khalad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ibrahım ozturk nedır yanı yenı recep cetın mı olucak yasını basını almıs oyle sacma transfer yapıcaklarsa hıc yapmasınlar daha ıyım ama o gıdıpte volkan sen ı falan alıcaklarsa cok net olur tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 volkanı verir mi bursa ya yalan o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 volkan da yalan bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 volkan, sercan balon bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bursalı Sercan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahahahah tabi canım bursalı olan yoksa diğer sercanlara laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hele şükür! Beşiktaş'ın çilesi bitiyor! Schuster'in pasaportunu unutması ve daha kötüsü nerede olduğunu bilmemesi yüzünden Sofya'ya gideceği uçağın içinde mahsur kalan Beşiktaş kafilesi şu dakikalarda rahat bir nefes aldı! Schuster'in pasaportu evinde bulundu ve Beşiktaş kulübü yetkilisi Tuncay Yanık tarafından apar topar Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildi. Beşiktaş'ı taşıyan uçak kısa süre içinde Sofya'ya hareket edecek. (ATAKAN KURT - LİGTV) kendimize bir zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çekelim olm bu adam süper, umursamıyor dünyayı :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 schuster pasaportunu unutmus hih hih http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16424668.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 peh geç kalmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sercan ağır balon da Volkan Şen gayet de iyi bir oyuncu. Hatta Arda'dan sonra ligdeki en iyi yerli winger. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 volkan once çalım atmayı öğrensin lol. önundeki adamı geçemeyen winger mı olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gayet işimize de yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 iyide shustere pasaport gerekmiyorki bulgaristana gitmek icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kimliğini unutmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mokoko said: volkan once çalım atmayı öğrensin lol. önundeki adamı geçemeyen winger mı olurmuş. yapma etme, eksikleri olabilir ama mehmet topuzdan, pinodan ya da hilbertten çok çok daha iyi net. 3 büyüklerde direk alır formayı transfer olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 benim izlediğim hiçbi bursa maçında volkan adam gibi oynamadı. ben mi denk gelmedim hiç dicem ama sanmıorm yani. adam resmen karşısındakini geçemiyo. ortaları falan fena değil hani ama ben hiç beğenmiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Pasaport denen gerekmiyor? Nasıl çıkacak ülkeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 canlı izledim abi ben herifi birçok maç. geçen seneden beri diyordum volkan > sercan diye. yazık diyordum sercana verilcek paralara ki 6-7 milyonu beğenmeyen bursa vardı. sercan konusunda haklısın. yetenekli belki ama futbol 101 yok sercanda. volkan çok daha iyi sercandan her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Odeon said: iyide shustere pasaport gerekmiyorki bulgaristana gitmek icin? Vize gerekmiyor ama pasaport gerekiyor damga vurulması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gs ile fb bizim transferlere salca oluyor diolar (ersan m. fernandes) fenere yakısır da gs pek yapmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Fener'in ersan'ı almasının imkanı yok. 1. si adamı satın alma opsiyonlu kiraladık. 2. si adam Beşiktaş'lı. Basının uydurmaları tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Khelben said: Odeon said: iyide shustere pasaport gerekmiyorki bulgaristana gitmek icin? Vize gerekmiyor ama pasaport gerekiyor damga vurulması için. hayir hicbirseye gerek yok. turkiye icinde gerek yok. edit: hicbirsey derken nufus cuzdani haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 abi pasaportsuz nasıl çıkış yapacaksın? sonuçta bulgaristan yeşil pasaporta bile vize istiyor, vize istemese bile nüfus cüzdanınla çıkış yapabilion mu direkt? yine pasaport gerekmiyor mu? (kıbrıs hariç :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sercan balonun allahı şampiyon takımın golcüsü bütün sene 4 gol mü atarmış nerde görülmüş ama volkan şen yakışır beşiktaşımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 şu pasaport unutma olayını da SKANDAL diye haber yapanlar var akşam gazetesinde büyük büyük yazmışlar sdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar