Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"20.01.2011 tarihinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile askıya alınan, profesyonel futbolcularımızdan Rodrigo Tabata’nın geçici transferi konusunda Katar futbol takımlarından Al-Rayyan Sports Club ile görüşmelere başlanmıştır."
Mesaj tarihi:
"17.01.2011 tarihinde TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi yabancı kontenjanı sorunu nedeni ile askıya alınan, profesyonel futbolcularımızdan Michael Fink’in geçici transferi konusunda Almanya futbol takımlarından Borussia Mönchengladbach ile görüşmelere başlanmıştır."
Mesaj tarihi:
valequenta said:

aktiftablet said:

valequenta said:

sana tavsiye ederim bi oyna, oyuncu ozelliklerini tanimlarken 20 den fazla ozellik var. .

Haklısın. Tabi Ersan'ı henüz Shevchenko'ya çalım atmaya çalışırken görmedik. Şu dinamo kiev maçlarını bi oynayalım sonra karar veririz kim daha iyi. LOL

Bak iste sorun burda zaten. Dedim ki bir iki ozellikle karsilastirma yapamazsin futbolcuyu. senin benim tahmin edebilecegimden daha fazla ozelligi var futbolcularin.

Schevchenko'dan bilmem kac sene once calim yemis olmasi ya da Makukula'dan tek bi vucut hareketiyle gole sebep olmasi Servet'in Ersan'dan kotu oldugunu gostermez.

Schevschenko'nun o donemde gecemeyecegi agir defans oyuncusu yoktu zaten. Yaptigin karsilastirmadan dolayi seninle tartismaya girmeye luzum bile gormuyorum.

Sen beni anlamadın esas. Servet'in Shevcenko'ya çalım atmaya çalışıp, topu kaptırıp golle sonuçlanan pozisyonu hatırlattım.

Futbolcu özellikleri, n tane başlık altında değerlendirilicek bişey değil, insan bunlar, biri diğerini tutmaz. Servet gayet vasat bi stoper bence. Ersan'dan üstün hiçbi yanını göremiyorum, tecrübe hariç tabi.
Mesaj tarihi:
servet'in sorunu beyniyle vücudunun farklı frekanslarda çalışması. roberto carlos hızında , xavi tekniğinde sanıyor kendini , halbuki kazma. kazmalığının farkında olduğu anlarda gayet iyi , olmadığı zamanda şevçenko oluyor :)
Mesaj tarihi:
valequenta said:

aktiftablet said:

valequenta said:

Sen beni anlamadın esas. Servet'in Shevcenko'ya çalım atmaya çalışıp, topu kaptırıp golle sonuçlanan pozisyonu hatırlattım.

Futbolcu özellikleri, n tane başlık altında değerlendirilicek bişey değil, insan bunlar, biri diğerini tutmaz. Servet gayet vasat bi stoper bence. Ersan'dan üstün hiçbi yanını göremiyorum, tecrübe hariç tabi.

Anlamaya ihtiyacim yok, 7-8 sene once olmus bir pozisyonu baz alarak adamin kotu oldugunu iddia ediyorsun. O zaman daha 5 gun once defanstan topla cikip pas verip gol atmasini da ele almak lazim. Ersan'in boyle bir ornegi var mi? Yok. O zaman Servet daha mi iyi diyecez? Bu mantiksizca iste.

Servet'in Ersan'dan fazlasi tecrubesiyse, bir stoper icin yeterli ozellik tercih edilmesi icin.
Mesaj tarihi:
valequenta said:

valequenta said:

aktiftablet said:

valequenta said:

Anlamaya ihtiyacim yok, 7-8 sene once olmus bir pozisyonu baz alarak adamin kotu oldugunu iddia ediyorsun. O zaman daha 5 gun once defanstan topla cikip pas verip gol atmasini da ele almak lazim. Ersan'in boyle bir ornegi var mi? Yok. O zaman Servet daha mi iyi diyecez? Bu mantiksizca iste.

Servet'in Ersan'dan fazlasi tecrubesiyse, bir stoper icin yeterli ozellik tercih edilmesi icin.

Öyle bişey iddia etmedim. Mesela oyuncuların farklı özelliklerini değerlendirmekse, "al işte icabında stoperin tamaya çalıştığı çalımları da değerlendiriyorum" anlamında söylemiştim. Bundan sonra 5 yaşında çocuğa açıklama yapar gibi anlatırım, pardon.
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

şimdi kafama takıldı da; fi yapı ile stat ismiyle ilgili antlaşma 1 senelik değildi sanki?
stat yıkılınca ne olacak, gitti mi paracıklar :P

yok 1+1, stat yıkım kararı alınırsa vs diye bir madde vardı, başgan dedi.
Mesaj tarihi:
Burax said:

Archangel_ said:

şimdi kafama takıldı da; fi yapı ile stat ismiyle ilgili antlaşma 1 senelik değildi sanki?
stat yıkılınca ne olacak, gitti mi paracıklar :P

yok 1+1, stat yıkım kararı alınırsa vs diye bir madde vardı, başgan dedi.

yıkım kararı varsa fi yapı alıcak sanırsam zaten onlar yapıcak öyle bişey var öncelikleri onlarda
Mesaj tarihi:
aga işin iyisi, taraftar havaya girdi, takım ii futbol oynuyor :)
+ yaş olarak da süper yaşlı değiliz, 1 2 sene kadro otursa, başgan transfer yok dediğ sene sonunda kadro iice oturur zaten :)
Mesaj tarihi:
anasını sattığımın takımında şans olsa zaten kafayı yiycem.

her sene iyi oynayan bi oyuncumuz sezonu kapıyor. ilk yarı sivok yoktu , şimdi ersan.

inönüye 2 ton falan kurşun falan döktürmek lazım
  • Yeni Oluştur...