Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP sorunsalı

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

elimden geldiğince sağlam conqueror guideları okuyorum ben de şu sıralar, pvp için gerekli talentları oturtmaya çalışıyorum. 2008 yılından kalma şu guide oldukça işe yaradı ama gen de conqueror talentları için bir fikir alabilirsem sevinirim ( pvp için ),

http://forums.ageofconan.com/showthread.php?t=102672
Sosyal ağlarda paylaş

ne açacağıma karar veremedim yahu. :/

caster açarsam hox
healer açarsam bearshaman
tank açarsam dt

arasında kaldım. salt melee olmayan kırma bir class istiyorum.

shaman 2hand melee giriyor heralde, healer. fena değil gibi deniyor forumlarda.

dt lerin forumuna baktım sürekli revamplayın şu classı artık. kimse minigame e almıyor bi boka yaramaz olduk diyor. açıkcası tırstım ve geri attım dt açma konusunda.

hox ise 2008 de baya iyidi ama nerflenmiş galiba. gideri nasıl hoxun hala?

bir de armor setlerin görüntülerini göreceğimiz site var mı böyle a'dan z'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

conq ve ranger için araştırma yapayım bir ara ranger için done çok az, videoda fazla yok Marisha için uraşirkende zorlanmıştım.

DT için blazkowicz zaten ben sana önermeyecektim ama sen pvp tanker diyince sessiz kaldım. Mini gamelerde DT ler en zor ölen classlardır. Benim DT ile miniye giriyorum çoğunda 0 kill 0 death ile çıkıyorum böyle bir class istiyorsan sadece DT var 80lvl oluncada 100 gold para harcıyorsun oluyor yani ama adam öldürmek mi? Onu unutacaksın. Ama 5 kişi etrafını sarıyor takımında necro conq bs varsa valla heralde ölmezsin ama adam öldürmek olayı zor biraz ha featlerini dps ağırlıklı verirsin adam öldüreyim diye bir kaç tane de öldürürsün ama önüne gelende alır aşaya bu sefer canın sıkılır.

Adam öldürmeyi seviyorsanız açacağınız classlar belli artık bunun tartışması bile olmuyor.

Soldier Sınıflar için
1. Assasin
2. Guardian

Caster Sınıflar için
1. Demo
2. Tos
3. Necro

ama caster açarkende 2 kere düşüneceksin karşına Assasin yada DPS Guardian çıkarsa klavyeyi mouseu bırak hiç boş yere uğraşma

Orta halli adam öldürsün ama az ölsün diyenlerede Orta Sınıf karakterler
1. Ranger
2. Bear Shaman

Ben yıllarımı MMO ya verdim mouseum razer klavyem g15 adamın etrafında arı olur sokarım diyip kendine güvenen arkadaşlarımız eğer charların hakkını vereceklerine inanıyorlarsada
1. Hox
2. Conq
3. Barbar

Ben bu işlerden anlamam görev adamıyım diyenlerde
1. Pom
2. DT

Not: Tabi tüm bu konuşmalarım PVP için.

Ha birde orta sınıf karakter BS dedik ama sen aşırı iyi oynuyorsundur charın her türlü hakkını veriyorsundur direk benim ilk listemi alt üst edersin
1. BS
2. Sin
3. Guard

olur. Bu zaten çoğu karakter için geçerli birşey. Ama Demo, Necro, DT, POM için pek geçerli olduğunu henüz göremedim.
Bir tane bile şunları imba oynayan her classı kesen adamı görmedik.
Lvl8 Demo geliyor 2sn de ölüyor o adam öyle ölüyorsa birde ben char açsam ne olacak acaba bana, benimde aklıma hemen o geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rra nın şuan bana yapmış olduğu featler süper (ellerine sağlık hayatım>:D< )
minilerde grup halinde çok güzel adam indiriyor aradan uzaktan 1 comboyla indiriyo ( ben kendimi hala dt conq sanıp adamların içine düşmessem bide )
ama teketekte pek şansım olmuyo zaten sin görünce klavyeyi mausu bırakıyorum oturup ağlıyorum ""logic logic beni kesti, vrontos beni kesiyo ühühüüü"" heheh ama çok eğlenceli yaa yazarken farkettimde acaba bende sinmi açsam ya hiç kötü sin görmedik , yoksa sin açıp sinlerin itibarını yerleremi sererim ihihihi:P
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim sezgin anlamıyosun bak adamların grubunda maximum bitane ranged karakter war gerisi melee.Şu levelde ranged classlar hybrid gidemediği için hayatta kalması için en önemli ccleri alamıyolar bizdede 3 tane ranged class war bizim grubumuz naparsak yapalım.Bi melee geliyo arka tarafa demoyuda kitliyo pomuda kitliyo rangerıda kitliyo siz önde 3 kişi eksik kapışıyosunuz.
Eğer karşı takımın bi adamı bizim 3 adamımızı kesiyosa heralde yenilcez.Tamam sen öğrenebilirsin bişeyler o levelde war öğrenilcek şeylerinde bak benim demomda bi tane 50 sn cdli root war sadece cc başka hiçbişey yok oda root zaten bi büyü atınca geçiyo ben neyi öğrenicem rangerda,pomda aynen neyi öğrencekler.39da karakterler arasında okadar fark warki görmüyomusun zaten 5 conq 1 bs dalalım adamlara bak bi okadar fark olcakmı aramızda.Ama aynı grubu 59da kursunlar ellerine alırlar ondan zaten level atlamıyo adamlar imba grubu kurmuşlar niye level atlasınlarki.
Zaten 39da duralım diye ilk ben dedim bi iki pvp level kasarız arkadan gelenleride bekleriz diye ama herkes az çok 39 oldu veya yaklaştı şu yerden sonra pvp levelde kasamıyosak sırf oyunu öğrenceksiniz diye bekliyelimmi abi yani 59dada öğrenirsin oyunu ayrıca 59daki pvp xp alma oranıda çok fazla boşuna neyi zorluyoruz onu anlamadım ben.
Hani tamam imba bi grup kurmuş olsak 39da kasalım dicemde nekadar orantısız bi takımımız war görüyosunuz.Ben 59da diğer 50 üstü adamlarlada birleşip daha orantılı gruplar kurarız diye diyorum bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Rage oldugumuz oyunu hatirlamiyor musun ? Bir ranger bizi nasil kitliyordu ? 59 gelcek baska bir sey cikacak diyorum ben, bak ornek basligi acan deniz. Adam conc ve 59'da boyle dusunuyor. Tamam hadi random giriyor da, illaki 1v1 de adamin rahat oynamasi lazim o zaman. Bunu gorup der ki, guzel de premade'e karsi sansim yok takim lazim bana. Boyle mi diyor adam ? Hayir. Bildigin skiller yetersiz diyor. Ben de bunun sonu yok diyorum. Baska bir yerde sorun var diyorum. Item buyuk etken ama super fantastik etken degil, yani kotu itemla iyi oynayan biri karsisindakini yenebilir. iki taraf iyiyse o zaman itemlar, skill konusur orasi oyle de, simdi bana gelip ben cok iyiyim abi demesin kimse yani asdfasfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger kitliyo tamamda adamın yanında 5 tanede kapı gibi melee adam war.Bizim ranged classlarda yanındaki meleeyle uğraştıkları için adama dönemiyolar bile.Önde 3 melee arkada 3 ranged kapışıyoruz resmen bi melee gelip arkasına dönüp yanımızdaki meleeden kurtarıyomuki bizi.Ranged classların cclerinin cdleri her mmoda fazladır bilirsin 1 tanede ccmiz warken biz napalım.

Ben ahmet abiyi kurtarcam diye rootu kullanıyorum sonra herif bana dönüyo beni kesiyo.Gökhanda aynı şekilde kaçalım diye trap atıyo yere adamda kendini korıcak bişey kalmıyo e napıcaz ozaman.Bizim grubumuz buysa gidicez 59a ranged classlarında kendi başının çaresine bakabildikleri levelde oynıcaz.Ha baktık olmuyo eksiklik war grupta biri açıcak bi 50 onla gruba dahil olucak vs.

Amaç 39da birleşip 1-2 pvp level kasmakken oyunu öğrenmek oldu şimdi saçmalık orda başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

e tama iste lvl 49da yenı bi skill cıkıcak, bide onunmu ayrıca öğrenicek.

pvp öğrenilcekse bunu 39de yapmanın alemi yok, 80'e gel gercek skillerle featlerle öğren karakterini

80'e gelsem, item faktoru o kadar fazla ki, oyunu biraktirir raid yapmadikca. ben raid yapmaya da o kadar istekli degilim acikca soyledim. Ogrenilmez yani 80'de. Bunun icin en guzel 59'da; ben 39'da israr etme nedenimi de soyledim. BS 39'da OP ve ben yine de tam hakim degilim. Bu nedenle oynamak istiyorum. Zaten 59'da olacaksiniz siz ben gelince.
Sosyal ağlarda paylaş

Lasombra said:

Amaç 39da birleşip 1-2 pvp level kasmakken oyunu öğrenmek oldu şimdi saçmalık orda başlıyo.

Tamam burda haklisin ama boyle bir premade olacagini ve bizim de sectigimiz classlarla ortada kalacagimizi bilemezdik ? Arada randomlar da geliyor sonucta, who cekip adamlar online degilse cok rahat kasabiliriz ama o zaman random grup geliyor, onlara karsi da zorlaniyorsunuz. Buna da bir sey diyemeyiz yani? Sadece class vs degil iste demek istedigim. Birlikte oynamaya alismak vs kimin nerde nasil davranacagini ogrenmek. Minimum seviyede vent kullanmak iste.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an ben de teke tek pvpde pek bişey yapamiorum ranger olarka level 40 civarında

çünkü slowun var trapin var ama dediin gibi adam dibine girip dönmeye başladın mı bişey yapamiosun normalde meleeye geçip knocback fear falan atman lazım ama onlar ilerki levellarda açılacak bana talent puanı yetmezilğinden . Fakat şu an adam dönünce etrafımda üzülüorum xP
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu pvpde comboları oturtamayan tek kişi ben miyim?
yok arkadaş vurduklarımın yarısı combo yeşil olduğu halde combo adama vurmamış gibi oluyor (poison yemesi lazım adamın yemio), kalan yarısını da hareketli olmaya kastığımdan ben vuramıorum, ıskalıorum.
%20si isabet edio anca adama ee haliyle doğruo adam beni.Assassin oynuyorum bu arada vuruş mesafesi diğer melee classlara göre daha kısa galiba.
var mı bir öneriniz bu konuda?
Bir de keybinding nasıl kullanıyorsunuz? orda mı bi yanlışlık var bende acaba?
wasd hareket için a,d strafe
q,e,r,c,z ve mousedaki zor basılan 3 tuş combolar için
1,2,3,4,5 pek kullanmadığım özellikler için
mouseda elimin altında olan kolayca basılan 3 tuş ise left right ve middle attack tuşları oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Cuce said:

e tama iste lvl 49da yenı bi skill cıkıcak, bide onunmu ayrıca öğrenicek.

pvp öğrenilcekse bunu 39de yapmanın alemi yok, 80'e gel gercek skillerle featlerle öğren karakterini

80'e gelsem, item faktoru o kadar fazla ki, oyunu biraktirir raid yapmadikca. ben raid yapmaya da o kadar istekli degilim acikca soyledim. Ogrenilmez yani 80'de. Bunun icin en guzel 59'da; ben 39'da israr etme nedenimi de soyledim. BS 39'da OP ve ben yine de tam hakim degilim. Bu nedenle oynamak istiyorum. Zaten 59'da olacaksiniz siz ben gelince.

item zor değil ki bir çok classın culture seti pvp için gayet kafi.
Sosyal ağlarda paylaş

itemi alamadiktan sonra kassan ne olacak lvl6+ pvp itemlarinin iyi olanlarindan almak istiyorsan yine gidip borderi farmlamak zorundasın

son bir kaç gündür playerlar funcoma epey bir baskı yapıyorlar pvp xp farmlamak istiyoruz ama bunun pvp yaparak adam öldürerek olmasını istiyoruz diye belki değişir ama şuanda dediğim gibi

Warlord's Band of Pressure: 45 Campaing Badges ve 4 Gold
Pvp Lvl6 Soldier sınıfı epic yüzük.

+225 PvP Combat Rating
+40 Critical Rating
+45 Constitution
+185 Combat Rating

Highlord's Band of Force: 30 Campaing Badges 500 Conquest Trophies ve 4 Gold
Pvp Lvl6 Soldier sınıfı epic yüzük.

+245 PvP Combat Rating
+50 Critical Rating
+45 Constitution
+205 Combat Rating

Aralarındaki fark x2
40 PvP Combat Rating
20 Critical Rating
40 Combat Rating

Her 1 Combat Rating 0,03 DPS demektir. 80*0,003 = 2,4 DPS + 20% Crtical

Border Kingdom Cimmerian End'de farm yapmazsan Highlords yüzüklerini, kolyesini, pelerinini ve silahlarını alamazsın.
1. Kalite setini giyemezsin lvl8 9 yada 10 olursan.

Mini Game farmlamazsan oradaki questleri yapamazsan Warlords itemlerini alamazsın 2. Kalite seti alamazsın lvl 8 9 yada 10 olsanda.

Yani anlayacağınız Funcom'un yeni getirdiği sistemle PvP itemlere sahip olmak istiyorsanız itemin adı PvP bile olsa PvP harici şeyler yapmanız gerekiyor. Strateji gibi, Diplomasi gibi Tactic gibi.

World Pvp'de keseceğiniz adamların size tecrübe, pvp xp ve eğlence olarak katkısı olacaktır ama item olarak bir katkısı olmayacak. Lvl6 ile Lvl5 Pvp karakterler arasında ki tek fark giydikleri itemlerdir. Yoksa bir fark yok yani hiç bir itemi alamamış lvl10'un level5'den farkı nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam tüm bildiklerimi detaylı birşekilde yazıyorum.

AOC'da Itemler(Armor,Silah,Pelerin,Yüzük ve Kolye) 2 ye ayrılırlar.

PVE ve PVP.

PVE Itemlerini Raidlerden, Instance(Dungeonlar)'dan, Questlerden ve Vendordan elde edebiliyoruz.

Her Class'ın kendine has şuanda 3 PVE seti var. Bunlara AOC'da Tier1 Tier2 ve Tier3 denir.

Tier1 Set parçaları Tier1 raidlerden düşer. Kyllikki, Yakhmar ve Vistrix

Tier2 Set parçaları Tier2 raidlerden düşer. Wing1, Wing2 ve Wing3 (BRC)

Tier3 Set parçaları Tier3 raidden düşer. Thoth-Amon’s Stronghold.

PVP Set parçaları,
Tier1 full set giyebilmeniz için Pvp Lvl5 olmanız gerekmektedir. Para karşlığında vendordan set parçalarını alabilirsiniz.
Yüzük ve Kolye Lvl1
Bot, Belt, Shoulder Lvl2
Wrist ve Eldiven Lvl3
Leg ve Chest Lvl4
Head, Pelerin ve Silah Lvl5

Tier2 full set giyebilmeniz için Pvp Lvl10 olmanız gerekmektedir.
Para ve Tokens karşılığında vendordan set parçalarını alabilirsiniz.
Yüzük Lvl6
Kolye ve Pelerin Lvl7
Set parçalarıda Lvl8+

Tier2 Pvp setleri 2 modeldir. Birtanesini Mini gamelerden elde ettiğimiz Tokenslerle alırız. Bu Token'in ismi Campaign Badges'dir. Her maç kazandığımızda Quest tamamlanır ve ödül olarak 1 Token alırız. Questlerin CoolDown'u 8 Saattir. Yani her 8 saatte bir tekrar questi alabilir ve maçı kazanırsanız Token'i alabilirsiniz.

2. Model Tier2 Pvp setini alabilmek içinse hem Mini gamelerden elde ettiğimiz Tokens'e ihtiyaç duyarız hemde Conquest Trophies ismi verilen 2. bir Tokens'e daha ihtiyacımız olur.
Conquest Trophies'i elde etmenin tek yolu Border Kingdom Cimmerian End'de Shrines of Bori ismi verilen Faction'u gerçekleştirmekle mümkündür. Faction'u her tamamladığınızda size ve party'nizdeki diğer arkadaşlarınıza 12 Tokens verir. Alanda bulunan guild üyelerinizin sayısı 6'dan fazla ise Tokens sayısı 6 ya düşer. Yani sayınız ne kadar fazla ise o kadar az Tokens elde edersiniz.
Shrines of Bori[Mini Tutorial]

Rise of Godslayer ile beraber gelen uzak doğu motifli PVE Setlerini ise bu siteden inceleyebilirsiniz.
http://aoc-is.better-than.tv/factions.php

Siege yaparken yada World Pvp'de adam öldürmeniz bu itemleri alabilmeniz için gerekli olan xp'yi toplamanıza yardımcı olabilir ama sağlamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...