Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2-3 aylığına pederin okul hediyesi diye tatile gidiyorum diyeceğim adamlara. Ben de ev kiralarız demeyi düşünüyordum da arkadaş otel rezervasyonu göstermezsek vizede çok sıkıntı çıkarırlar demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bone mulakatta o garip fps bolumu anketleri gibi muhabbet felan acma ogrenci vizesi alamayan ilk kisi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi artik internetten basvuru aliyolarmis. nasil mi? green card iste lam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Innuendo said: bone mulakatta o garip fps bolumu anketleri gibi muhabbet felan acma ogrenci vizesi alamayan ilk kisi olursun. yoo belki de çok severler, direk vatandaşlık verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 belki cikarip sirinlerini de gosterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ahahah Bone'la dalga geçmek sevap falan mı buralarda? yada bu elemanda garip olan birşeyler mi var? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu topicte bişi yokken böyle bişi sorduysan fake üyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doonut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 kör müsün bi üstemde ki msjda aquila nın mesajına gülmüştüm ahaha diye, hakkaten bişeyler var ama sende çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hem fake hem troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 bi soru sorcaktim da burdan sorayım yeni konu açmadan. DS160 dolduruyorum da, şimdi ben arkadaşımla beraber gideceğim. Formda kiminle gitceksin diyor. Şirket, organizasyon ya da başka bir şahısla mı diye soruyor? Orda yalnız mı demek daha iyi olur yoksa işte arkadaşın adını yazmak mı? Görüşmede hangisiyle daha rahat ederiz? Bir de bizden orada kalacağımız yerin adresini soruyorlar? New York'da bir gece kalmayı düşünüyoruz. Ordaki hostelin adresini versek yeterli olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 adres ve isim yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 turist vizesi icin basvurmustum 1 temmuz ankara'daydi gorusmem bir suru belge goturdum, ogrenci belgesi, banka cuzdani, etkinlik davetiyesi vs. Hic birine bakmadilar artik zorla vericektim belgeleri o derece tam uzattim gulerek yok biz belgelere bakmiyoruz dedi adam. dort soru sordu sadece sirasiyla nicin amerika'ya gitmek istiyorsunuz? ogrenci misiniz/nerede ogrencisiniz? daha once yurtdisina ciktiniz mi? amerika'da kac gun kkalmayi dusunuyorsunuz? Bu dort soruya cevap vererek hic bir belge gostermeden almistim vizemi. Bir ton belge goturup alamayan adamlar oldu gozumun onunde ellerine beyaz bir kagit tutusturuyorlardi vize vermediklerine. Artik neye gore veriyorlarsa tipe bakarak mi ne? tipim de tip degil ama. bir de dikkatimi ceken bir sey oldu pasaportuma zimbaladiklari fisin uzerine call by name yazmislar kalemle. normalde sirami takip ederek benim bulmam gerekiyordu birden anons yaptilar adimi soyadimi okudular bu da garipti niye boyle yaptilarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sabah vize randevüm var, çok heyecanlıyım. saat 8'de orda olcam. aklıma bir soru takıldı, bu ds-160 onay formu var, üstünde barkod ve resmim olan. onun siyah beyaz olması gerekli mi yoksa illa renkli mi olacak? ilgili bir bilgi göremedim formla alakalı sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 surat asma korkutuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 tam tahmin ettiğim gibi kabul edilmedim. bir daha deniycem ama umarım bu sefer aynı gıcık adama düşmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 geçmiş olsun bone. Ben de geçen gün gittim. istanbul'da 2 nolu pencerede bi abla vardı. orda beklerken gelene gidene çatır çutur reddi basıp duruyordu. arkadaşa dedim inşallah buna denk gelmeyiz diye ama tabiki de çat diye bana denk geldi. Baya uğraştırdı valla bin tane soru sordu. En son bankadaki paran yetmez diye tutturdu ama vadeli hesabtaki paranın 3 hafta sonra dolacağını ve o zaman yeniden para geleceğini anlatana kadar 40 takla attım. Sonuçta genelde 10 yıllık verdikleri turist vizesini bana 1 yıllık verdiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bone said: tam tahmin ettiğim gibi kabul edilmedim. bir daha deniycem ama umarım bu sefer aynı gıcık adama düşmem. ne oldu da kabul edilmedin peki? kara kasin kara gozun var diye mi yoksa evrak eksigin mi varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 evrak eksiğim yok zaten. "vize veremiyorum sana" dedi, sonra elime "göçmenlik eğilimde olduğunuz varsayımın aksini ispat edemediniz" diye bir belge tutuşturdu geri yolladı. konsolosluğa girişte "ingilizce konuşabilir misiniz" sorusuna "evet" demem hata oldu diye düşünüyorum. bana düşen gişede adam benle yarı ingilizce yarı türkçe konuştu, herhalde ondan dolayı beğenmedi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Abi bütün devletleri bombalamak istiyorum. Konsolosluklardan başlayabiliriz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ingilizce bildigin icin mi almadilar yani bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 ingilizce bildiğim için demiyorum. bir ingilizce soru soruyor adam bir türkçe soru soruyor. nece cevap vereceğine kafan karışıyor. türkçe seçsem sırf türkçe konuşurduk daha iyi olurdu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 I-20 yok muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sonuc olarak nerde sıctın bone? hala bilmiyoruz neden kabul edilmedigini? yani biliyoruz da, neden oyle bi belge tutusturdular eline onu anlatmadın. gidicem amerika'da kalıcam ben mi dedin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 yok abi neden öyle bişi diyim. sorulan sorulara cevap verdim. baban ne iş yapıyor, ne zaman mezun oldun, ne mezunusun gibi sorular soruyorlar sen de cevaplıyorsun. amerika konsolosluğuyla ilgili birkaç kişiye sordurdum. konsoloslukta ne olursa olsun 12 öğrenciden 1'ini direk eliyorlarmış. ayrıca sürekli olarak "ben kalmıycam zaten geri dönücem" demek gerekiyormuş. yani "baban ne iş yapıyor" diye sorduğu zaman bile mutlaka "ben geri dönücem"i araya sokuşturmak lazımmış. vize almanın en mutlak yolu o diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar