Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zor bir soru


pekaziz

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:

=))

Buradaki ikinci parantez gülmeye daha nasıl bir anlam katıyor, hep merak etmişimdir.
açıklama yapim o şekilde gülünce gülmenin derecesini arttırıyorsun (= şekilde güldüğünde şartlar dışında gelişen edilgen olduğun gülünücek bir olaydan ziyade karşı tarafta gülme hissi uyandırmak istediğinin ve bunun farkında olduğunu ifade ediyorsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

: ) bunu erkeğin erkeğe yapması biraz garip kaçıyor. İki cins arasında olursa hani "öyle işey düşünme tebessüm ettim yani arkadaş kardeş bacı mode on" misali.


=) bu biraz daha ılımlı. Erkek erkeğe de yapabiliyor bunu. Yine de yapmasa daha hoş. İbre gibi oluyor böyle gülüşler aynı cins arasında. Yeni tanışan iki hemcins arasında kullanılabilir ama. Çünkü onlar direk : D yaparsa hemen enseye şaplak buta parmak gibi olur, hoş değil. Farklı iki cins arasında yapıldığında böyle hani kantinden tanıdığın yakın arkadaşının orta yakınlıkta bi arkadaşına gülümsemek gibi. Selam naber yea misali bi yakınlık söz konusu.


=)) bunun erkek erkeğe kullanımı =) ile benzer. Farklı cinsler arasında ise durum değişiyor. Yavşamaya çalışan erkek bunu çok kullanır. şöyle ki "ya yorumuna çok güldüm kukucan var ya =))" şeklinde bi kullanım varsa abavv diyorum. Yavşıyor diyorum, acayip hemide. Ya da "selam pipican profil fotoğraflarını kim çekti ya çok güzelmiş =))" varsa bunun meali "taş gibi, kaya gibi çocukmuşsun pipican, fotoğrafı çeken bahane malzeme şahane, yavşıyorum sana" dır.


: D bi de bu var. Bu da "naber lan testisim" anlamındadır. Genelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...