Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bir aralar böyle tshirtler vardı. Yıllardır bir özlemdi yanıp durdu bağrımda ama ümidi kestim artık. Bilen bulan var mı?
Apis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Osmanlı Hava Kuvvetleri. Olması tabii mantıklı ama böyle deyince bir garip gelmedi de değil doğrusu... I. Dünya Savaşı'na kadar 12 hava aracımız varmış. Bu Yeşilköy hava üssünden; Balkan Savaşından bir uçak; Bunlar da 1909'da Fransa'ya eğitime gönderilen ilk ekip;
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tshirtlerde genelde bir Jet ucağı (f16 tarzı birşey) şeması üstünde Ottoman Air Force yazardı.
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kadılar yasaklamış şeytan icadı diye. taa 2. dünya savaşında avrupalılar bulmuş sonra bizim blueprintleri.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 huun said: osmanlı zamanında jet yoktu ki? abi sen cidden zekisin , harcanma derim ben :)
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Aket-Atum said: Bir aralar böyle tshirtler vardı. Yıllardır bir özlemdi yanıp durdu bağrımda ama ümidi kestim artık. Bilen bulan var mı? Ottoman empire t-shirts. tek mağaza kanyonda. internetten sipariş alıyolar. ama t-shirt tasarımları 2 ayda 1 değişiyor. eger elişn bişey olursa aynı t-shirtten bulmak zor malesef.
Öne çıkan mesajlar