Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tavsiye oyunlar


ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

şu anda bilgisayarımda yüklü olanları söyliim.
thief 3
doom 3
warcraft 3
america's army

hmm.. geçenlerde enter the matrix yükliim dedim tekrar. ama süper bi hafızaya sahip olduğum için yükleme sırasında 2. cd'yi istediği sırada diğer 3 cd'yi kaybettiğimi anladım.

ayrıca şu aralar pek iyi oyun yok sanırım. eylül gibi çıkmaya başlayacaklar.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dark age of camelot. mmorpg...
hmm mmorpg olarak anarchy online öneririm. medieval tarzı mmorpglardan farklı bişey istiyorsan. hatta yakında alien invasion expansion'ı da çıkacak.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

System Shock 2 (5 yıllık ama çok güzel. Thief'in yapımcılarından)
Doom 3 oynamadım ama sanırım benziyorlar. Bunu oynarken de tırsarsınız. Ben korkmuştum yani. Karakter de geliştirebiliyoruz. [signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.


[Bu mesaj Eraq tarafından 09 Ağustos 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 09 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
dark age of camelot. mmorpg...
hmm mmorpg olarak anarchy online öneririm. medieval tarzı mmorpglardan farklı bişey istiyorsan. hatta yakında alien invasion expansion'ı da çıkacak.

ao onermi$sinde ao da adam tek ba$ina bayar oynicak kimse yok bombo$ olmu$ ao[signature][hline] cozemedigim her soruda azima aldim
> ha su cocuk pornosu mu, hani admin bolumundeki
mumi casts lvl 3 erotisizm... the bike is now sexy as ever
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

silent hill 2, 3 urban freestyle var, sacred, i of the dragon, battleground magic (adı bumuydu tam bilmiyom) coh, thief 3 vs[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık.
Cafe Sahibi: ???!!!
Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ?
Sahibi : De get hede hödö
Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik.
Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın...
Biz : asdasdas kopar....
Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

prince of persia :sands of time i oynamadiysn onu al ve oyna yok bole bisey ayrica yenisi geliyor onun o daha da guzel...ayrica thief 3 sora doom 3(ama oynamıssndır) ondan sora strateji seviyorsa medievil total war...baska hmmmm warcraft 3/frazen throne ,generals, counter=) jedi academy=)(online oyna bunu off off duele gel kapisak=) hmm baska gelmiro aklima netten cod oyna...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...