Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kululugeorge ne gunlerdi be ben bu mac oynandiginda isvecde bir resturantta calisiyordum herkez cekleri tutuyor ve ben sadece turkiyeyi tutuyorum cekler gol atinca herkez seviniyor tek ben uzuluyordum ama son gulen ben oldum herkez hayretler icinde bana bakiyordu ne gunlerdi be cok gurur duydum cildirmistim adeta hepsine döndum topunuzun anasini avradini sk***m dedim kimse ses cikaramadi nedenmi cunku kimse turkce bilmiyor benden baska hehe bende zaten turkce sövdum yadeyse beni öldururlerdi orda 11 8 months ago
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sadece yabancilarin oldugu bir ortam da türkce küfür edenlerden nefret etmisimdir hep
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kesin biri birazdan başlıcak Bi gün ingilterede yürüyorum 2 türk geldi arkamdan konuşuyolar türkçe konuşuyolar beni de anlamıyorum sanıyolar.Bi müddet konuştular sonunda döndüm merhaba dedim donup kaldılar...Gibi hikayelere.
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bi gün ingilterede yürüyorum 2 türk geldi arkamdan konuşuyolar türkçe konuşuyolar beni de anlamıyorum sanıyolar.Bi müddet konuştular sonunda döndüm merhaba dedim donup kaldılar...
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Geçen yine central parktayız......
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben central park'ın sahibinin yegeniyim dedim.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sonra jandarma kimlik sordu
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bi gün ingilterede yürüyorum 2 türk geldi arkamdan konuşuyolar türkçe konuşuyolar beni de anlamıyorum sanıyolar.Bi müddet konuştular sonunda döndüm merhaba dedim donup kaldılar...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Rikkie said: Geçen yine central parktayız...... vay be insanlar yurtdışında geziyor yav.
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yurtdısı degil o biz oricinıl yankiyiz.
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 SeaGle said: Kimlik de yanımda yokmuş.. dedim abi tc numaramı biliyorum
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 dedi "insan kimliksiz gezer mi lan"
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bi hikaye yapalım diyoruz ...
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 rus bbg evindeki türkte çok güzel küfür ediyor.
Öne çıkan mesajlar