Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk tv'lerindeki animeler

Sam

Öne çıkan mesajlar

Eğlendirir mi bayar mı bilmiyorum ama bana göre 2002/2003 sezonunun en iyi TV serisi ve GONZO'nun şu ana kadarki en iyi işlerinden birisidir. Oldukça başarılı bir steampunk dünyası vardı ve karakterlerin yansıtılışını oldukça sevmiştim. İlla bir karşılaştırma yapmam gerekirse Sakura Taisen'lere göre daha iyi.

Hala yerini tutabilecek başka bir seri görmedim diye bitirelim.

http://www.youtube.com/watch?v=SUjiXriGFbo

Okino Shuntaro - "Cloud Age Symphony"
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
1997-2002 yılları arasında Cine5'in kardeş kanalı olarak ortaya çıkan ve bir süre sonra kapanan, Türkiye'nin ilk çocuk kanalı Maxi TV bu hafta itibariyle şifresiz olarak yeniden açıldı. Şu sıralar saat 21.009 sonrası yayın akışında Tenjou Tenge , Gungrave ve Ergo Proxy'e yer vermekte.

Türksat 2A-3A 12592/8888 Horizontal ayarlaması ile kanalı ekleyebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

tüh, hepsini izledim ama yine de bakardım dublajı nasıl yapmışlar diye. digiturk'te çıkmıyor görünen o ki, abuk sabuk kanallar kaldı sadece. :/

yani bütün seriyi tv'den takip etmesek bile deneme için güzel olur, ayrıca daha anime ile ilgisi olmayan insanların başlaması için tv en iyi fırsat. biz de tv ile başladık sonuçta internet yokken. :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi de bizim izledimiz dönemler ile şimdi çok farkli ki.televizyondan takip etmenin en güzel yanı iki bölüm arasında geçen zaman/arkadaşmuhabeti hani bildin komuniti fiiling ile gerçekleştirilmesi gereken bişi. şimdi öyle değil malasef. dublaj konusunda çok büyük ihtimalle ingilizce dublajdan iyidir bizim dublajlar çünkü nedenini anlamadim bir şekilde bizdeki dublaj tayfası iyi.

not: ya evet bu sitedeki bir çok adam benden 10x iyi biliyordur da anime konusunu. ben direk televizyon serilerinden olan tecrübemle konuştum. asşdka
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

abi iyi de bizim izledimiz dönemler ile şimdi çok farkli ki.televizyondan takip etmenin en güzel yanı iki bölüm arasında geçen zaman/arkadaşmuhabeti hani bildin komuniti fiiling ile gerçekleştirilmesi gereken bişi. şimdi öyle değil malasef.

e bunu zaten yapıyoruz ? Eski ve bitmiş serileri toptan indirip izliyorsan bilemiyorum da anime dizi dediğin zaten haftalık çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

pronoit said:

abi iyi de bizim izledimiz dönemler ile şimdi çok farkli ki.televizyondan takip etmenin en güzel yanı iki bölüm arasında geçen zaman/arkadaşmuhabeti hani bildin komuniti fiiling ile gerçekleştirilmesi gereken bişi. şimdi öyle değil malasef.

e bunu zaten yapıyoruz ? Eski ve bitmiş serileri toptan indirip izliyorsan bilemiyorum da anime dizi dediğin zaten haftalık çıkıyor

abi haftalık çıkanlardan takip ettiklerimi bile biriktirip öyle dl ediyorum heh. dikkat et sitede bir çok kez zaten tamamlansın da indiriyim lafını görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...