dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=uQITWbAaDx0 Guillaume Nery base jumping at Dean's Blue Hole, filmed on breath hold by Julie Gautier Herhalde son zamanlarda gördüğüm en etkileyici çalışma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şarkıyı beğendim derinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 suyun altında bu kadar kaliteli cekim belgesellerde bile zor gorulur yalnız, muhtesemmis. yalnız gercek mi acaba diye kafamda dusunup durdum. cok gercekci gorunuyor ama tüpsüz ve ağırlıksız nasıl oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 gerçek ve gerçek değil.. elemanlar zaten serbest dalış proları.. ama çok fazla çekim yapmışlar. ha bi de deliğin dibine ulaşma diye bişi yok.. denizaltı değil bunlar adam.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi videoda gosterdigi kadarını gayet dalabiliyor adamlar da. deligin dibinin ne kadar oldugunu bilemeyecegim ama video suresini gercek zaman olarak alırsak o sure boyunca gidilen yere dalabilirler yani tüpsüz. ama işte agırlıksız öyle elini kolunu kıpırdatmadan batamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 dalarsında geri nasıl çıkılır bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 vay artise bak oturuyo dibinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha yiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 toggie said: abi videoda gosterdigi kadarını gayet dalabiliyor adamlar da. deligin dibinin ne kadar oldugunu bilemeyecegim ama video suresini gercek zaman olarak alırsak o sure boyunca gidilen yere dalabilirler yani tüpsüz. ama işte agırlıksız öyle elini kolunu kıpırdatmadan batamaz. 4 gün öğle vakti çekilmiş.. o çukur derin bayağı 202 metre. ama görüntüsü çok güzel.. hani çok derine gidemeyeceğ kesin de olsa bile dalası geliyor adamın.. adam dünya şampiyonu, dalar yani video süresini rahatlıkla. ama işte bu işin görsel kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ağırlık var sanki, 1.00 ve devamında belinde arkada duruyor ağırlık, eğer yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 vay anasını çok ürkünç biyer yalnız orası görmeyi dalmayı falan isterdim ama neler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sarki ile birlikte cok manyaq olmus yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yahu ne ağırlığı, ne tüpüüüü :D on numara film çekmişler edit : adamda ağırlık varmış ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 dasaaa said: adam dünya şampiyonu, dalar yani video süresini rahatlıkla. ama işte bu işin görsel kısmı.. ceken de fransa sampiyonu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Archive - You Make Me Feel sarkının adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 o deilde okyanus/deniz neyse işte ne güzel kum var sadece pürüssüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Çok sevdim - hatta hemen facebook'da paylaştım. 4 dakikalık bir video değil KOCAMAN bir PROJE bu. aylar sürmüş bir çalışma olduğuna eminim. M Ü T H İ Ş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 çok güzel çalışma olmuş, lakin bi detay, eğer adamın üzerindeki göründüğü gibi düz dalgıç kıyafetiyse ağırlıklız dalması mümkün değil 12 mt de elim ağırlık kancasını çıkartmıştı yanlışlıkla dalıp alamamıştım kıyafetle kıyafeti çıkartıp dalmam gerekti.. ha kıyafet farklıdır onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben mi yanlış görüyorum? adamın kuyruk sokumunun orada ağırlık var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Abi bu kadar nefes tutulamaz gibi geliyor bana :) Muhteşem olmuş gerçekten çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 polat bilem tutuyordu ki. ayrıca bazı yerleri tekrar ediyor. direk 4 dk deil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 O Kulak nasil dayaniyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 o kulagın bi olayı var. ozel timde gorevli bi polis komsumuz vardı, dalmaya gitmisler falan. ilk o kulak olayı aklıma gelmisti, sormustum ben de ama tam hatırlamıyorum simdi. nefesini tutup kulaklarına baskı yaparak falan dalıyosun galiba bi seviyeye kadar, sonra sinüslerin bosalıyomus, burnunda deli gibi kan geliyomus falan. ama tamamen normal biseymis yani. o olduktan sonra sorun kalmıyo sanırım. sallamıs da olabilirim aklımda kaldıgı kadarını anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 4dk dediğin ne ki adamlar 10-15dk nefes tutabiliyor suyun altinda. Hatta şu bizim bi türk hatun vardı habire rekor kırcam diye uğraşıyordu o da bu bu civarlarda bi derinliğe daliyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 la olm nefes tutmak ayrı, bir iple 100 metre derinliğe, asansör şeklinde inmek ayrı. Buradaki bambaşka, adam 1-2 dakika yürüyor. Sonra dağa tırmanıyor resmen. Nefes ile yapılmaz bu işler. En az 20-30 çekimi birleştirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar