Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 efendim, kendiniz bakınız, kendiniz görünüz. bu manyağa haydut'tan daha çok gidecek bi tane isim var: deccal!!!http://album.paticik.com/b/1959.jpg bu aşağıdaki de boyutları hakkında fikir versin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Anah göbek... Ehueh rakı içiyormu bu :D[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bi arkadasin sucuguyla yarisamaz bu kedi :P onun ayaklari yere degmiyo artik heahea yuvarlanarak ilerliyo hayvan[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 aha sufermiş, peki mıncıklatıp sevdiriyor mu kendini? yoksa direk hırlıyıp pati ve diş darbeleine mi geciyor. mıncıklatıyorsa harika olur. hoş pekde öyle uysal bişiye benzemiyor ama yinede bir soralım dedim :) ps: neyle besledin bunu yaf? cinsi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Karizmatik Kedi buna denir işte =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bu mahlukun cinsi nedir ema ?[signature][hline] aldığım aleti görünce oha diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 cinsi baya sokak cinsi, bi haftalıkken sokakta buldum, anası nasıl bi canavar olacağını anlayıp terk etti bunu herhalde diye düşünüyorum :P sevdirme işine gelince: ne münasebet! bir kere bile kucağıma gelmedi bebekliğinden beri. ayrıca dokunmaya kalkanı da çok fena yapar, onu da belirteyim. tırmalamak olsun, ısırmak olsun, karşısına geçip pis pis hırlamak, tıslamak olsun, hepsi var... misafir gelince direkt olarak odaya kapatılan cinsten bir hayvan haydut. önüne katıp misafir koşturduğu çok olmuştur. kaç kişi "ben severim ayol kedi, bırakın gelsin" dedi de gördü gününü ondan sonra... bi tek ben kuyruğunu çekip, yanaklarını mıncıklayabiliyorum, bi de annem. o da yani ne pahasına. kol bacak kalmıyo :PP haydut işte... [Bu mesaj Emaleth tarafından 20 Temmuz 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eheh çok güzelmiş ama parçalanmak fikri hoşuma gitmedi :=P Parçalamayan versiyonlar , parçalamayan versiyonları tercih sebebidir...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 pis pis bakıyor dedik ya, naha böyle işte... kaç kişi "atsana lan bunu evinden, manyak mıdır nedir?" dedi, sayısını bile hatırlamıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehe cidden pis bakıyormuş :) ya bunu mıncıklamadan olmaz ki ama :( bi yolunu bulmak lazım. en çok ne sever. ne eder. huyuna suyuna gidelim belki bi faydası olur :P[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 köpekleri eğitmek konusunda iyiyimdir de bu kedi ayrı bir vaka gibi. Aman aman uzak olsun :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kendini panter falan sanıyor anlaşılan o bakışlar ne öle :=) ehe yicek sanırsam bizi...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Kedi dedigin kendini sevdirmeli , öbür türlüsü insan haklarina aykiri[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bu zaten kedi değilki panter yavrusu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Panter bu kandırmışlar[signature][hline]eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ismi tam yerine oturmuş kedinin :) ben de işte kediye onu öğretirim bunu öğretirim, eğitirim diye düşünüyodum ama bunlar bambaşka yaratıklar, öyle köpekmiş atmış falan hikaye kesinlikle istemediği bişeyi yaptırmak ya da istediği bir şeyi yapmasına engel olmak mümkün değil, yaw hangi hayvan bu kadar meraklı ve yaramaz olur ki?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi senin su rafa hastayım bende kediden once.. =) Hepsini siparis edip beklemek falan süper duygudur yani ben 2 tane orjinal box aldım suana kadar cok keyifli birşey yani. Kokusu kutusu falan harika bir duygu bu sana bakıyorum kopmussun resmen..[signature][hline]love her [Bu mesaj Eternal tarafından 20 Temmuz 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 20 Temmuz 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok, bence blackrose bit pazarından boş box'ları alıp onları biriktiriyor :) Kedi de gerçekten meraklı duruyor. Bu, sen bi iş yaparken de gözünün içine bakanlardan. Konsantrasyonunu bozar. :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 cok guzel bi hayvan huyuda benimkiyle aynı :) (saldırganlık konusunda) baska resmi var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: karakedi, 20 Temmuz 2004 12:13 tarihinde demiş ki: ya bunu mıncıklamadan olmaz ki ama :( bi yolunu bulmak lazım. en çok ne sever. ne eder. huyuna suyuna gidelim belki bi faydası olur :P valla en çok naneli ciklet seviyo. eğer olur da çiğnersen lütfedip yanına geliyor ve ağzından almaya çalışıyor sakızı. bu minvalde diş macunu da ilgi alanına dahil edilebilir. ama daha çabuk vazgeçiyo ağzında bişey olmadığını anlayınca... ama yani, bunları elde etmek için de yerde yuvarlanıp şebeklik filan yapması söz konusu diil. gelip yanağını da tırmalayabilir yani :P ha bi de ince metallerle, nasıl söyliim, bööle ataş gibi, küçük yay gibi şeylerle oynamayı seviyordu bi ara. sen atıcan, o getirecek, saatlerce... ilgilenmezsen pati, tırmık, ısırık... ne oyuncaklar aldım, kedi naneleri verdim tavlayamadım. nedir? ataş ile naneli ciklet... bi hayvan bu kadar mı manyak olur? [Bu mesaj Emaleth tarafından 20 Temmuz 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Emaleth, 20 Temmuz 2004 12:01 tarihinde demiş ki: sevdirme işine gelince: ne münasebet! bir kere bile kucağıma gelmedi bebekliğinden beri. ayrıca dokunmaya kalkanı da çok fena yapar, onu da belirteyim. tırmalamak olsun, ısırmak olsun, karşısına geçip pis pis hırlamak, tıslamak olsun, hepsi var... misafir gelince direkt olarak odaya kapatılan cinsten bir hayvan haydut. önüne katıp misafir koşturduğu çok olmuştur. kaç kişi "ben severim ayol kedi, bırakın gelsin" dedi de gördü gününü ondan sonra... bi tek ben kuyruğunu çekip, yanaklarını mıncıklayabiliyorum, bi de annem. o da yani ne pahasına. kol bacak kalmıyo :PP [Bu mesaj Emaleth tarafından 20 Temmuz 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] bir an benide milyon kere tırmalamış olan halamın kedisini anlation sandım,o yüzden kedilerden çok tırsarım:([signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ema valla tehlikeli bi seye benziyo kedin :) hem de en tehlikelisinden, yani sevilesi goruntuye sahip olup kendini sevdirmeyen cins. isten yokgun argin gelecem, iki damla huzur ararken evin icinde bana karakter atan bi kedi olcek, peh! yavsak mod olsaydi optimal olurdu ama bu kedi, oh kocaman bole, sev sev bitmez :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bi tanıdığım (yaşlı başlı bi adam) kedisinin adını adnan koymuştu :D Dedesinin adı diye :P[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Szasstam, 20 Temmuz 2004 12:29 tarihinde demiş ki: kendini panter falan sanıyor anlaşılan o bakışlar ne öle :=) ehe yicek sanırsam bizi... Jaguar diil mi bu be? Ne kedisi. Maşallah kendileri Garfield'in esmerine benzio. Helal olsun Ema abla, iyi beslemişsin. :D[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Kediye pek benzemiyo bu valla. Ne biliim, cin felan girmiş olmasın içine. Benim bildiğim kediler mıncıklanmak içindir. Bunu gece görsem balkondan felam atarım. Ema ablacım, dikkat et kendine. Çok sıkışırsan bişeyle kafasına vur. Merak etme nefsi müdafaya girer.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar