Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iblameadmins said: Galatasaray keza öyle. Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iblameadmins said: Nonda -Roma Meira -Stuttgart De Sanctis- Sevilla Leo Franco -A.Madrid Fenerbahçe'ye bakalım. Miroslav Stoch (Chelsea) �Orta saha Caner Erkin (CSKA Moskova) �Orta saha ahaha awuheuhuhueahuehe stoch chelsea ahahahaha cok guldm su listeye :D gerisini okumadm.. bundan sonra da gerek duymuyorum. ahaahaha bundan sonraki wall of textlerini okumam daha kısa surcek 1sn kadar tesekkr ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iblameadmins said: C. Ronaldo gibi bir yıldıza sahip olmalarına rağmen ona zerre kadar ayak uyduramadıkları için başarısız olan bir milli takım.İyi de ben Ronaldo'nun egoizmi yüzünden başarısız oldu diye hatırlıyorum Portekiz'i. Bir de o takımda Quaresma yoktu hacı, ondan öyle oldu o. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 DONT FEED TROLLS..!! Adam portekiz milli takımına bizim altımzda kalan dedi lan.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Hani cidden başarızsın yani. O saydığın adamların hangisi imza töreninde takımım için gerekirse kanımı akıtacağım dedi? Bunu söyleyen adam bunu sadece lafta da bırakmadı. Adam 40 yıllık beşiktaşlı gibi çıkıyor ve çatır çatır topunu oynuyor, koşuyor, mücadele ediyor, her maç 40 tane tekme yiyor gene de yılmıyor üstüne üstlük diğer takımlarının taraftarlarını da "Abi bu adamı canlı canlı izlemek lazım" diye İnönüye getirtebilecek kadar kaliteli top oynuyor. Reisimiz hakkında da "ahah adam yatmaya geldi koşmaz etmez kikiki" diyenlere gereken cevabı verdi sanırsam. Adam koşmasa bile sadece yürüyerek bile verdiği paslar sayesinde gene kendini takımın ası yapabilirken, koşuyor, pres yapıyor, mücadele ediyor. Öteki transferlerimizi de bu yarı hepiniz göreceksiniz. Başlarında Querasma var bi kere, o adamları bu ülkeye getiren adam, gerekirse sopalar ama onları da mücadele ettirir. Çünkü adamın ihtiyacı olduğu şey Beşiktaş seyircisi, adam futbol oynamayı, kendini izlettirmeyi gerçekten seviyor ve böyle bir seyirci bulmuşken de bunu değerlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 @manve ben ciddi cevap vermeyi denedim.. emin ol ayri dunyadan gibi davraniyor.. bok attgi adam Real'in alt yapısından yetisip 16 sene oynams kaptan olms adam diil sanki.. bok attgi adamlar dunyada bjk fener gs'den daha cok taniniyor... ufak ligimize 5 gömlek büyük isimler(elano ve baros malesef diiller) hala bok atcak seyler turetio.. ugrasma keyfini cıkar.. bak stok chealse'den yıldız gelms mis gibi. off ne adamdr o be 0 maça çıkms orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 vaperon said: applev0dka said: gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var. haginin aldırdığı ilk rumen stancu. sallamayalım bol keseden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 bi de ben şansımı deniyim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Masquerade said: vaperon said: applev0dka said: gerci gs romanyadan yabancilari dolduruyor hagi birinin cebini doldursun diye o yolda devam hllteam ihtiyacnz yok yabanciya sizn Cidden Hagi, Galatasaray'la ne zaman çalışsa takımda kesin en az 1 Romen futbolcu var. haginin aldırdığı ilk rumen stancu. sallamayalım bol keseden. ben rumen demedim farkindaysan... romanyadan yabancilar dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ee ne var bunda? culio çatır çatır top oynuyor geldiğinden beri. romen liginden olmasının dezavantajı nedir? beğenmediğin o romen ligi bizden yukarıda uefa sıralamasında. ayrıca ilk döneminde romen veya romanya liginden hiç oyuncu almadı. fransadan bir adet bonus oyuncu alınmıştı hatta, ismi lazım değil. ve yine o beğenilmeyen hagi kupada fenere 5 atıp, ligide son haftaya kadar kovalayıp şampiyon fenerin 4 puan gerisinde kapattı (son 3 haftada 2 maç kaybetmişti. fener ve gençlerbirliği) bayılıyorum böyle bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Abi 2-3 sayfadır inanamıyorum gerçekten, Kartal gogogol çekiyorum kendi kendime evde bu ne gazdır arkadaş? Adamlar transferle övünüyor abi, para hesabı yapıyorlar. Mali işlerini yürütüyorlar sanırım Beşiktaş'ın. Ya biz para saçtıysak size ne? Yekta dersen ben Köybaşı derim, Culio dersen ben Tabata derim it dalaşına döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 iyide neden bana ilk dönemnden argumanlar sunup burayi gs topicine ceviriosun anlamadm.. ben su seneki transferler bahseetim gayet.. dolduruYOR dedim doldurMUSTU demedim.. neyse gereksiz polemk yaratmayalm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Masquerade said: beğenmediğin o romen ligi bizden yukarıda uefa sıralamasında.Aklıma takıldı, nerede o liste? Ve tam olarak adı ne? Ben aradım bulamadım. Ve bir de, Culio vasat Galatasaray takımının vasat üstü futbolcusudur. Beşiktaş kadrosunda olsaydı, Fink'in gördüğü muameleyi görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bu arada Romanya birkaç yıl önce bizden baya üstteydi de, geçtik lig olarak sanırım biz 11 onlar 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ya abi bana 5 tane romen takımı sayin google da aramadan.. yapmayin etmeyin ya... adamlarda bi steau cikti gaz gitti onlar topladi tum puanlari o kdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method4/crank2010.html neyse, beşiktaş potansiyel sahibi bir takım. kıvırırlarsa iyi. ama maya tutmazsa çok fırtına kopar, çok kalp kırılır burda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 applev0dka said: ya abi bana 5 tane romen takımı sayin google da aramadan.. yapmayin etmeyin ya... adamlarda bi steau cikti gaz gitti onlar topladi tum puanlari o kdar Steau-Dinamo-Rapid-Cluj-Timisiora HAYDİ BAKALIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 BulletRide said: applev0dka said: ya abi bana 5 tane romen takımı sayin google da aramadan.. yapmayin etmeyin ya... adamlarda bi steau cikti gaz gitti onlar topladi tum puanlari o kdar Steau-Dinamo-Rapid-Cluj-Timisiora HAYDİ BAKALIM ok en büyük romanya.. romanya liginden alinan tum futbolcular 1 numara all romanya>guti iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Öyle zaten olm onu anlatmaya çalışıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Bu listeye göre Romanyalılar Portekizlilerden de iyi. Hollandalılardan da. Ama niyeyse bir Q7, Ronaldo, Robben, Nistelrooy falan çıkartamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Sanırım. Mesela ben Portekiz'den Porto-Benfica-Braga-S.Lizbon'u sayabiliyorum, ama Romanya'dan 5 saydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Çünkü son saydığın 2 takım zorlamaydı, Cluj'u sizin yeni transferler sayesinde, diğerini de senin sayende öğrendik. Portekiz'de Guimaraes var bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahah abi adamlar sene başından beri yaptıkları transfer kötüleme olayını, baktılar işler iyiye gidince, ne biçim insansiniz görmemiş gibi transferlerinizle övünüyorsunuza getirdiler. Abicim o zaman saçma sapan bok atmayın futbolcularımıza bırakın biz kendi içimizde sevinelim, size ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Leadman said: Çünkü son saydığın 2 takım zorlamaydı, Cluj'u sizin yeni transferler sayesinde, diğerini de senin sayende öğrendik. Portekiz'de Guimaraes var bide. Guimares'in Vefa'da bir semt olmadığını kanıtladın dostum, benim hatam evet o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 ahahaha :D abi tartisilan seye bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar