Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 böyle bi futbol anlayışı malesef yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Oynar dedim oynatacağim .. Fernandes geldi obaaa ntv spor canlı vericek 2-3 dakkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 aahaha yalnız adamda ben nerdeyim lan ifadesi var suratında herif ne olduğunu şaşırdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 tinu said: aahaha yalnız adamda ben nerdeyim lan ifadesi var suratında herif ne olduğunu şaşırdı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 zaten o kadroda ernst'in olmaması baştan fail de, hadi yine değerlendirelim, aurelioyla necipi defansa yakın çakılı oynatıcam dedin, ek im kuracak önde baskıyı? Quaresma mı baskı kuracak Guti mi? Kuracaz demekle baskı kurulmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gerekirse çakılı oynar dedim aurello ve necip ayrica fantazi sistem istersen necip in yerine ernst ı yazayım 6 . yabancı olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Rewendor said: zaten o kadroda ernst'in olmaması baştan fail de, hadi yine değerlendirelim, aurelioyla necipi defansa yakın çakılı oynatıcam dedin, ek im kuracak önde baskıyı? Quaresma mı baskı kuracak Guti mi? Kuracaz demekle baskı kurulmuyo :) bkz: manuel fernandes, çok hırslı pres yapan aynı zamanda teknik seviyeside yüksek oyuncu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Diyorum ya, o kadro hele hele türkiye gibi anadoluda boş alan topçularının kontratağın prim yaptığı ülkede attığından fazlasını mutlaka yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hayatım en iğrenç karşılamasını gördüm şuan arabaya bile tekme attılar la çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Llama said: hayatım en iğrenç karşılamasını gördüm şuan arabaya bile tekme attılar la çok ilginç öküzlük gerçekten herif yarın dönüş bileti alıp kaçacak böyle karşılamamı olur ya, herif korktu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Rew haklı ve defansınız çok tırt, bunca transfer yapılacağına Sivok ile Ferrari'ye şap yedirin mankenlerden el ayak çekip futbola dönsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sivoc sakat la hakkını yeme adamın memleketinde adam tedavi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Llama said: hayatım en iğrenç karşılamasını gördüm şuan arabaya bile tekme attılar la çok ilginç uzun süredir zenci transferi olmuyordu, onun gazıyla yapmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 hayırlı olsun tüm beşiktaş camiasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 "Tatar Ramazan" said: Rew haklı ve defansınız çok tırt, bunca transfer yapılacağına Sivok ile Ferrari'ye şap yedirin mankenlerden el ayak çekip futbola dönsünler. defansta ersan çok çok iyi allah nazardan saklasın yanına sivok gelince aslında defans oyuncusu olmayan defans yapmayı bilmeyen hilbert in yerine sağ tarafa toroman geçince , defans da sorun yaşayacağımızı sanmıyorum, defansda çok açık veriyorduk çünkü hilbert sağ açık olmadığı için ileri çıkıyordu defans yapmayı da bilmiyo adam defans da boş kalıyordu, şimdi bu toroman sivok ersan ve ismail 4 lüsü çok ileri çıkması gerekmiyecek, kanatlarda sabrosa ve q7 zaten yeterli , fernandes ve aurello orta sahada baskı yapan futbolcular hatta guti bile baskı yapıyor bı 70dk felan, ya hepsini geç 11 kişi oynayacaz yahu tabata yok takımda tabatanın sahada olmaması bile beşiktaş için büyük transfer, casper holosko ve sadece gs maçlarında gol atabilen nobreden de kurtulduk sırf bunlar bile büyük olay takım için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fernandes saçlarını kesmiş gelmeden :O said: Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı İspanya'nın Valencia takımında forma giyen Manuel Fernandes, İstanbul'a indi. Portekizli futbolcunun sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Manuel Fernandes Türkiye'ye ayak basar basmaz yaptığı açıklamada; '' Beşiktaş'a gelmeden önce Quaresma'dan bilgi aldım. Beşiktaş taraftarının büyük bir taraftar olduğunu biliyorum. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamaya geldim'' diyerek sözlerini tamamladı. - HABER1903 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bu arada, adam zenci değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 dreagloth said: Bu arada, adam zenci değil. http://www.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&biw=1280&bih=890&tbs=isch:1&sa=1&q=manuel+fernandes&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Portekiz lilere zenci denmez ayıp. Ekleme yapayım, kavruk denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 pascal ? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 circumciser said: pascal ? :)-D pascal portekizli değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 fransizdan(senegal) oluyorda portekizden nie olmuor :P bu arada c.ronaldo ve rooney Beşiktaş kulubune fax gondermısler kapalıdan kombıne istiyorlarmiş:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 paşalar gibi zenci adam kendinizi kandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 nese gidim bişiler alayim kahvalti yapmadim daha ya tekım 1 aydir banada bi transfer yapin kiev den :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Kiralık oyuncuyu hava alanında karşılayan tek memleketiz sanırım dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar