pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 =)) Buradaki ikinci parantez gülmeye daha nasıl bir anlam katıyor, hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gülmedim sırıttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 O zaman :D kullanılır ama. Bir de (= şeklinde gülenler var ki tam yılışık gülüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 arttırıyor derecesini herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nicki =) olan var neyi tartışıyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 (: :> :< :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pekaziz said: =)) Buradaki ikinci parantez gülmeye daha nasıl bir anlam katıyor, hep merak etmişimdir.açıklama yapim o şekilde gülünce gülmenin derecesini arttırıyorsun (= şekilde güldüğünde şartlar dışında gelişen edilgen olduğun gülünücek bir olaydan ziyade karşı tarafta gülme hissi uyandırmak istediğinin ve bunun farkında olduğunu ifade ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 insan bi teşekkür eder zor sorunu o kadar cevapladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 nerde eski kibar gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 : ) bunu erkeğin erkeğe yapması biraz garip kaçıyor. İki cins arasında olursa hani "öyle işey düşünme tebessüm ettim yani arkadaş kardeş bacı mode on" misali. =) bu biraz daha ılımlı. Erkek erkeğe de yapabiliyor bunu. Yine de yapmasa daha hoş. İbre gibi oluyor böyle gülüşler aynı cins arasında. Yeni tanışan iki hemcins arasında kullanılabilir ama. Çünkü onlar direk : D yaparsa hemen enseye şaplak buta parmak gibi olur, hoş değil. Farklı iki cins arasında yapıldığında böyle hani kantinden tanıdığın yakın arkadaşının orta yakınlıkta bi arkadaşına gülümsemek gibi. Selam naber yea misali bi yakınlık söz konusu. =)) bunun erkek erkeğe kullanımı =) ile benzer. Farklı cinsler arasında ise durum değişiyor. Yavşamaya çalışan erkek bunu çok kullanır. şöyle ki "ya yorumuna çok güldüm kukucan var ya =))" şeklinde bi kullanım varsa abavv diyorum. Yavşıyor diyorum, acayip hemide. Ya da "selam pipican profil fotoğraflarını kim çekti ya çok güzelmiş =))" varsa bunun meali "taş gibi, kaya gibi çocukmuşsun pipican, fotoğrafı çeken bahane malzeme şahane, yavşıyorum sana" dır. : D bi de bu var. Bu da "naber lan testisim" anlamındadır. Genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bide :> var meali : Traji-komik bir durum var etkeni olduğum meselenin garip olduğunun farkındayım ama sende idare et demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi : D bunda sıkıntı yok bence, sadece "MSN" deki dışavurumu çok yavuşak olduğundan ön yargı doğuyo. IRC de mesela : D çok garip gelmiyo. Gene en güzel : )))))))))) bu bence. Ya da muhauah, amuahua vardı bi de eskilerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 smileyden karakter analizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 : D tamamen msn deki sımaylın yavşaklığından evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 benim sorum daha zor cevaplayabilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi yıllar yılı *güler* varken :D :) =) falan ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 böyle nick mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Aha sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ehuehehueh diye gülen kızların salak olduğunu düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben ahah diye gülüyorum.Benimde salak olduğu mu düşünüyor mussun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Güzel misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 feciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ?;^> jim carrey smileysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 it iznt gut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 erkekler biribirne :) yapmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar