BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bi kere bunun reklamı ezer şimdiki formayı. bizim formalar o yüzden eskisi gibi güzel olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Eser takmamışsın beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 BiTcH_oFBaT said: bi kere bunun reklamı ezer şimdiki formayı. bizim formalar o yüzden eskisi gibi güzel olmuyor dua et bu sene metro olmadı colaturka ismini geri aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ben su forma sekline bayiliyordum yaw.. ne yazikki bi daha olmadi bole.. :( neyse bu seneki formalari begendim ama.. gidip alcam bi tane ay basinda.. bide pati olarak yeni sezon bi avrupa kupasi macina beraber gidelim yaw.. hani yeni acikda oturalim, yeni yildizlari seyredelim vs.. hemde bole hazir adamlar avrupa maci diye vitrin topu oynarlarken keyifli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 sort siyah forma beyaz bu sene işte. mis gibi... çok seviyorum bu kombinasyonu. beyaz şort beyaz forma rezil ediyorlardı senelerdir bir de bence metro colaturkadan çoook daha iyi olurdu keşke olsaydı. neyse yakında milangaz veya moil olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 formaya ayakakabı bagı gibi bag koymasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar yok tehlikeli oldu pembe falan yparlar neyse onlar baskasıydı pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hadi ya, beyaz forma siyah sort direk super oluyor.. bu senede oyleyse harika valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ntvspor son dakika guti bjk de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ahaha bende bunu demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ahah kurtardım adamı ilk sen deseydin berbat oynıycaktı kesin .. kariyerinin sonunda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 bir de sağlam forvet alabilirsek güzel olucak yoksa bobo epey saç baş yondurabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 İlk ben dedim diğer topikte, efsane olacak guti =P şaka maka ben her maça gidiyorum, gelenleri beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 hangi tribüne gidicen sen? ona göre kombine alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 guti ve quaresma ulan yıllardır kabız gibi takım ve topçu izliyoruz. kupaları getirin falan demiyorum. ikinizde sezon boyu gerçek topunuzu oynayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 büyük başkann !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 helal beşiktaşa. darısı başımıza, amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Guti çok kral adamdır. Bunu söyledikten sonra; Abi siz bu başkana geçen sene ana avrat küfür etmediniz mi, yeter git artık diye. 2 transferle adam büyük başkan oldu, vay anasını. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 şaka yapıyorum tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Bir Forvet lazım ama hangi yabancıyı yollyacaksın onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 abi ligtv raul diyor ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Masquerade said: Abi siz bu başkana geçen sene ana avrat küfür etmediniz mi, yeter git artık diye. 2 transferle adam büyük başkan oldu, vay anasını. :) beşiktaşlı duruşu muydu neydi onla alakası olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 3. BOMBA: RAUL DE GELİYOR! Beşiktaş abarttı! Siyah beyazlılar bu kez de Raul ile prensipte anlaştı! Ayrıntılar birazdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ALLAHIM SANA GELİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 olum fanatiğe bakıp söylemiosunuz bunları di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Fanatik transfer dönemi iddiaları gibi takım olduk lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar