0ne Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Niye şöyle dizileri 3-4 bölüm çekerler anlamam, biraz bizimkilerden örnek alın bi sezonu 9 ay yapın her hafta izliyelim pls bitirmeme bi bölüm kaldı ama bitince 1 sene daha beklemek, çok ağır lan..help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 cunku brit, that's why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 en iyi dizi, üste çıksın da birileri daha izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Tam diyorum dizi izlemiycem artık yeter böyle bir topak görüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 efsane dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 breaking bad te s5b4 teyim bitince bi başlıyım bakalım, herkes deli manyak süper demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Çok efsane bir dizi, devam ederler inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kötü haber beyler 5. sezon olmayacakmış, senaristin dediğine göre birinci sezonun öncesini konu alan bi film çekmeyi planlıyorlarmış. iyi haberse; gene aynı senarist, alice karakterine özel dizi çekmek istiyormuş, bbc de sıcak bakıyormuş. kaynak: http://www.bbcamerica.com/anglophenia/2013/08/the-script-for-the-luther-movie-is-finished/ Bonus: alice; gifler büyük, oynatmak için ablanın burna tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bu dizi 3 sayfayı haketmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bu dizi 3x3'den sonra bir şey haketmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Alice Lutherle güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sir said: Konusu kısaca şöyle ki, luther adında bir ingiliz dedektif var, ve tabiiki biraz deli/manyaklığının ve şiddet eğilimlerinin yanısıra epeyce de zeki ve en zor case'leri çözmeye uğraşıyo, uzmanlık alanı ise seri (veya epey vahşi) cinayetler. dizi ilk bakışta klişe görünse de ilerledikçe, genelgeçer dizi kurallarını ihlal etmeye ve klişelerin dışına taşmaya başlıyo. Adam baya haklı, ya bu muymuş milletin beğendiği dizi diyip klasik polisiye kefesine koyuyorsun başta ama nerdeyse hiç bi polisiye klişesine takılmadan akıcı bi şekilde ilerliyor. Idris panpayı görünce bi wire beklentisi oldu ama ayakları biraz daha az yere basıyor Luther'in, yine de keyifle izlettiriyor kendini. 3. sezon final yeni bitti, belki filmini çeker hikayeyi öyle bitiririz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ilk sezonu az önce bitirdim. abi dizi inanilmaz iyi lan! sherlock, hannibal'ı falan beğenen bunu izlemiyorsa baya baya bi şey kaybediyor haberi olsun. biji bbc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Ilk sezonu izledim bugun.. Iyi baslayip nasil bok gibi bir hale geldi anlamadim. 2-3 e gideyim simdi, birde cok sacma sapan olaylar var sona dogru. Idris abi ile alice arasi olaylar guzeldi sadece. cok basit ama bolca hata var ve can sikiyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 zencili ingiliz dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ingiliz dizisi överken beni de çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 2.sezon eh.. De su diziyi hannibal ve true dedective ile kiyaslamak olmamis :) Hannibal konusunda gordum atladim, elleri cepte esmer orta karar bi abi cikti. 3. Sezona akiyim. Alice pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 onlarla kapışacak bir dizi değil. ama gayet iyi dizi. kıyasını saçma tutmuşun kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Abi okumadinmi yazdigimi ben tutmadim ki. Bunu tavsiye ederken tutulmus. Ona kapildim izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 valla okumamışım. haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 true detective hype ından nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Bitti 3.sezon.. Alice cok iyi gerisi standart. Cok batti bazi seyler ust uste izleyince ama izletti gene tum gun.. Alice dizisi cekeceklermis sanirim oyle yazmis arkada birisi. Iyi olur. 7/10 Alice (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Hmmm simdi baktimda 4. Sezon olmayacakmis. Arka sayfada 5. Sezon denmis ama sanirim yanlislikla 5 denmis .. Eh.. Yadirgamadim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 3 bölüm izledim ve adamda hala bir delilik/manyaklık, herhangi bir mental problem göremedim. hayalkırıklığı ama dizi fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 3. sezonu sakın izlemeyin. dayanılmaz derecede kötüydü. ilk 2 sezon baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar