S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 çok uzun süredir var bu problem bende ama ufak tefek olduğu için gözardı ediyodum fakat iyice sinir etmeye başladı,oyun normal akışı içinde devam ederken karakterin kontrolü gidiyor mesela creeplere oto atak yapıyor ve ben durduramıyorum veya skill kullanamıyorum hareket ettiremiyorum ama oyun gayet akıcı,ping artışı lag gibi bir nedenden değil.benim hero takılmış olsa bile diğer herolar gayet akıcı şekilde oyuna devam ediyorlar var mı bu sorunu yaşayan veya düzeltmenin yolunu bilen ?
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 evet olabiliyor bu olanbiteni izliyosun ama buda lag'ten kaynaklı galiba. Bunun haricinde oyunda tuşlar kitleniyor o cok pis birşey başka kimsede oluyormu ? target alamiyosun yani.... QWER fln basıp target alamiyosun mouse la alip cancel dedinmi düzeliyor ama combat'ın da..... ^^
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 tus kitlenmesi bana da oluyo evet. napcanı sasırıyo insan
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 lag yüzünden olduğunu düşünmemiştim çünkü benim dışımda herkes akıcı şekilde devam ediyor ben kontrolü aldığımda herkesi olduğu yerinde görüyorum
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Lag, spike veya türevleri sebep olabilir birde yüklediğin mod varsa onlar bozmuş olabilir bende şüpheleniyorum mesela bende de geri giderken bianda ters yöne gidiyor onuda sanırım anladım şimdi framelerden oluşuyor hon menüleri addon kullanırken bazı frameler disable ancak tıklanıyor sanırım ben mesela mini addonu kullanıyorum ama normal map daha büyük tıklamadığım halde haritayı algılayıp ters yöne adamların üzerine gittiğim çok olmuştur :D Senin problemnini benzerini laglarda yaşamıştım benim net uçuyo tıklıyorum tıklamıyo bikaç saniye sonra herşey hızlanmış olarak geliyo falan...
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 barbu said: tus kitlenmesi bana da oluyo evet. napcanı sasırıyo insan hayatımda gördüğüm en garip buglar bu oyunda yaşadım... Game search edince internetini kesen bug a kadar garip garip şeyler oluyor oyunda. (random yapıyor bunu forumlarda da yazıldı başkalarında da oluyormuş ama çözüm yok. )
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Game search yapınca net mi gitti :D İyiymiş
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 game search de modeminiz dandikse olabilir
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 kongora o yüzden ulti attım dün yanlış anlaşılma olmasın
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 paniktendir o bu kadar noob olmayın
spompas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bende neden hiç birşey olmuyor?
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bana da hic bu tur seyler olmadi su ana kadar
rexr0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hero'da değil ama non-hero'larda hep kontrol kaybı yaşıyorum. hepsini seçtiğimde(hero + ilizyon veya hero petleri) bi yere tıkladığımda veya saldır dediğimde hero dinliyor ama diğerleri çoğu zaman saçmalıyorlar. bilmiyorum bu başkasına oluormu?
Spastik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Tıklayamama sorunu bana da oluyor sık sık.
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 tıklayamama sorunu bağlantı kaynaklı, anlık loss ve choke'lardan oluyor
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 biz az once kontrolumuzu kaybedik gavur tokatladık. agladılar. fede 1 basına base savundu filan. buradan da dynun, helcaraxe, fede ve pati dısı random turkumuzu kutluyorum.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Artık benide sinir etmeye başladı bu söylediğinin aynısı oluyor. Chronos ile kubbe açıcam r ye basıyorum gelmiyor allah allah dedim büyü hazır herşey hazır acaba yanlış tuşamı basıyorum bıraktım kontrolleri combatı fln, klavyeye bakarak "R" ye tek parmak bastım gene gelmeyince dedim alın kesin daha uğraşamıcam... Diğer karakterlerde de oluyor anlamıyorum neden kaynaklı hondan olabilirmi acaba?
Öne çıkan mesajlar