SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Evet ilk defa yurtdışına çıkıcam Work and Travel olayıyla, 4 ay kalıcam. O yüzden kesin birşeyler unuturum gibime geliyor. Hani böyle prizler için adaptör gibi aklınıza gelen şeyler varsa yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sucuk, beyaz peynir, pastırma, sucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hazir corba hazir sutlac felan yeek pahali genelde yurt disinda bide cani turk yemegi cekiyo hazir bisiler gotur mesela 20 paket hazir ezogelin gotur canin cektikce icersin hem ucuz hem hizli hemde hasret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pasaport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 reyou said: cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif. uçaktan indiğin gibi prezervatif veriyolar zaten. ve takılı gezmek zorundasın. çünkü yurt dışı=seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 vinç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Vingthor said: reyou said: cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif. uçaktan indiğin gibi prezervatif veriyolar zaten. ve takılı gezmek zorundasın. çünkü yurt dışı=seks ben ucakta kullanmak icin demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ipod ps3 notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 said: Buyuk alisveris magazalarindan herturlu esyayi alip kullanip belirli sure icinde geri verebilirsiniz. Mesela Turkiye'ye iki haftaligina gideceksiniz bir video camera -camcorder- alip kullanip geri dondugunuzde iade edip paranizi geri alabilirsiniz. Peki bu olay tam olarak nasıl çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 CthuLhu said: ipod ps3 notebook amerikadan gelirken değil amerikaya giderken dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 SpiderS_DangeR said: said: Buyuk alisveris magazalarindan herturlu esyayi alip kullanip belirli sure icinde geri verebilirsiniz. Mesela Turkiye'ye iki haftaligina gideceksiniz bir video camera -camcorder- alip kullanip geri dondugunuzde iade edip paranizi geri alabilirsiniz. Peki bu olay tam olarak nasıl çalışıyor? pardon yanlis anlamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kullanip geri verme olayina gelince, bazi kimselerden duydum tv alip 3 ay seyredip geri vermisler fln dogrudur adamlar geri aliyolar, yalniz isin bokunu cikarip herbiseyi geri verecegini bile bile alanlarda varmis, cakallik yapanlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pastırma gerçekten götürülebilir bence şöyle bol miktarda sağa sola da verirsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Yok abi öyle herbişeyi değilde mesela navigasyona falan ihtiyacımız olacak orda, türkiyede işe yaramaz sonuçta. Orda alsak dönerken iade edebiliyor muyuz diye şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 nereye gidiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 niye gps alırken sorun türkiye yüklenir mi falan diye a şimdi aklıma geldi zovirax götürün uçuk ilacı 2-3 tane yamulmuyorsam mal adamlar uçuk ilacını reçeteyle mi ne veriyordu, e ben napıcam diyince dudak yumuşatıcı vermeye çalışmışlardı. Amerika mı nereydi hatırlamıyorum ama uçuk çıkarıyorsanız uzun yolda illa uçuk ilacı lazım uykusuzluktan pörtlüyor bide onu çekiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Cedar Point'te çalışıcam Ohio'da. Sonra gezerkende New York, Miami falan bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Chemical said: niye gps alırken sorun türkiye yüklenir mi falan diye Türkiye'de arabam yok ondan dffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bu arada work and travel benim arkadaşı çok fena kazıkladı lol bide türkiye ile görüşmek için anan baban varsa voip nedir anlat kendilerine fatura girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 telefon kartı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 edersin sorun olmaz, wallmart dan yada staples dan alirsan degistirirler yada parasini verirler. benim laptop ekraninda bozuk cikmisti adamlara goturdum kutuyu acip icine bakmadan yenisini vermislerdi. 3-4 kromozomun yerleri degismisti o anda :D ama dedigim gibi isin suistimal olayina pek girmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 six flagsa gelen varmi lam, beleje alsin bizi iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Cedar Point gelen olursa bütün paticiğe beleş. beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ccc cedar point ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar