Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikaya giderken götürelecekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hazir corba
hazir sutlac felan

yeek pahali genelde yurt disinda
bide cani turk yemegi cekiyo
hazir bisiler gotur
mesela 20 paket hazir ezogelin gotur canin cektikce icersin
hem ucuz hem hizli hemde hasret
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

reyou said:

cep telefonu, cuzdan, anahtarlik ve prezervatif.

uçaktan indiğin gibi prezervatif veriyolar zaten. ve takılı gezmek zorundasın. çünkü yurt dışı=seks

ben ucakta kullanmak icin demistim.
Mesaj tarihi:
said:
Buyuk alisveris magazalarindan herturlu esyayi alip kullanip belirli sure icinde geri verebilirsiniz. Mesela Turkiye'ye iki haftaligina gideceksiniz bir video camera -camcorder- alip kullanip geri dondugunuzde iade edip paranizi geri alabilirsiniz.

Peki bu olay tam olarak nasıl çalışıyor?
Mesaj tarihi:
SpiderS_DangeR said:

said:
Buyuk alisveris magazalarindan herturlu esyayi alip kullanip belirli sure icinde geri verebilirsiniz. Mesela Turkiye'ye iki haftaligina gideceksiniz bir video camera -camcorder- alip kullanip geri dondugunuzde iade edip paranizi geri alabilirsiniz.

Peki bu olay tam olarak nasıl çalışıyor?

pardon yanlis anlamisim.
Mesaj tarihi:
kullanip geri verme olayina gelince, bazi kimselerden duydum tv alip 3 ay seyredip geri vermisler fln dogrudur adamlar geri aliyolar, yalniz isin bokunu cikarip herbiseyi geri verecegini bile bile alanlarda varmis, cakallik yapanlar yani.
Mesaj tarihi:
niye gps alırken sorun türkiye yüklenir mi falan diye
a şimdi aklıma geldi
zovirax götürün uçuk ilacı 2-3 tane yamulmuyorsam mal adamlar uçuk ilacını reçeteyle mi ne veriyordu, e ben napıcam diyince dudak yumuşatıcı vermeye çalışmışlardı. Amerika mı nereydi hatırlamıyorum ama uçuk çıkarıyorsanız uzun yolda illa uçuk ilacı lazım uykusuzluktan pörtlüyor bide onu çekiyorsun.
Mesaj tarihi:
edersin sorun olmaz, wallmart dan yada staples dan alirsan degistirirler yada parasini verirler.

benim laptop ekraninda bozuk cikmisti adamlara goturdum kutuyu acip icine bakmadan yenisini vermislerdi. 3-4 kromozomun yerleri degismisti o anda :D

ama dedigim gibi isin suistimal olayina pek girmemek lazim
  • Yeni Oluştur...