Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

iblameadmins said:

Nonda -Roma
Meira -Stuttgart
De Sanctis- Sevilla
Leo Franco -A.Madrid
Fenerbahçe'ye bakalım.
Miroslav Stoch (Chelsea) �Orta saha
Caner Erkin (CSKA Moskova) �Orta saha

ahaha awuheuhuhueahuehe

stoch chelsea ahahahaha cok guldm su listeye :D gerisini okumadm.. bundan sonra da gerek duymuyorum. ahaahaha
bundan sonraki wall of textlerini okumam daha kısa surcek 1sn kadar tesekkr ederm
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

C. Ronaldo gibi bir yıldıza sahip olmalarına rağmen ona zerre kadar ayak uyduramadıkları için başarısız olan bir milli takım.
İyi de ben Ronaldo'nun egoizmi yüzünden başarısız oldu diye hatırlıyorum Portekiz'i. Bir de o takımda Quaresma yoktu hacı, ondan öyle oldu o. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hani cidden başarızsın yani.

O saydığın adamların hangisi imza töreninde takımım için gerekirse kanımı akıtacağım dedi? Bunu söyleyen adam bunu sadece lafta da bırakmadı. Adam 40 yıllık beşiktaşlı gibi çıkıyor ve çatır çatır topunu oynuyor, koşuyor, mücadele ediyor, her maç 40 tane tekme yiyor gene de yılmıyor üstüne üstlük diğer takımlarının taraftarlarını da "Abi bu adamı canlı canlı izlemek lazım" diye İnönüye getirtebilecek kadar kaliteli top oynuyor.

Reisimiz hakkında da "ahah adam yatmaya geldi koşmaz etmez kikiki" diyenlere gereken cevabı verdi sanırsam. Adam koşmasa bile sadece yürüyerek bile verdiği paslar sayesinde gene kendini takımın ası yapabilirken, koşuyor, pres yapıyor, mücadele ediyor.

Öteki transferlerimizi de bu yarı hepiniz göreceksiniz. Başlarında Querasma var bi kere, o adamları bu ülkeye getiren adam, gerekirse sopalar ama onları da mücadele ettirir. Çünkü adamın ihtiyacı olduğu şey Beşiktaş seyircisi, adam futbol oynamayı, kendini izlettirmeyi gerçekten seviyor ve böyle bir seyirci bulmuşken de bunu değerlendiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@manve
ben ciddi cevap vermeyi denedim.. emin ol ayri dunyadan gibi davraniyor.. bok attgi adam Real'in alt yapısından yetisip 16 sene oynams kaptan olms adam diil sanki.. bok attgi adamlar dunyada bjk fener gs'den daha cok taniniyor... ufak ligimize 5 gömlek büyük isimler(elano ve baros malesef diiller) hala bok atcak seyler turetio.. ugrasma keyfini cıkar..
bak stok chealse'den yıldız gelms mis gibi. off ne adamdr o be 0 maça çıkms orda
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

applev0dka said:

gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn

Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var.

haginin aldırdığı ilk rumen stancu.

sallamayalım bol keseden.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

vaperon said:

applev0dka said:

gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn

Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var.

haginin aldırdığı ilk rumen stancu.

sallamayalım bol keseden.

ben rumen demedim farkindaysan...
romanyadan yabancilar dedim...
Sosyal ağlarda paylaş

ee ne var bunda?

culio çatır çatır top oynuyor geldiğinden beri. romen liginden olmasının dezavantajı nedir? beğenmediğin o romen ligi bizden yukarıda uefa sıralamasında.

ayrıca ilk döneminde romen veya romanya liginden hiç oyuncu almadı. fransadan bir adet bonus oyuncu alınmıştı hatta, ismi lazım değil. ve yine o beğenilmeyen hagi kupada fenere 5 atıp, ligide son haftaya kadar kovalayıp şampiyon fenerin 4 puan gerisinde kapattı (son 3 haftada 2 maç kaybetmişti. fener ve gençlerbirliği)

bayılıyorum böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanıza.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 2-3 sayfadır inanamıyorum gerçekten, Kartal gogogol çekiyorum kendi kendime evde bu ne gazdır arkadaş?

Adamlar transferle övünüyor abi, para hesabı yapıyorlar. Mali işlerini yürütüyorlar sanırım Beşiktaş'ın. Ya biz para saçtıysak size ne? Yekta dersen ben Köybaşı derim, Culio dersen ben Tabata derim it dalaşına döner.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

beğenmediğin o romen ligi bizden yukarıda uefa sıralamasında.
Aklıma takıldı, nerede o liste? Ve tam olarak adı ne? Ben aradım bulamadım.

Ve bir de, Culio vasat Galatasaray takımının vasat üstü futbolcusudur. Beşiktaş kadrosunda olsaydı, Fink'in gördüğü muameleyi görürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

applev0dka said:

ya abi bana 5 tane romen takımı sayin google da aramadan.. yapmayin etmeyin ya... adamlarda bi steau cikti gaz gitti onlar topladi tum puanlari o kdar

Steau-Dinamo-Rapid-Cluj-Timisiora HAYDİ BAKALIM

ok en büyük romanya..
romanya liginden alinan tum futbolcular 1 numara all romanya>guti
iyi forumlar
Sosyal ağlarda paylaş

ahah abi adamlar sene başından beri yaptıkları transfer kötüleme olayını, baktılar işler iyiye gidince, ne biçim insansiniz görmemiş gibi transferlerinizle övünüyorsunuza getirdiler. Abicim o zaman saçma sapan bok atmayın futbolcularımıza bırakın biz kendi içimizde sevinelim, size ne yani?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...