stimpak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ne drama dönmüş arkadaş, neyse.. sınavım var gelince okuyim. kendime not : 3. sayfadayım , RRa haklı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 akşam bu hesabı kapatıyoruz Hallowed Vaults'da. adamlar hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 summon banhammer for rra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkqueen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 inv. pls!!! >:D< Ranger'la gelsem Rra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Rra'nın rangerı benim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 hayır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Arkadaşlar aranızda daha önce geçenleri bilmiyorum,kim haklı kim haksız yorumunu burada yapamam fakat belirtmem gereken bir nokta var.Rra arkadaşımızı daha önce ne tanır ne bilirdim.Bu forumda tanıdım.Elinden geldiğince bilgi paylaşımı içerisinde olduğunu görüyorum,oyun içerisinde de her zaman olumlu yönde davranışlarını görmüşümdür.Burada ölmüş durumdaki aoc forumunun tekrar canlanmasında rol aldığını da düşünüyorum. Daha önceleri aranızda problem yaşamış olabilirsiniz,herkes yaşayabilir.Kapatın gitsin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bunun sonu çıkışa gider arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Haklısın Neferian katılıyorum , Sana yıldızlı 10 veriyorum (tu):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 forumu canlandıran rotgs rra değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 neferianın yazısının özünü anlamakta fayda var, minik detaylara takılmayalım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 *resurrection* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bence pati guildi canlandırdı burayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 istediğiniz kadar canlandırın ben renk katıyorum renk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Marisha said: neferianın yazısının özünü anlamakta fayda var, minik detaylara takılmayalım lütfen... şeytan detaylarda gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpago Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Kim haksizdir biliyormusunuz?aralardaki husumeti buraya ilk yansitan.ozel olaylari ilk buraya doken adam.Gordugum kadariyla bunu ilk baslatan da rra oldu ve cetin de kendisi icin yazilanlari savunmaya baslayinca (cetinin tarzini kabullenmiyorum bu arada) rra ve saz arkadaslari tarafindan hucuma ugradi. Alan yoneticisi arkadasima soruyorum.Insanlar kendileri icin gelen ithamlari nerde savunmali.?Cetin ne yapmaliydi? Neferian said: Arkadaşlar aranızda daha önce geçenleri bilmiyorum,kim haklı kim haksız yorumunu burada yapamam fakat belirtmem gereken bir nokta var.Rra arkadaşımızı daha önce ne tanır ne bilirdim.Bu forumda tanıdım.Elinden geldiğince bilgi paylaşımı içerisinde olduğunu görüyorum,oyun içerisinde de her zaman olumlu yönde davranışlarını görmüşümdür.Burada ölmüş durumdaki aoc forumunun tekrar canlanmasında rol aldığını da düşünüyorum. Daha önceleri aranızda problem yaşamış olabilirsiniz,herkes yaşayabilir.Kapatın gitsin arkadaşlar. evet kapatalim gitsin.rra insanlari karalamaya devam etsin cunku iyilikler yapmis biri o.Rra Her konuda kendini övsün.Goz ardi edelim bunlari cunku rra bilgi paylasimi yapiyor ve ölmüş durumdaki aoc forumunu canladiriyor.Tesekkurler rra!!!En buyuk sensin Rra!Gunes tanrisi! Cetin mi?Cetin hatali.cunku sadece turklerden olusturulabilecek bir guild kuracagini sandi.Ama yanildi.Cunku turklerin cogu elini tasin altina koymaz.Sadece elestirir. Cetin hatali cunku Guild icin bir basalt bile toplamamis insanlar ,guildde bir ay kalmis insanlar atildiklari icin onu karaladiginda,o da burda yazi yazarak kendini savunabilecegini dusundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bu sene de ne göz yaşı yaptı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 haci rra yi takan yok burda, kendi kendine övünüyor. biz aramızda gülüyoruz zaten, diğer elamanında burda gelip atarlanması yanlış olmuş. gelip burda şikayet etse forum moduna, rranın azının payını verirlerdi, ama oda öyle yapmadı, ikiside apançi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İşyerinden çıkmam gerekli,editledim,daha sonra yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Glatheros said: haci rra yi takan yok burda, kendi kendine övünüyor. biz aramızda gülüyoruz zaten, diğer elamanında burda gelip atarlanması yanlış olmuş. gelip burda şikayet etse forum moduna, rranın azının payını verirlerdi, ama oda öyle yapmadı, ikiside apançi. sen ne diyorsun ya? bişey demeyim diyorum kaçtır şimdide senin mi derdin başladı girin oyununuzu oynayin sizinlemi uraşcam zırt pırt çocukmu eğlendiriyoruz burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bazı arkadaşlar tartışmayı kapatmaya çalışırken bazıları neden tekrar alevlendirmeye çalışıyor ? Tamam anlıyorum forumu stres atmak için kullanıyosunuz ama bu demek değilki insanları kücük düşürmek rencide etmek karalamak , lütfen herkes seviyeli olsun rica ederim. Türk guildi neden uzun ömürlü olamıyor sorusuna gelince bence bu sadece Türk guildlerine özgü bi durum değil , insanların birbirini dinleyip anlamaları (aynı dili konuşan insanlar olarak bunun çokta zor olmadığı kanısındayım), birbirlerine tahammül etmeyi bilmeleri (erişkin insanların bu yetiye sahip olduğu varsayılırsa) ve guildden beklentilerinden kaynaklanan bi durum (ister international ister ulusal birliktelik olsun beklentiler değişkendir) bu nedenle Türklerin yapamadığı diye bişey yoktur bence , international bi guild olsun ne farkeder , Pvp yapsınlar bi okadar t1 t2 t3 raidlere gidilsin , bk ya da gidelim oley oley ... hadi aoc ye' !!!:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Bu mesajdan sonra halen ikili tartışmaya girenleri bu bölümden uzaklaştıracağım, uyarıdır. Güzellikle söyleyince olmuyorsa kötek modelini uygulayacağız ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Dark sen yaşıyonmu ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 İş güç anca =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar