cemss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ulan bi kaç gündür internetten haber okumaya çalışıyorum nedense hep saçma sapan haber denilen şeyler. örnek:http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/14978254.asp?gid=373 banane abi bu adam icralık olmuşsa sizde yakınmıyor musunuz bu durumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 normal gazete sayfalarındada var bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sinirlerim bozuldu haksızsam bile evet çok doğrusun diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yanlışsın.. halk bunu istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 büyük terbiyesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 banlayın ya boyle terbiyesizce bir konu actıgı icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 son yarım saatin balonlu.. bittin sen.. artık yoksun anlıyor musun? yok lan ,biz de tiksiniyoruz gazetelerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi çok yükleniyonuz bana ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 hürriyet gazetesinin internet sitesi hep uyduruk zaten. baş sayfaya bakıyorsun, magazin içerikli. hangi ünlü nerde doğmuş, hangi ünlü hangi üniversiteyi bitirmiş, hangi ünlü icralık olmuş, hangi ünlü yeni araba almış felan böyle saçma sapan şeyler. gün boyunca ne olmuş bilgi alamıyorsun, ama ünlülerin haberleri tekrar tekrar servis ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 cemsss biraz daha yüklenicez bi müddet. eğer sağ çıkabilirsen bu baskıdan, sonra alıcaz seni aramıza sgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 O değil de milliyet in haberlerine hiç güvenemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 benim haber sitelerinde en sevmediğim kısım mesela bi gün hayaletli evler diye gördüğüm başlığı 3 gün sonra başka bir gazetede görüyorum. olmasın böyle şeyler. 3 gün nedir yahu insanların unutmasını falan mı bekliyosunuz o kadar gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Seksi fotoraflar için tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 cemsss ben ilk geldigimde cok kötü muamele gördüm amaa taaaa o gunden bu gunlere geldim eheey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Estel_Anorien said: cemsss biraz daha yüklenicez bi müddet. eğer sağ çıkabilirsen bu baskıdan, sonra alıcaz seni aramıza sgdf. ne kadar sürecek abi bu bende insanoğluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 düşenin dostu olmazmış bir balonlu olarak bir tekmede ben vuruyorum.ahada vurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 o değilde benden önce uçururlar seni dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 benlemi bot bağladın 40 mesajı napıcan devrecilik yaparım şkjasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar