Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Simdi ben 6 ay kadar once bi ask vakasi yuzunden bir anlik bi hormon patlamasi yuzunden isten ayrildim, bunu anlatinca is gorusmelerinde cuvalliyorum :) simdi bana uygun bi yalan bulabilicek varmidir arnizda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sağlık sorunları vıdı vıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Kişisel yaşamımda yaşadığım bazı sorunlar yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım. ne tür sorunlar derse de ; kız arkadaşım vefat etti dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sexual harrasment de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 O zamanlar kız arkadaşım ağır bi hastalık geçirmişti, ona psikolojik olarak destek sağlamak için fazla vakit ayırmam gerektiğinden işe devam edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 aranıyodu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 "başımız kolombiyalı uyuşturucu satıcılarıyla belaya girdi. ahmeti de yanıma alıp ortadoğu kamplarında 3 yıl eğitim gördüm. hava indirmeyle çetenin bulunduğu base in yakınına indik. adam başı 15 er kişi öldürdükten sonra baş elemanla karşıkarşıya geldik. önce bıçak bıçağa ve ardından yumruk yumruğa kavganın ardından gözlerini parmaklarımla çıkardım. onu o halde bırakıp eve geri döndük, istasyonda pişmaniye yedik" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 15 kişiye saldırdım. vurdum vurdum saymadım. mortar yedim durmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Friedman said: kız arkadaşım vefat etti dersin Görüşme yaptığın kadınsa, win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 abi yalan süper bişey ben de sınavı kaçırıp babaannem öldü onun cenazesindeydim diyip doktordan rapor aldım gözlerimi doldurarak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Çaylar hep geç geliyordu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Longshanks said: abi yalan süper bişey ben de sınavı kaçırıp babaannem öldü onun cenazesindeydim diyip doktordan rapor aldım gözlerimi doldurarak lol oha onun yerine başım çatlıyo falan de bari.senin ki üst level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Dürüst ol, sert dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Longshanks said: abi yalan süper bişey ben de sınavı kaçırıp babaannem öldü onun cenazesindeydim diyip doktordan rapor aldım gözlerimi doldurarak lol Abi ben ölüm üzerine yalan söyleyemiyorum ya. Bir kere annem hastalandı ondan sınava giremedim demiştim hocaya, 3 gün uyuyamadım pişmanlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pekaziz senin dediğinde doğruda o yapı ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Sağlam bir yapım var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tamam sağlam yapılısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ailesel sebeplerden şehir dışına çıkmam gerekti kendileride izin veremeyeceklerini söyleyince müsade aldım öpüştük ayrıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 eski iş yerim aptallarla doluydu. sizi araştırdım daha az aptal var uygun göründünüz bana de. pazartesi başlamazsan adam değilim. sadece bunları söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pekaziz said: Longshanks said: abi yalan süper bişey ben de sınavı kaçırıp babaannem öldü onun cenazesindeydim diyip doktordan rapor aldım gözlerimi doldurarak lol Abi ben ölüm üzerine yalan söyleyemiyorum ya. Bir kere annem hastalandı ondan sınava giremedim demiştim hocaya, 3 gün uyuyamadım pişmanlıktan. Aynen. Sanki o hastalık yalanı pat diye gerçeğe dönecek gibi geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben bi dönem 6 dersten devamdan kalıyodum. piskolojik sorunlarım var diye gittim hepsine hap kullanıyorum dedim. gözlerimin altını da morarttım. 2 gece uykusuz kalarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 dayımla hislerimiz karşılıklıymış ama long distance yürümedi bizimki sadece ten uyumuymuş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 'selam seks için işten ayrılıyorum' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tempoma ayak uyduramıyorlardı hep öndeydim ve bu başarımdan dolayı sıkıldım çıktım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pekaziz said: Dürüst ol, sert dur. cok denedim ama olmuyo bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar