mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 o defansla her maç en az 3 yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 rıdcanın yerine ekremi koy tamam işte 3 sene de rıdvan pişer gerçi rıdvanın bi cunupluğüu bi geçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 avrupada söyle bi kere oynasak yeter bana cenk hilbert ersan toraman deliii ersnt m fernandes guti holosko quaresma bobo holoskonun su yükselişiden sonra artık tabatayı yollarlar lütfen gitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 o değilde lütfen nihat iyileşmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 guti içip içip otobüsle çarpışmış önceki gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Avrupaya böyle çıkarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 RRa said: o değilde lütfen nihat iyileşmesin aynen altına imzamı atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 "Tatar Ramazan" said: guti içip içip otobüsle çarpışmış önceki gün sabahta bursaya çarptı önceki hafta gs ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sinan engin: benim zamanımda bu kadar para yoktu transfer için.. demirören..: biz transfere para harcamadık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mamothus said: RRa said: o değilde lütfen nihat iyileşmesin aynen altına imzamı atıyorum barmak basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 öyle demeyin Beşiktaş'ın çocuğu o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 almeira yı aldıkmı herkes kadroya koyuyor bide sanki sivok die bir oyuncumuz yokmus gibi düşünüyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 aldık satış opsiyonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Olm bi adam alıyorsunuz ismini doğru bilin bari Almeira ne shdfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Harbi ha : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ben kim oldugunu bile bilmiyorum adını bile oradan copy paste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Ya ben biliyorum bilmesine öyle yazmışım dalgınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Çok hayali kadrolar bunlar. Aurelio Ernst Guti 3 lüsü bozulmayacak. kesin olarak. En azından Aurelio ve Ersnt 2 lisi bozulmayacak. Manuel Fernandes'in alınmasının (gelirse tabi) sebebi tabata'nın orta sahada baskı kuramaması. Bursaspor maçında gördük ki Necip - Aurelio - Ernst orta sahası çılgın baskı kuruyor. Mehmet Demirkol'un da dediği gibi, Schuster'in amacı orta sahada baskı kurup, rakibi çıkarmamak. Bunuda güçlü ve hareketli oyuncularla yapabilir. Tabata gibi dokundun mu yıkılanlarla değil. Yukarda taktik değişmiş. Bu saatten sonra taktik değişmez. Tabata'nın yerine Fernandes, Forvete de Almeida gibi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 şu dediğin tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 şu kadroda higuain ve diatta çok iş yapardı :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 fink ferrari tabata su 3 lü giderse her sey tamamda holoskoyu bursaya falan verir cok kötü fail olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 2 hafta önce yerden yere vurup asıp kesiyodunuz adamı, 2 maç iyi oynayınca "giderse çok kötü olur" oldu. E 2 hafta sonra tekrar performansı düşse "niye satmadı devre arasında ne güzel bursadan adam alcaktık" diyeceksiniz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 volkan da tra$a bagladi yalniz. bursadan kimi alicaz ki lan artik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar