Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Benim anlamadığım şuradaki Beşiktaş taraftar profili Llama falan hariç, elmavodkadan bahsediyorum mesela en çok göze çarpan o, şu an Galatasaray ile dalga geçen bu forumda zaten Galatasaraylıların kendileri, biz bile artık ağlanacak halimize gülüyoruzki boşuna 6000 mesaj olmamış orada. Ama şurada Beşiktaş kırk yılda bir adam gibi kadro kurdu diye ağzınız kulaklarınızda, seneye normal seyrine dönünce olaylar Fenerbahçe maçlarında girersiniz bir tek Japon bayrağı resmi koyar gidersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani o applevodka konusuna girmiyim dedim birebir tartismalara, Galatasarya forumlarinda atip tutan arkadas. Neyse..

Ben bu senedende bahsetmiyorum. Sene sonu geldiginde defans yonleri kuvvetli futbolcu ihtiyaci oldugunu hepimiz gorecegiz besiktasin. Eldeki KALITELI+PAHALI futbolculardan vazgecemeyecegi icin defansif yonu noksan bir takim olmaya devam edecek. Gelecege yatirim filan demeyin bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Seneye normal seyir? Anlamadığınız şey şu. Kimse şu takımdan şu anda kesin şampiyonluk beklemiyor. Olursa ne ala. O ayrı konu. Biz sadece şampiyonlar ligi biletini alalım yeter gözüyle bakıyoruz. Kimse de tutup şampiyon olamadı diye Schuster'i gönderip Quaresma, Guti, Almeida, Simao ya da Fernandes'i göndermez. İşte bizim olayımız Galatasaray ile o noktada ayrılıyor. Beşiktaş bu şekilde oynasın, Varsın şampiyon olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

anıtlar kurulunun resmi evet i beşiktaş yönetimine ulaşmamış, resmi sitede de şöyle bir açıklama var.

said:
Fiyapı İnönü Stadı hakkında basında çıkan haberlerle ilgili olarak, yapıya ait teknik bilgiler olmadan, tüm toplumu ilgilendiren bu konuda açıklama yapmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz.

anıtlar kurulunun belgeleri ulaşınca yeni stad hakkında teknik bir açıklama yaparlar herhalde.

edit: Llama 2008 haberi için teşekkür.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Seneye normal seyir? Anlamadığınız şey şu. Kimse şu takımdan şu anda kesin şampiyonluk beklemiyor. Olursa ne ala. O ayrı konu. Biz sadece şampiyonlar ligi biletini alalım yeter gözüyle bakıyoruz. Kimse de tutup şampiyon olamadı diye Schuster'i gönderip Quaresma, Guti, Almeida, Simao ya da Fernandes'i göndermez. İşte bizim olayımız Galatasaray ile o noktada ayrılıyor. Beşiktaş bu şekilde oynasın, Varsın şampiyon olmasın.

Kahin misin sen? Türk spor tarihinde bunun garantisini verebilecek bir organizasyon mu var? Kaldı ki bu Beşiktaş olacak?

Kimsenin kıskandığı yok, Beşiktaş'ın bu tarz hamleleri Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarına dokunmaz, aynı durumda Fener olsa evet kıskanırım yalan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Oooff..

Yakinda patir patir sakatlanmaya baslarlar. Deplasmana gitmemeler, huzursuzluklar baslar. Schuster'in ne kadar pis bir kisilik oldugunu Besiktaslilar kabul etmek istemese de herkes biliyor.

Senin anlamadigin bu iste. Bu kadar kolay toz pembe dusuncelere kapilmasi Besiktas taraftarinin beni sasirtiyor. 200m kusur dolar tek bir insana borclu bir kulup, son senelerde Inonu'de duyulan en fazla tezahurat " Yeter demiroren" ve 3-4 transferle hersey yoluna girdi. helal olsun Demiroren'e. adam bir tasla 8 kus vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@Bullet
@Vale
benimde anlamadgm sene basindan beri gs taraftarinda bir fantezidir gidiyor.. "geçen seneki biz.. geçen seneki biz"
abi diğiliz iste gecen seneki siz.. neden nasl farkli oldgumuzu anlatmaya calısıyoruz adam gibi.. yok havalandinz yok ucuyorsunz yok kupa alamaynca görucez..
abi kim cıkıp biz sampiyonz 14 puandan gelip dedi.. söylermisn...
bu takım sampiyon olmasda bisy kaybetmez sevgisndn yabancsnin hırsından onu diyorum.. gecen seneki gs de guti gibi hırsla oynayan kım vardi söylermisn..
boş bir argumanla tum seneyi gecirdnz gecen sneki gs gecen seneki gs diye..
buna yanit söyledgmz seyleri kabullenemiyorsunz sonra...
tekrar tekrar yazdm belki 10 oldu bu.. 3te3 yada 3te0 besiktas taraftari suan ligdeki en ümitli taraftar.. yapılan transfer atılan adimlarla da besiktas futbol takımı suan gelecege ümitle bakan yegane takımlardan... şunu anlayamiyp en 1inci biziz demisim havasina cekmenz ise gercekten priceless...
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Siz de guzel basladiniz 2. doneme.
Hayirlisi.

sizle aramızda fark ne biliyormusun
siz birinci dönemde atıp tuttunuz herkeze 5 sallayınca
5. 6. haftada şampiyonuz dediniz

biz taa bu transferlerın adı geçerken seneye için diyorduk bu sene geçti diyorduk ha biz niye mutluyuz takımı savunuyoruz çünkü iyi futbol var ortada o yüzden iyi başladık çok şükür ilk yarıyada ikinci yarıyada sakatlık olmazsa iyide gideriz

aziz yıldırım başladı çok şükür lige parmak atmaya
trabzona verilmeyen bir penaltı fenerbahçeli oyuncuların yaptığı 2 tane penaltı : )
böyle oluncada bizde zirveye ortak oluruz ozaman bakarsın şampiyon oluruz deriz bizde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakin farkli sikletlerdeki takimlari kasilastirmam bile, sizin karsilastirma yapmaniz normal tabi.

Su an her komik besiktasli gibi "Acaba 17 de 17 olur mu" dediginize adim gibi eminim.

Olmazsa da diyeceginiz laf belli " En azindan serefli 2. liklerimiz var"

Ha en kotu biz GS olarak 4. yildizi taktigimizda bir daha basvurursunuz federasyona ve bir iki sampiyonluk tecil edersiniz.

Bknz Google: Yildiz kavrami ve besiktas'in federasyona basvurmasi pespese gelisen olaylardir. Yildizi saklamak icin armanin uzerine yapilan kartal filan. Kompleks yani.

Fazlasiyla kiskirtici mesajlar atmamak icin cabaladim ama benim gordugum mesajlar hic oyle olmadi.

Simdi gutinizle eglenceye devam size.
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:

@valequenta

hacı uefa kupasını aldığınızı söylemeyi unutmuşsun.

super kupayi da aldilar.

sonra avrupanin tur$usunu kurdular. 10 sene oldu kapagini acmadilar.

dede korkut hikayesi gibi takim yapmi$siniz, gelip be$ikta$a laf sokma cabasi icindesiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyi anladım da keita jo dos santos elano 4 lüsü ile simao guti quaresma almeida'yı filan ı bir tutmak garip geliyor bana.

bi elano var aralarında diğerileri ...

kimse şampiyonluk beklemiyor takımdan. bu kadro yenilse de umrumuzda olmaz. oynasınlar istekli yeter. reis'e bakınca olay ortada.

olursak ne ala :) hayal kurmadan yaşanmaz ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Burax said:

@valequenta

super kupayi da aldilar.

dede korkut hikayesi gibi takim yapmi$siniz, gelip be$ikta$a laf sokma cabasi icindesiniz.

Polemige girmiyim diyorum da, soyle futursuz mesajlar gorunce cevap veremeden edemiyorum.

Bizim 10 sene oldu; sizin?
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Esh said:

Burax said:

@valequenta

super kupayi da aldilar.

Polemige girmiyim diyorum da, soyle futursuz mesajlar gorunce cevap veremeden edemiyorum.

Bizim 10 sene oldu; sizin?

u mad?
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

herşeyi anladım da keita jo dos santos elano 4 lüsü ile simao guti quaresma almeida'yı filan ı bir tutmak garip geliyor bana.

bi elano var aralarında diğerileri ...

kimse şampiyonluk beklemiyor takımdan. bu kadro yenilse de umrumuzda olmaz. oynasınlar istekli yeter. reis'e bakınca olay ortada.

olursak ne ala :) hayal kurmadan yaşanmaz ki :)

keita kewell baros arda lincoln ile karsilastirabilirsin.

quaresma hepsinden 1-2 gomlek ustundur o ayri.

besiktas olsun sampiyon beni rahatsiz etmez, fener olmadigi surece. besiktas'dan hoslanmamamin tek sebebi mantiksiz taraftarlaridir. malesef ilkokuldan baslayip is hayatima kadar en yakin arkadaslarim hep besiktasli olmustur ve haddini bilmeyen yorumlarda bulunmuslardir burada gordugmuz yorumlar gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...