tomkat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 artik eminim cinlilerin isi gucu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Yanlis soylemissin adamlarin isi gucu bu gayet de karli saf insan sayisi dolayisiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hergün 3-4 tane geliyor bana ya. nasıl kapatıcam onu da bilmiyorum. wow da oynamıyroum artık, hatta bu mail adresim 3-4 sene önceki wow accountuma ait. yaklaşık 4-5 aydır hergün 3-4 tane garanti geliyor ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 adsf aynen. inat ve ısrarla battle.net öncesi kayıtlı olan mailime 2-3 tane geliyor günde. ben silmekten bıktım adamlar yollamaktan bıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Adamların işi gücü yok demişsinde, adamların işi bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 pishing harika bi olay ya zaten bildiğin ahlak kavramın yoksa çok güzel para kırarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bizim guildde bulgar bir çocuk vardı onun arena partneri bu hack olaylarıyla uğraşıyordu iyi bir günde 250 300k gold yapabiliyormuş bu da yaklaşık olarak 1200 euro falan eder. Kaç meslek sana günde 1200 euro kazanma fırsatı tanıyabilir, hele de bulgaristan vs gibi ülkelerde ? Hal böyle olunca bu işi azıtmaları pek şaşırtıcı değil. Bunu yapanlar sadece çinliler değil artık, gold sellerlar ile gold alacağım ayağına muhabbet kurun düzgün ingilizceleri olduğunu göreceksinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 süper ya bende mi girişsem acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 ben bile yutardım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 maildan gelen linklere lakkadanak basmican, sagdan soldan aldigin exe dosyasini acmiycan yoksa ICQ gider, bonzi buddy yuklenir vs vs internet 101 ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Allahtan çoğu mailde imla hatası varda ordan çakıyorum ben. O nasıl bir ilk cümledir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İlk paragraf Google Translate galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Evet öyle bi koku bana da geldi. Pis herifler nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 AHSFLKJKSJDFİŞ ilk paragraf efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Viktor said: bonzi buddy yuklenir vs vs offf yaaa kötü günlerdi.. resmen cahiliye devri.. ama sayelerinde format atmayı da öğrendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar