Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

Guti çok kral adamdır. Bunu söyledikten sonra;

Abi siz bu başkana geçen sene ana avrat küfür etmediniz mi, yeter git artık diye. 2 transferle adam büyük başkan oldu, vay anasını. :)

abi ben hala küfrediyorum. askere gidicem adamın kurduğu takıma bak. vay anasını. fikstür çekilsin de inşallah iki derbi de 2. yarı inönüde olur kombine alırım ligin tek yarısı için :)

hem raul hem robinho gelebilir bu arada veya ikisi birden gelmeyebilir şu an öyle bir durumdayız.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

sac sac paraları costuk valla bu besiktas benim bildigim takım deil

saçılan bir para yok. geçmiş transferlerimiz o kadar kötü ki insanlar eskiden o kadar para harcadıysak şimdi tapuyu vermişizdir diyor.

q7 ilk sene 7.3 bonservis + 3.5 yıllık = 10.8 m €
q7 2. sene 2.8 m €

guti 2 sene yıllık 3milyon €

biz nobreye 2.5m€ veriyoruz. nihata 3.5 keza fenerde emrenin vs benzer ücretleri
tabatanın bonservisi 8m ismailin 5.5 mehmet topuzun 10

yani bu isimlere bu paralar çok değil. beşiktaş şu anda zarar ediyorsa nobre gibi çöplere verdiği ücretler yüzünden zarar ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:

Masquerade said:

Guti çok kral adamdır. Bunu söyledikten sonra;

Abi siz bu başkana geçen sene ana avrat küfür etmediniz mi, yeter git artık diye. 2 transferle adam büyük başkan oldu, vay anasını. :)

valla bende ediyorum ki bu senenin bomba adamı serdar adalı
Sosyal ağlarda paylaş

Raul 'da gelmiş.

Mynet

Futbolseverler Guti tranfserini konuşurken, canlı yayına bağlanan Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt, en büyük bombayı Türkiye'ye duyurdu: "Beşiktaş Raul ile prensipte anlaştı, önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor."

Atakan Kurt, bu haberi Beşiktaş yöneticilerinden aldığını da üzerine basa basa söyledi...

Hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...