Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pic thread

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

dasaaa said:

hl1 de bi bölüm vardır, yerden çıkan, ses duyarlı bi yaratık abimizi oksijen hidrojen ve ateş vanalarını açaraktan öldürmeye çalışırdık. O bölümün heyecanı şimdiki hiçbi fps'de yok.

shifte basınca karakterin yürüdüğünü ve o yaratığın o zaman seni duymadığını çok sonraları öğrenmiştim sdfasdlşdf onun olduğu yerde sağa sola hoplaya zıplaya koşerken ölüşümü ve sonrasında tavana doğru bakarken tiplemenin hala cesedime vuruşunu çok net hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

SeaGle said:

dasaaa said:

hl1 de bi bölüm vardır, yerden çıkan, ses duyarlı bi yaratık abimizi oksijen hidrojen ve ateş vanalarını açaraktan öldürmeye çalışırdık. O bölümün heyecanı şimdiki hiçbi fps'de yok.

shifte basınca karakterin yürüdüğünü ve o yaratığın o zaman seni duymadığını çok sonraları öğrenmiştim sdfasdlşdf onun olduğu yerde sağa sola hoplaya zıplaya koşerken ölüşümü ve sonrasında tavana doğru bakarken tiplemenin hala cesedime vuruşunu çok net hatırlıyorum.

ulan öylemiymiş o :D
oraya gelip sinirden silmiştim oyunu hatta oyun bozuk demiştim çünkü hile yazıp cephaneler boşaltırdım ölmezdi
kesin bozuk bu oyun derdim
hatta 1 yıl sonra inat edip bidaha yükleyip yine orda tıkanmıştım :D
demek öyleymiş
hm
hemen indiriyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...