zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Arkdaşlar 1 aylık ücretinide verdim. Büyük bir spor merkezi. bir çok çalışma aleti mevcut. Hergün 1-2 saat gitmeyi düşünüyorum. Şimdi asıl soru nasıl bir program uygulamalı ve nelere dikkat etmeliyim? ben ilk 2 hafta koşu bandını ve bisikletleri kullanmayı düşündüm sonra diğer aletlere geçerim sanrım. Sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum.. Ordaki hocalar ne kadar yararlı olur? neler yanlıştır? fazla çalışsam bi sorun olurmu? not:p.tesi ilk gün...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 08 Ağustos 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 aşağıda spor bölümü vardı görülmüyor mu senin ekranda genel yöneticiler sitede sorun var herhal[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 büyük ihtimalle, orda "trainer"lar olacaktır. onlardan yardım alıp, birlikte bir program hazırlayabilirsiniz. olmadı, sana önerim, ilk başta, özel pist varsa orda koşucaksın. mesela 5 tur. sonra esneme hareketleriyle ısıncaksın. sonra basit ağırlık kaldırma aletleri varsa, mesela şu bacak kaslarına veya sırt kaslarına özel aletler var, onları kullan. seni zorlamıycak, ama çok da hafif olmayacak, ağırlıkta başla. Zorlanırsan bir yerin incinebilir, kendini fazla kasma. Her alette 20-25 kere yap her hareketi. Sonra koşu bandında 15 dakika, bisiklette 15 dakika gibi bir program uygula kendine. En son olarak, gerinme hareketlerini tekrar yap. Eğer gerinme hareketleriyle soğumassan, kasların çok fazla yorulur. Aniden bitirme egzersizleri. Mutlaka tüm programın bitince esneme hareketleriyle soğu.. International Sports'da buna benzer bir program veriyorlar. İlk başta dumble felan önermiyorlar. her 2 haftada bir, koşu bandındaki dakikayı, ve aletlerdeki ağırlığı arttır. Aniden arttırırsan zorlar gene. ama 2 hafta gibi bir süre iyidir. Hatta mesela 20 kilo yapıyorsun bir alette, 2 hafta sonra onu 25 veya 30 kiloya çıkar. Önemli olan, daha önce dediğim gibi, seni zorlamıycak hareketler yapman. Ama bu sırada da, sana çok çok basit gelicek düzeyde hareketler de yapmaman gerekli.. Zaten cimnastik salonundaki eğitmenler de, sana program hazırlarken bunları söylüycek.. Buna göre sana program hazırlıycak.. Son olarak, eğitmenle birlikte program hazırlaman, senin çok yararına. Burda sana ne söylesem, kesin bir doğru içermiycek. Hatırlatayım. [signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Ağustos 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yani yap yap sis sis nereye kadar, o parayi havuza verip haftada 4gun 1 saat yuzecektin bak 3 ay sonra ne luyosun ama abi yok ben bodrum aksam bi elimde viskivodka bi elimde cigara serdar ortacla coscam diyosan sana boyle kisasindan siskin kaslar lazim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 vucudun her bölgesi için ayrı bir çalışma düzeni var.yağlarını eritmek,kol kası,bacak kası yapmak için bonecrusher'ın dediği 'trainer' yani bizim anadilimiz olan Türkçe'de 'eğitmen' dediğimiz kişilere sorarak bir sisteme oturtabilirsin.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 valla ben bi yere gitmiştim adam direk kaldırabildiğim en ağır şeylerle çalıştırmaya başladı hehe ilk bi hafta pestil bir vaziyette takılıyodum sonra alıştım sonra bıraktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Infeqted, 08 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: yani yap yap sis sis nereye kadar, o parayi havuza verip haftada 4gun 1 saat yuzecektin bak 3 ay sonra ne luyosun ama abi yok ben bodrum aksam bi elimde viskivodka bi elimde cigara serdar ortacla coscam diyosan sana boyle kisasindan siskin kaslar lazim aha bnm bu sene yapacıım sey o=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 arkadaslar neler yapman konusunda tavsiyeler yazmislarda benim sana en guzel tavsiyem her gun gitmemen... cogunlukla her gun gitmeye basliyan insanlar 2-3 haftadan sonra sikilip sporu birakabiliyorlar. bence 2 gune bir gitmek senin icin daga yararli olcaktir hem her gun gittin mi cok asiri yorulursun ve kaslarina zarar verebilir. [Bu mesaj Ravenloft tarafından 08 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet gün aşırı gitmek iyidir. hatfada 4 gün mesela.. bir gün git bir gün gitme :D[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hergün gitmenin hiçbir şekilde sana bir faydası yok gittiğin yeri veya sana verilecek olan programı bilmiyorum ama 1.kur lar genelde 10dk bisiklet 10-15dk koşu bandı ondan sonrada kas yapıcı basic hareketler.1-1.5 ay sonrada 2. kura geçersin gerçi senin vücudunun hamlığıylan ilgili birşey 2. kurdada koşu ve bisikletin zamanı biraz daha düşer çünkü kas yapıcı hareketler 1.kura göre daha zordur ve çok daha fazla enerji gerektirir hatta bu programlarda koşu sona atılır.2. kurda bölge bölge kas çalışması yapılır birgün sırf göğüs+kanat vs gibi aralara 1er gün dinlenme koy (kaslarının dinlenmesi gerekiyor sana gelişiyor gibi gelir ama gelişmez çünkü kasların kendini yenilemesi gerekiyor) zaten çalıştırıcın sana anlatır.Hem başlarken hemde bitirirken sakın bisikleti es geçme senin ısınmanı ve soğumanı sağlar.Eğer uzun vadeli düşünüyorsan aminoasit+protein tozlarınıda öneririm.Son olarakda ya bir arkadaşınlan git yada orda bir arkadaş edinmeye çalış çok sıkılabiliyorsun ve seni soğutuyor bodyden. [signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 08 Ağustos 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Kaslar dinlenirken gelişir.Genelde bir kas grubu çalışıldıktan sonra 48 saat dinlendirilir.Bu yüzden gün aşırı gitmesen bile kas gruplarının çalışmasını ayarlaman gerekir.Salonda bu işi bilen eğitimli ya da tecrübeli:) eğitmenler bulunur.Onlar yardımcı olur.Herksin doğrusu farklıdır bunu bil sadece.Benim tek tavsiyem kendine eş bulmandır.2 kişi çok daha verimli olursunuz.Bu da tek doğrudur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu olayın olayı hocadır.sen yormican işte böle şeylere. hoca sana rehberlik edecek nitelikte olmalı.beslenmenden tut da hareketlere kadar herşeyle ilgilenmeli.[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 orda bu işten anlayan biri vardır. hatta iyiyse bi diyetisyen bi çalıştırıcı ayrı ayrı vardır. lakin ikisini de avcunun içi gibi bilen insanlar var. "ahmet abiye selamlar burdan.. :)) onnarın lafını dinle. şahane olur.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Spor salonuna başladım derken vücut geliştirmeden bahsediyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Şimdi burda kim nederse yalan olur,o merkezdeki eğitimli bir trainer seni alacak,boyunu kilonu değerlendirecek,teste sokacak ondan sonra beslenmden sporuna kadar programını yazacak bu yüzden burda yazılanlar genelde havada kalacak tavsiyeler olur.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sana bugün başlamış biri olarak tavsiye. İlk günden kendini yorma ehe ben şu anda elimi havada 10 sn den fazla tutamıyom lol 2 aydır yatıyom çünkü .birden başlayınca fazla geldi.[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sole bi durum var sana burdan yapabilcegim tavsiye: Hemen bikip 1-2 ayda birakma uzun sureli dusun o yuzden cok yuklenme hemen. Fazla kasin hos gorundugunu soyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sports International'a üyelik nekadar?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Tavsiyeleriniz için çok saolun arkadaşlar.. Genel amacım vücut geliştirmek değil, fazla lardan kurtulmak ve 2dk koşup tıkanmamak gerektiğinde (bişiden kaçarken-kovalrken) bedenimin daha fazla dayanması... Hafifde kas zaten kendiliğinden olur diye düşünüyüorum. Yani okadar kasmicam. Haftada 3 gün iyi rakam sanırım. Hergün 1 saat bisiklet yarım saat koşu yarım saatte ağırlık vs çalışıırm. Extrada bi eğitmenden yardım alırım yeterli olur sanrıım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bence tüm vücut olarak ağırlık da çalış. Yani bir nevi body building çalış. Hemen çok kas yapamazsın zaten. biraz kas yapmış olursun. Besinlerinede dikkat edersen çok rahat verirsin kilolarını. 7 aydır body yapıyorum. Başladığımda hamile gibi karnım vardı. Yağlıydım baya. Şimdi dümdüz miğdem var. ( pek mekik çalışmam ) haftada 4 gün çalış bence. önümüz kış zaten. yaza doğru 3 e düşürürsün . [Bu mesaj Deli333 tarafından 09 Ağustos 2004 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya niye her spor salonunda işten anlayan bi ahmet abi olur bu nası iştir?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Genellikle Spor salonlarını açan kişiler o "ahmet abiler" oluyor :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Zydar ayıp olmuyormu? tavsiye istiyorsun birşeyler öneriyoruz. önerdiğim şeyler ise basit nerdeyse herkesin bileceği şeyler. ben sadece kendi fikrimi yazdım. ps: millete laf sokmayı meziyet sanan zihniyete cevap bile vermeye gerek yok. Ahmet abiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yağ eritmek ise önceliğiniz büyük ihtimal sizi hergün çağırabilirler spor salonuna ama programı bölüp kaslara fazla yüklemeyecekler... ilk gün ısınmadan sonra dirak karın çalıştırıp sadece kanat ve triseps çalıştırabilirler örneğin.. yağ yakacaksan ara vermeden gitmen daha hayırlı olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: zydar, 08 Ağustos 2004 20:53 tarihinde demiş ki: Arkdaşlar 1 aylık ücretinide verdim. Büyük bir spor merkezi. bir çok çalışma aleti mevcut. Hergün 1-2 saat gitmeyi düşünüyorum. Şimdi asıl soru nasıl bir program uygulamalı ve nelere dikkat etmeliyim? ben ilk 2 hafta koşu bandını ve bisikletleri kullanmayı düşündüm sonra diğer aletlere geçerim sanrım. Sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum.. Ordaki hocalar ne kadar yararlı olur? neler yanlıştır? fazla çalışsam bi sorun olurmu? not:p.tesi ilk gün... Lol Orda zaten onlar program verirler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar