SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Eğlendirir mi bayar mı bilmiyorum ama bana göre 2002/2003 sezonunun en iyi TV serisi ve GONZO'nun şu ana kadarki en iyi işlerinden birisidir. Oldukça başarılı bir steampunk dünyası vardı ve karakterlerin yansıtılışını oldukça sevmiştim. İlla bir karşılaştırma yapmam gerekirse Sakura Taisen'lere göre daha iyi. Hala yerini tutabilecek başka bir seri görmedim diye bitirelim. http://www.youtube.com/watch?v=SUjiXriGFbo Okino Shuntaro - "Cloud Age Symphony" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 20 küsürüncü bölüme kadar gelmiş, ama bitirememiş olduğum serilerden birisidir çoooook durgun bir seri, ama fena da sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bende 10. bölümden öteye gidemedim. Açıkca söyleyim hiç hoşuma gitmeyen serilerden biri. Ama zevkler ve renkler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 helsing çabuk bitti, okadar kısamıydıki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 evet 12 bölüm, ikinci yarısı zaten manga çoooook yavaş çıktığı için uydurma hikaye hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 1997-2002 yılları arasında Cine5'in kardeş kanalı olarak ortaya çıkan ve bir süre sonra kapanan, Türkiye'nin ilk çocuk kanalı Maxi TV bu hafta itibariyle şifresiz olarak yeniden açıldı. Şu sıralar saat 21.009 sonrası yayın akışında Tenjou Tenge , Gungrave ve Ergo Proxy'e yer vermekte. Türksat 2A-3A 12592/8888 Horizontal ayarlaması ile kanalı ekleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ooo güzelmiş türkçemi altyazilimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Haberim yok dün gece bir arkadaş gecenin 01.00de sms atıp haber verdi. Muhtemelen dublajlıdır ama yıllardır sadece Pokemon Beyblade vs yayınlandıktan sonra şimdi şifresiz kanalda bunu bulduğunuza şükredin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 niye şükür ediyoruz ki internet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ...herkesin kotasız hattı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tüh, hepsini izledim ama yine de bakardım dublajı nasıl yapmışlar diye. digiturk'te çıkmıyor görünen o ki, abuk sabuk kanallar kaldı sadece. :/ yani bütün seriyi tv'den takip etmesek bile deneme için güzel olur, ayrıca daha anime ile ilgisi olmayan insanların başlaması için tv en iyi fırsat. biz de tv ile başladık sonuçta internet yokken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 abi iyi de bizim izledimiz dönemler ile şimdi çok farkli ki.televizyondan takip etmenin en güzel yanı iki bölüm arasında geçen zaman/arkadaşmuhabeti hani bildin komuniti fiiling ile gerçekleştirilmesi gereken bişi. şimdi öyle değil malasef. dublaj konusunda çok büyük ihtimalle ingilizce dublajdan iyidir bizim dublajlar çünkü nedenini anlamadim bir şekilde bizdeki dublaj tayfası iyi. not: ya evet bu sitedeki bir çok adam benden 10x iyi biliyordur da anime konusunu. ben direk televizyon serilerinden olan tecrübemle konuştum. asşdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 türkçe çizgi-film dublajı gerçekten çok başarılı.Bi ara rocko the modern life diye bir çizgi film vardı nickde.Geçenlerde cnbc-e'de orjinal halini gördüm türkçe dublajlı hali 1000 kat daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Cowboy Bebop Movie'deki türkçe Spike (Butch Cassidy and Sundance Kid'deki genç kovboyun sesi) ve Jet (Ben10'daki büyükbaba sesi) seslendirmesi efsaneydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 pronoit said: abi iyi de bizim izledimiz dönemler ile şimdi çok farkli ki.televizyondan takip etmenin en güzel yanı iki bölüm arasında geçen zaman/arkadaşmuhabeti hani bildin komuniti fiiling ile gerçekleştirilmesi gereken bişi. şimdi öyle değil malasef. e bunu zaten yapıyoruz ? Eski ve bitmiş serileri toptan indirip izliyorsan bilemiyorum da anime dizi dediğin zaten haftalık çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Kaede said: pronoit said: abi iyi de bizim izledimiz dönemler ile şimdi çok farkli ki.televizyondan takip etmenin en güzel yanı iki bölüm arasında geçen zaman/arkadaşmuhabeti hani bildin komuniti fiiling ile gerçekleştirilmesi gereken bişi. şimdi öyle değil malasef. e bunu zaten yapıyoruz ? Eski ve bitmiş serileri toptan indirip izliyorsan bilemiyorum da anime dizi dediğin zaten haftalık çıkıyor abi haftalık çıkanlardan takip ettiklerimi bile biriktirip öyle dl ediyorum heh. dikkat et sitede bir çok kez zaten tamamlansın da indiriyim lafını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Evet sorum vardı geldim. Eskiden bi anime yayınlanırdı çok küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum. Bi çocuk vardı sarhoş bi babası vardı boksördü galiba eskiden hatta çocukla lunaparka gidiyolardı da babası kalpten ölüyodu orda falan adı neydi hatırlayan var mı böyle bi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ganbare Genki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ahah =) nostalji oldu. Bu kadar çabuk ummamıştım saol virus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 nedemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 20 haziran Pazar 20.00 TRT Çocuk LAPUTA 21 haziran Pazartesi 20.15 TRT Çocuk WHISPER OF LIFE 26 haziran Cuma 22.00 / 02.00 CNBCE METROPOLIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar