Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

pascalnouman

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

zaten o kadroda ernst'in olmaması baştan fail de, hadi yine değerlendirelim, aurelioyla necipi defansa yakın çakılı oynatıcam dedin, ek im kuracak önde baskıyı? Quaresma mı baskı kuracak Guti mi? Kuracaz demekle baskı kurulmuyo :)

bkz: manuel fernandes, çok hırslı pres yapan aynı zamanda teknik seviyeside yüksek oyuncu,
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Rew haklı ve defansınız çok tırt, bunca transfer yapılacağına Sivok ile Ferrari'ye şap yedirin mankenlerden el ayak çekip futbola dönsünler.

defansta ersan çok çok iyi allah nazardan saklasın yanına sivok gelince aslında defans oyuncusu olmayan defans yapmayı bilmeyen hilbert in yerine sağ tarafa toroman geçince , defans da sorun yaşayacağımızı sanmıyorum, defansda çok açık veriyorduk çünkü hilbert sağ açık olmadığı için ileri çıkıyordu defans yapmayı da bilmiyo adam defans da boş kalıyordu,

şimdi bu toroman sivok ersan ve ismail 4 lüsü çok ileri çıkması gerekmiyecek, kanatlarda sabrosa ve q7 zaten yeterli , fernandes ve aurello orta sahada baskı yapan futbolcular hatta guti bile baskı yapıyor bı 70dk felan, ya hepsini geç 11 kişi oynayacaz yahu tabata yok takımda tabatanın sahada olmaması bile beşiktaş için büyük transfer, casper holosko ve sadece gs maçlarında gol atabilen nobreden de kurtulduk sırf bunlar bile büyük olay takım için!
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes saçlarını kesmiş gelmeden :O

said:
Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı İspanya'nın Valencia takımında forma giyen Manuel Fernandes, İstanbul'a indi. Portekizli futbolcunun sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Manuel Fernandes Türkiye'ye ayak basar basmaz yaptığı açıklamada;

'' Beşiktaş'a gelmeden önce Quaresma'dan bilgi aldım. Beşiktaş taraftarının büyük bir taraftar olduğunu biliyorum. Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamaya geldim'' diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...