Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Milli takımda falan oynamasın. Aurelio da oynamasın çok saçma bi durum milli takımda oynatmak. Ama Türk statüsüne geçsin tabi isterse, o ayrı.

edik: ha şu an milil takımda oynayacak forvetlerin hepsinden kat kat iyi, demek istenen oysa, ok.
Mesaj tarihi:
Eğer milli takımda oynamadıysa 5 sene sonunda türk olabiliyor (5 senedir türkiyedeyse tabii) diye biliyorum ben. Senin dediğin kural kendi milli takımında oynamış oyuncular için olabilir fizban.
Mesaj tarihi:
milli takımda oynayacaksa, ULUSAL ÇIKARLAR RERÖRE diyerek o 5 seneyi bükebiliyorlar. ama yeni karara göre başvurduktan sonra 5 yıl geçmesi lazım. aha karar şu:

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/374584.asp

ederasyon Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan, yabancı oyuncuların Türk statüsüne geçmesi için gereken 5 yıllık sürenin, vatandaşlığa kabul tarihinden itibaren değil, vatandaşlık başvurusundan itibaren başlayacağını belirtti. Türk Milli Takımı’nda forma giyme olasılığı bulunan futbolcular için farklı bir uygulamanın olacağını ifade eden Arıboğan, Türk vatandaşlığına kabul edilen bir futbolcunun, Türk Milli Takımı ile resmi bir maçta forma giymesi durumunda, ligde de Türk statüsünde oynayabileceğini söyledi.

bobo milli takımda oynayabilecek kapasitede mi ? evet. oynasın mı ? hayır.
Mesaj tarihi:
o iş yapılıcaksa oyuncunun 5-4 ay daha oynıcagının garantisini veriyorsun ligdeki takımlardan itiraz eden cıkmazssa bekleme olmuyor fenerbahce aurolio mu nobreyi mi öle 1 sene erkene aldılar bu oyuncu bir sene daha türkiyede oynıcak die garanti verdiler dier 17 takımda itiraz etmeyince sorun olmuyor ama yapmak istiyorlar mı yada bobo türk olmak istermi onu bilemem

ama bobo türk olursa bizimkiler devre arasında kesin bir yabancı alırlar ozmn bayaa gülerim

edit bencde oynamasın
Mesaj tarihi:
fenerbahce aurelio'yu falan yapmadı öyle. normal zamanı dolunca oynadı aurelio. ama beşiktaş nobre'yi milli takımda oynamamasına rağmen 2.5 yılı dolunca yaptırdı türk.

sonra fenerasyon menerasyon.
Mesaj tarihi:
fizban said:

fenerbahce aurelio'yu falan yapmadı öyle. normal zamanı dolunca oynadı aurelio. ama beşiktaş nobre'yi milli takımda oynamamasına rağmen 2.5 yılı dolunca yaptırdı türk.

sonra fenerasyon menerasyon.

nobre fener döneminde türk olmadı mı? Daha doğrusu o zaman başlamadı mı prosedür? Hatta türk olur olmaz fenerden beşiktaşa geçti diye dalga geçmiştik sanki kontenjan da yemezken bıraktınız reröre diye. Öyle bişiler hatırladım.

Bu arada evet o 5 sene milli takım şansı olanlarda ekstradan "belki" kalkabiliyomuş haklıymışsın
Mesaj tarihi:
valla kertenkel ne dedi anlamadım.

fener nobre'yi yabancı olduğu için bıraktı, beşiktaş nobre'yle sözleşme imzaladı, sezonun 1. haftasında mı ne nobre türk oldu.

17 mayıs 2006'da seozn biter bitmez beşiktaşla anlaşıyor
11 ağustos 2006'da türk vatandaşlığına geçmek için başvuruyor
15 ağustos'ta türk oluyor.

sonra FENERASYON RERÖRE
Mesaj tarihi:
Evet Nobre 3 yıl sonunda Türk yapıldı. Aurelio olunca Nobre içinde ayrıcalık istedi beşiktaş. Sanırım o dönem başka kulüplerde türk yapmıştı bazı futbolcularını. Beşiktaş'ta Türkiye'yi Avrupa'da daha iyi temsil etmek için falan filan diye başvurmuştu =) temsil edemedik o ayrı tabi :p
Mesaj tarihi:
oldun said:

fenerde 3 sene oynamadı mı nasıl türk oldu 3 senede birileri 5 seneden önce oldu ama kim :S

işte abi milli takıma faydalı olur diye yapıldı diye biliyorum nobrede ama tabi adam giremedi o ayrı
  • Yeni Oluştur...