gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 sürtünme deyince kaan summonlandı direk. /emote bycrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 alpago'ya by crom yapıyoruz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 by caps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 şimdi reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 forçen said: age of conan için nedeni bilemiycem ama, genel olarak türk guildi olduğu zaman oyunlarda, oyuncuların hepsi ana dillerini kullandığı için ingilizce bilmedikleri için kavgaya girmeme, insanlarla dalga geçememe gibi bi olay olmuyor. kendi dilim değil mi? dalga da geçerim, iğneleyici de konuşurum, küfür de ederim deyince üyeler; o guildde sorunlar oluşuyor. İste olayı arkadas süper özetlemiş. Yabancı guildte tartışma olmuyormu sanıyorsunuz. Su an predatorsteyim. Mini yapıyoruz birbirimize küfür bile ediyoruz. Deli gibi bagirmalari bir kenara bıraktım. Ama su var yabancılar Türkler kadar alıngan değil. Mini bitiyor normal sohbete devam.. Millet burda neyin kavgasını yapıyor ? Komik duruma düşürmeyin kendinizi daha fazla. Kanije bence başarılı bir guild idi.ama sadece pve ile yurumez isler. Rra forumda heryerde yazıyor demişler. Objektif olmak gerekirse yazıyor belki reklam yapıyor olabilir ama boş yazmıyor. Soran adama detaylı bir sekilde bilgi veriyor. Kimileride teşekkür edeceğine saklabanlik yapıyor. Derya uğruna tartıştığınız kızında ben ne halt olduğunu biliyorum ya neyse. 3 kurusluk muhabbeti bırakında keyfinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkqueen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 xanthor said: forçen said: age of conan için nedeni bilemiycem ama, genel olarak türk guildi olduğu zaman oyunlarda, oyuncuların hepsi ana dillerini kullandığı için ingilizce bilmedikleri için kavgaya girmeme, insanlarla dalga geçememe gibi bi olay olmuyor. kendi dilim değil mi? dalga da geçerim, iğneleyici de konuşurum, küfür de ederim deyince üyeler; o guildde sorunlar oluşuyor. İste olayı arkadas süper özetlemiş. Yabancı guildte tartışma olmuyormu sanıyorsunuz. Su an predatorsteyim. Mini yapıyoruz birbirimize küfür bile ediyoruz. Deli gibi bagirmalari bir kenara bıraktım. Ama su var yabancılar Türkler kadar alıngan değil. Mini bitiyor normal sohbete devam.. Millet burda neyin kavgasını yapıyor ? Komik duruma düşürmeyin kendinizi daha fazla. Kanije bence başarılı bir guild idi.ama sadece pve ile yurumez isler. Rra forumda heryerde yazıyor demişler. Objektif olmak gerekirse yazıyor belki reklam yapıyor olabilir ama boş yazmıyor. Soran adama detaylı bir sekilde bilgi veriyor. Kimileride teşekkür edeceğine saklabanlik yapıyor. Derya uğruna tartıştığınız kızında ben ne halt olduğunu biliyorum ya neyse. 3 kurusluk muhabbeti bırakında keyfinize bakın. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Alpago bence sorunları olan sensin. 10th September 2008, Karantine Guild Name: Victorae Guild leader: Aquillius Site/Forums: http://www.victorae.com NEW Guild Nationality: Turkey and recruit only Turks Average number of members: 150+ Guild City: Tier3 Border Kingdom: Tier2 Link Türk guildini biz dediğin gibi zamanında 0'dan kurduk zaten kamil benimle sen neyi tartışıyorsun? 2008'de Ingame'im Evily'ydi. Bilen bilir sen rahat ol. Benim ne reklama ihtiyacım var ne bişeye. Ben her akşam giriyorum mini game yapıp çıkıyorum başkada bişey yapmıyorum. Burada da ölmüş bir forumu canlandırdık fena mı yaptık. Işsiz değilim iş yerinde canım sıkılıyor buraya akıyorum sana mı sorucam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Alpago said: BIR YAZI YAZDIM YARIM SAAT ICINDE 10 kişi DOLDU.hakikaten TURKIYEDE BIR işsizlik VARMIS,ISI OLMAYAN INSANLAR FORUMLARA yazıyorlarmış. :) ahahahasdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpago Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ASIL SORUYA CEVAP VERMIYORSUNUZ?BURADA TURK GUILDLERINI BEGENMIYORSUNUZ.GUILD LIDERLERINI BEGENMIYORSUNUZ.AMA KENDINIZ DE BIR TURK GUILDI KURAMIYORSUNUZ. YAKIN TARIHE KADAR BIR GUILD KURMUSTUNUZ XANTHOR.O GUILDIN YONETICILERINDEN BIRIYDIN.NEDEN BIRAKIP GITTIN? RRA AMULIUS UN KURDUGU GUILDLE HAVA ATIYOR.KENDISI KURMUS MU BIR GUILD?SIMDI BOSSMANIN KURDUGU GUILDLE OVUNUYOR.KENDISI KURMUS MU BIR GUILD? AMULIUS UN GUILDI DE DARTANYANIN GUILDIDE BOSMANIN GUILDI DE YABANCILARIN DA OLDUGU GUILDLER.SENIN KURDUGUN GUILDDE OYLEYDI XANTHOR. BENIM SOYLEDIGIM SU.ANLAMAMAKTA ISRAR EDIN.MADEM IMBASINIZ HERSEYI BILIYORSUNUZ NEDEN BU KADAR TURK VAR TOPLAMIYORSUNUZ ONLARI.FORUMA VERDIGINIZ ENERJIYI ORAYA VERIN BE KARDESLIKLER. AMULIUS-EMRAH CEKIRDEK KADROLARI VARDI.SIMDI YINE BERABERDIRLER HER NERDELERSE.O CEKIRDEK KADRO KURDU VICTORAEYI.EGER O CEKIRDEK KADRO ICINDEYSE BU KAMIL SIMDI ONLARLA BERABER OLMALIYDI :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sana mı sorcaklar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ya caps lock'u kapatmayı bilmiyorsun kim okuycak yazını zaten, okumuyorum da adam akıllı yaz gözümü mü bozcam senin saçma sapan yazın yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Şurayı iyi oku o zaman Vardı kendi guildimiz guildleri birleştirdik kapiş? Al topladım Türkleri bir araya The Death Bringers'dayız. Guild kurmak istiyorlarsa kurarlar, benden kurmamı istiyorlarsa ben bu şekilde guild kurmam. Ben guild kurarsam sadece 80lvl pvp oyuncuları olur. Başka türlü kurmam heralde. Yani anlayacağın ben bir guild kurarsam kimse Kanije ile geçtiği gibi dalga geçemez. Ne zaman globala birşey yazsanız sizle globalde "Any Kanije Officer?" diye dalga geçmiyorlarmıydı? Ama ben guild kurarsam o battlekeeplerden birini ellerinden alırım muhtemelende AFJ yada The Northern Legion kalesinden olur. Önemli olan Türklere guild kurmak değildir önemli olan Türk oyuncularını nasıl temsil ettiğin ve seninle oynayan oyunculara ne kazandırabildiğindir. Size milyon tane örnek veriyorum sizin guildinizden çıkmış 80lvl Pom adamın üstünde nasıl oluyorda 1 tane bile epic olmuyor, nasıl oluyorda Vistrix nedir bilmiyor, nasıl oluyor da The Black Dragon Cloak bilmiyor. Demek ki siz kimse için hiçbirşey yapmıyorsunuz. Yapmıyorsunuz hiç boşuna yırtmayın bir tarafınızı. O yüzden sizin kurduğunuz guild ile bizimki bir olmuyor, olmayacakta. Siz anca kendinize kralcılık oynamak için guild kurarsınız koca Türk millettinide EU Serverının globalinde rezil edersiniz herkez sizin yüzünüzden mal Türkler der bide halen utanmadan şuraya gelir Türk guildi kurunda görelim der. Siz esas internasyonel bir guild kurun yabancılara söz geçirinde ben sizi göreyim. Sizi kim adam yerine koyupta dinleyecek birde biz görelim. Electraya ben zamanında dedim ki biz burada tek Türk guildiyiz ama sen Türkleri bizden daha iyi temsil ediyorsun. Çünkü imba yabancı oyuncuları toplamış guildine her türlü sözünü geçiriyor herkez sayıyor ve bir Türk bunu yapıyor. Bence bu daha önemli bir temsil demiştim. Birde sizi görelim kralım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Alpago said: ASIL SORUYA CEVAP VERMIYORSUNUZ?BURADA TURK GUILDLERINI BEGENMIYORSUNUZ.GUILD LIDERLERINI BEGENMIYORSUNUZ.AMA KENDINIZ DE BIR TURK GUILDI KURAMIYORSUNUZ. YAKIN TARIHE KADAR BIR GUILD KURMUSTUNUZ XANTHOR.O GUILDIN YONETICILERINDEN BIRIYDIN.NEDEN BIRAKIP GITTIN? RRA AMULIUS UN KURDUGU GUILDLE HAVA ATIYOR.KENDISI KURMUS MU BIR GUILD?SIMDI BOSSMANIN KURDUGU GUILDLE OVUNUYOR.KENDISI KURMUS MU BIR GUILD? AMULIUS UN GUILDI DE DARTANYANIN GUILDIDE BOSMANIN GUILDI DE YABANCILARIN DA OLDUGU GUILDLER.SENIN KURDUGUN GUILDDE OYLEYDI XANTHOR. BENIM SOYLEDIGIM SU.ANLAMAMAKTA ISRAR EDIN.MADEM IMBASINIZ HERSEYI BILIYORSUNUZ NEDEN BU KADAR TURK VAR TOPLAMIYORSUNUZ ONLARI.FORUMA VERDIGINIZ ENERJIYI ORAYA VERIN BE KARDESLIKLER. AMULIUS-EMRAH CEKIRDEK KADROLARI VARDI.SIMDI YINE BERABERDIRLER HER NERDELERSE.O CEKIRDEK KADRO KURDU VICTORAEYI.EGER O CEKIRDEK KADRO ICINDEYSE BU KAMIL SIMDI ONLARLA BERABER OLMALIYDI :p Neden ! Neden gittin ! Nedeeeeeeeeeeeeen yaralı sıtaylaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Dynun said: tek kelime: kankacılıkthis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpago Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 HA HAHAHAHAHA, TURK GUILDLERI NEDEN UZUN OMURLU OLAMIYOR SORUSUNUN CEVABISINIZ HEPINIZ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Alpago said: HA HAHAHAHAHA, TURK GUILDLERI NEDEN UZUN OMURLU OLAMIYOR SORUSUNUN CEVABISINIZ HEPINIZ :) peki sen niye illa bi türk guildiyle oynamak istiyorsun yada uzun ömürlü olsun istiyorsun yada bunu istiyorsan bile niye caps açık burada sayfalarca bunu yazıp sonra insanlar cevap verince işsiz diyorsun senin hayatın yok mu loser mısın no life mısın liseli misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkqueen Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 puahhahaha koptum yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Farinal said: senin hayatın yok mu loser mısın no life mısın liseli misin? wuuuuuuuuwwwwwwwwwww, hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpago Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cevap yazan mi oldu?simdiye kadar benim gordugum sadece belden alt vurmalar. turk guildinden cikmis biri bir konu atiyor ortaya.bir digeri guild liderlerine buluyor kabahat.cunku kuyruk acisi varmis megerse.Tabi konunun yarisinda da hayat hikayesini yazip kendini ovmeyi ihmal etmiyor. Ben turk guildlerinde oynamak istemiyorum,ben halimden memnunum.Benim kizdigim nokta olaylarin carpitilmasi. Benim kizdigim nokta insanlara yanlis bilgi verilmesi.Kamil arkadasimizin ovdugu guildler bir kere turk guildleri degillerdi.international guildlerdi. Guild lideri mmo tecrubesi olmayan biri olabilir.Hosuna gitmezse cikar gidersin.Madem cok tecrubeli biriydin neden kaldin o guildde.Kendi kuyruk acilarin yuzunden burayi kullanma. turk guildlerinin uzun omurlu olamamasinin sebebini de ben soyliyim.Turkler.evet turkler.Sizin gibi turkler ama. Hadi beni yalanci cikarin.Kurun bir turk guildi bakalim ne kadar devam edecek. Ama sizin ortaya koydugunuz bir sey yokki .Sadece yazilardan alinti alir altina daha hahahahah yada wuhhhhhhhhhhhh gibi yazilar yazabilirsiniz.Kapasiteniz yok.Biraz Rra da var sadece.O da kendi tarafina yontmak icin kullaniyor kapasitesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Kapasitem olduğunu düşündüğün için teşekkür ederim :) Birşey sorucam sakıncası yoksa senin ingame ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpago Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 :) sakincasi var. Kim oldugumun goruslerimle alakasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 korktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amerikanca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Şimdi arkadaşlar yazılanları tek tek okudum..çözüm aranacağına iş kavgaya dönmüş..birbirini suçlamaya dönmüş..çözüm çıkacağını sanmıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Alpago said: arkadaşlar ben de battlescar serverındayım "Veni Vidi Vici" de odhin arkadaş kendisi itiraf etti guildlerinde küfür olduğunu.. turk guildlerindeki küfür olayından rahatsız olan arkadaşa sormak isterim.yabancı guildlerde küfürler daha mı güzel :) "Bu nedenle gankerlar disinda saldirmayana saldirilmayacak herkesle iyi iliskiler kurulmasina calisilacaktir." diyen bir guild reklamından ben turks guildinin küfüre de müsade etmeyen bir guild oluğu ortaya çıkmıştır diye düşünüyorum. elbette turks guildi AD kadar büyük değil,onlar gibi 4 kişi 1 kişiye saldırmıyor.onlar gibi exploit yapmıyor.nontradeable itemleri değişmiyor.onun için bazıları da turks yerine AD de olmayı seçiyor.kesinlikle daha da zevkli olabilir.Ben de mümkün olsa AD ye girerim.bir daha da çıkmam:) yabancılara hizmet etmek lafına gelince..Bu gerçekten biraz haddini aşan bir cümle.ben de yabancı bir guilddeyim ama bence asıl onlar bana hizmet ediyor.. şehir falan yapıyorlar .. raidler düzenliyorlar benim için :) ben boyle düşünüyorum eğer yabancılara hizmet edilmiyorsa bu laftan gocunulmaması lazım turks teki arkadaşların çoğu efendi arkadaşlar ve boyle aşırı milliyetçi falan da değiller.. sadece diğer guildlerdeki turklerin davranışlarına kızıyorlar. odhin beni merge den sonra AD ye aldırırsan sevinirim.:)saygılar Bakın burda ne buldum :) AD ye girmek istiyormuş arkadaşımız. AD dediği Afternoon Delight internasyonel büyük bir guild haliyle yabancılar :) bulunduğu guild VVV de yabancı :) hemde TURKS die kocaman Türk guildi varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amerikanca Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 RRa maşallah tüm yazışmalı kopyalaıp sonra santaj için kullnıyorsun,galiba,dünde bir arkadaşınınla olan konuşmalarını ingame içi resmleri yayınlamıştın yanılmıyorsam..etik görmüyorum ,bence yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar