Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ahahaha ben çok sevdim nan onu, ama buna too old for this shit demeyelim. Başka bişi olsun bu, maço abi olsun. "o. olcaksa okumuş o. olsun" gibi replikler dizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu kadın/kitchen muabbeti de yapabiliriz bunnan. Of çok süper bu dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa said: abi iki dakka bişi çizeyim dedim.. bi bok beceremedim.. tek eliyle ağaç kırar bence bu.. eski hongkong filmi kungfu ustası gibi bişi oldu lisedeki inkılap hocamı çizmişsin tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa said: abi iki dakka bişi çizeyim dedim.. bi bok beceremedim.. tek eliyle ağaç kırar bence bu.. eski hongkong filmi kungfu ustası gibi bişi oldu ahahaha biraz kilolu olsa bide gözlüğü olsa lisedeki edebiyat hocam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 lisede derslerinize aynı adam girip, sahte cv ile farklı dersler veriyormuş.. bunu da öğrenmiş olduk bölece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bizim lisenin karşısındaki bakkal okan abi lan bu. paket taşımayan liselilere tek dal sigara supply ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 adamın kimliğini de bulduk bölece.. beyler! dersinize bakkal giriyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 geçen gün dükkana gelen elemanlardan biri lan bu? Yemin ederim AHAHAHAHA bence dasaaa casus. Kız meslek lisesi hede hödö öğretmeniydi gelenler. Okulun çay ocağı için boru yaptırdılar, 10 cm'lik falan, galvanizden. Borcumuz ne dedi bişey gerekmez dedim çıkardı 10 lira attı. Valla bu lan o. Hocam saygılar, boru işi olursa beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 birisi de çıkıp "bu benim babam!" diyecek diye korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Abi cidden o iki hocadan biri bu. Demek ki Lorrotar, kız meslek lisesinde okumuş. Adam edebiyaçıymış. Ek iş olarak da bakkal dükkanı işletip tek dal sigara satıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 resim aplod edemiom burdan, ondan linkleycem böle böle Senin elemanın altına " I think your brain is going soft with all that comedy you are playing with that young girl " sora yanına http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/076/537/small/Super_FUUU_Face.jpg?1286762129 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Babamın dayısına benziyo yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 nasıl bişey çizdi lan o öyle benim de sanki hayatımda bir kez gördüğüm bir kişi. bütün duygulara tercüman oldu tek resimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 boynuna damarlar koyabilirsin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa said: abi iki dakka bişi çizeyim dedim.. bi bok beceremedim.. tek eliyle ağaç kırar bence bu.. eski hongkong filmi kungfu ustası gibi bişi oldu HASS ! lan şimdi geldi aklıma oha bu bildiğin metal gear solid 4'teki old snake, mgs1'deki darpa chief karışımı bişey. oha oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 dasaaa said: abi iki dakka bişi çizeyim dedim.. bi bok beceremedim.. DÜNYA BUNU KONUŞUYOR BU ADAMI RÜYASINDA GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN MİLYONLAR VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 abi allah belamı versin ki gözlerin kapalı falan mı çizdin bunu, hissi bişey mi lan resmen herkesin hayatından bi kesit yansıtmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Dasaa, neye bakıp çizdin bilmiyorum ama şu herkesin rüyasına giren adam gibi bir şey çizmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 o_O? kafadan attım.. sıradan amca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Lütfen biri cevaplasın. Özellikle paticikde çok gördüüm forever alone gibi bazı simgeleşmiş resimler var. Bunların olayı nedir ve kim tarafından çizilmişler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 onlar birer MEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 SeaGle said: Abi cidden o iki hocadan biri bu. Demek ki Lorrotar, kız meslek lisesinde okumuş. Adam edebiyaçıymış. Ek iş olarak da bakkal dükkanı işletip tek dal sigara satıyormuş. abi fotoğrafını bulamadım adamın of.aldemir-atilla konuk AL müdür yardımcısı tevfik demir.bulabiliyosanız bulun yani aynı sdfjkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 hadi saçmalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 şey falan oalbilir lan.. "lan bunlarla uğraşacağına buna kassaydın bu olurdu" tarzı amca olabilir.. aklıma yazacak bişi gelmedi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar