Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Guildleri Neden Uzun Ömürlü Olamıyor

Byzantion

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar aranızda daha önce geçenleri bilmiyorum,kim haklı kim haksız yorumunu burada yapamam fakat belirtmem gereken bir nokta var.Rra arkadaşımızı daha önce ne tanır ne bilirdim.Bu forumda tanıdım.Elinden geldiğince bilgi paylaşımı içerisinde olduğunu görüyorum,oyun içerisinde de her zaman olumlu yönde davranışlarını görmüşümdür.Burada ölmüş durumdaki aoc forumunun tekrar canlanmasında rol aldığını da düşünüyorum.
Daha önceleri aranızda problem yaşamış olabilirsiniz,herkes yaşayabilir.Kapatın gitsin arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim haksizdir biliyormusunuz?aralardaki husumeti buraya ilk yansitan.ozel olaylari ilk buraya doken adam.Gordugum kadariyla bunu ilk baslatan da rra oldu ve cetin de kendisi icin yazilanlari savunmaya baslayinca (cetinin tarzini kabullenmiyorum bu arada) rra ve saz arkadaslari tarafindan hucuma ugradi.
Alan yoneticisi arkadasima soruyorum.Insanlar kendileri icin gelen ithamlari nerde savunmali.?Cetin ne yapmaliydi?

Neferian said:

Arkadaşlar aranızda daha önce geçenleri bilmiyorum,kim haklı kim haksız yorumunu burada yapamam fakat belirtmem gereken bir nokta var.Rra arkadaşımızı daha önce ne tanır ne bilirdim.Bu forumda tanıdım.Elinden geldiğince bilgi paylaşımı içerisinde olduğunu görüyorum,oyun içerisinde de her zaman olumlu yönde davranışlarını görmüşümdür.Burada ölmüş durumdaki aoc forumunun tekrar canlanmasında rol aldığını da düşünüyorum.
Daha önceleri aranızda problem yaşamış olabilirsiniz,herkes yaşayabilir.Kapatın gitsin arkadaşlar.

evet kapatalim gitsin.rra insanlari karalamaya devam etsin cunku iyilikler yapmis biri o.Rra Her konuda kendini övsün.Goz ardi edelim bunlari cunku rra bilgi paylasimi yapiyor ve ölmüş durumdaki aoc forumunu canladiriyor.Tesekkurler rra!!!En buyuk sensin Rra!Gunes tanrisi!

Cetin mi?Cetin hatali.cunku sadece turklerden olusturulabilecek bir guild kuracagini sandi.Ama yanildi.Cunku turklerin cogu elini tasin altina koymaz.Sadece elestirir.
Cetin hatali cunku Guild icin bir basalt bile toplamamis insanlar ,guildde bir ay kalmis insanlar atildiklari icin onu karaladiginda,o da burda yazi yazarak kendini savunabilecegini dusundu.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

haci rra yi takan yok burda, kendi kendine övünüyor. biz aramızda gülüyoruz zaten, diğer elamanında burda gelip atarlanması yanlış olmuş. gelip burda şikayet etse forum moduna, rranın azının payını verirlerdi, ama oda öyle yapmadı, ikiside apançi.

sen ne diyorsun ya? bişey demeyim diyorum kaçtır şimdide senin mi derdin başladı
girin oyununuzu oynayin sizinlemi uraşcam zırt pırt
çocukmu eğlendiriyoruz burada
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı arkadaşlar tartışmayı kapatmaya çalışırken bazıları neden tekrar alevlendirmeye çalışıyor ?
Tamam anlıyorum forumu stres atmak için kullanıyosunuz ama bu demek değilki insanları kücük düşürmek rencide etmek karalamak ,
lütfen herkes seviyeli olsun rica ederim.

Türk guildi neden uzun ömürlü olamıyor sorusuna gelince bence bu sadece Türk guildlerine özgü bi durum değil , insanların birbirini dinleyip anlamaları (aynı dili konuşan insanlar olarak bunun çokta zor olmadığı kanısındayım), birbirlerine tahammül etmeyi bilmeleri (erişkin insanların bu yetiye sahip olduğu varsayılırsa) ve guildden beklentilerinden kaynaklanan bi durum (ister international ister ulusal birliktelik olsun beklentiler değişkendir) bu nedenle Türklerin yapamadığı diye bişey yoktur bence ,

international bi guild olsun ne farkeder ,
Pvp yapsınlar bi okadar t1 t2 t3 raidlere gidilsin , bk ya da gidelim oley oley ...

hadi aoc ye' !!!:)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...