sir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bu muhteşem dizinin neden bir topiği yok hala diye merak etmiyor değilim, izleyelim, izlettirelim! Konusu kısaca şöyle ki, luther adında bir ingiliz dedektif var, ve tabiiki biraz deli/manyaklığının ve şiddet eğilimlerinin yanısıra epeyce de zeki ve en zor case'leri çözmeye uğraşıyo, uzmanlık alanı ise seri (veya epey vahşi) cinayetler. dizi ilk bakışta klişe görünse de ilerledikçe, genelgeçer dizi kurallarını ihlal etmeye ve klişelerin dışına taşmaya başlıyo. ingiliz dizisi olduğu için bi sezon 6 bölüm, bugün de sezon finali yayınlandı. şöyle de bi görsel vereyim. yine ingiliz dizisi olduğu için, amerikan rakiplerine göre daha cüretkar ve özgün diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Hmm. İlgimi çekti. Link var mı rapid filan? Yoksa torrent mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 torrentten çekiyorum genelde, eztvde bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 6 bölüm mü :/ izlesek kursağımızda kalır yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 süper bi dizi karakterler, kurgu super tek kotu yani csi kurgusu olarak cok zayif. Polisiye dizilere merakiniz varsa kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 3 sene sonra izlenecekler listemde luther. ingiliz dizisi olduğu için artık her hafta takip etmiyorum. çok uyuzlar. 6 bölüm. bazıları sezon finalinin tarihini bile vermeden kayboluyorlar ortadan nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 2. sezon cikti (4 bolum su anda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ilk birkaç bölümü izledim gerçekten çok kaliteli bir dizi. biraz behzat c biraz dexter olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sir çok sağ ol dizi arıyordum bende ilaç gibi geldi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dizi guzel ama cok ta guzel degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 (düzenlendi) 3. sezon başladı. http://www.youtube.com/watch?v=k5e7yktKhkU Ocak 7, 2020 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 güzel başladı ya. idris'i wire'dan sevdiğimden mi bu kadar iyi geliyor bu dizi yoksa genel olarak hakkaten iyi mi anlayamıyorum. sanırım baya iyi ya das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dizi çok iyi, teledünya da bbc hd var ordan takip ediyorum. dün kü bölüm inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ooo baya başarılı diziymiş bu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 3 sezonda total 10 bolum mu ? Sdf Izliyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 3. sezon 3. bölüm... yok böyle bir dizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Alice !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 o nasıl bir 3. bölümdü ya offf sigara üstüne sigara yaktırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Yeni başladım, 2 günde bi bölüm izlyerek gidiyorum, böyle kaliteli dizileri bi kerede bitirip, sonra baskasını aramaktansa artık bu yola başvuruyorum.. Dizi çok iyi... <3 Alice.. Edit: Typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 yorumlara istinaden bu akşam başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Alice !!!! Ne finaldi... Şimdi bekle 1-2 sene, 4 bölüm daha çeksinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 lex sandım ama değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 luthor o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 BBC bu işi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 süpermiş tavsiye edenzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar