Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kululugeorge ne gunlerdi be ben bu mac oynandiginda isvecde bir resturantta calisiyordum herkez cekleri tutuyor ve ben sadece turkiyeyi tutuyorum cekler gol atinca herkez seviniyor tek ben uzuluyordum ama son gulen ben oldum herkez hayretler icinde bana bakiyordu ne gunlerdi be cok gurur duydum cildirmistim adeta hepsine döndum topunuzun anasini avradini sk***m dedim kimse ses cikaramadi nedenmi cunku kimse turkce bilmiyor benden baska hehe bende zaten turkce sövdum yadeyse beni öldururlerdi orda 11 8 months ago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bu da balonlu topici olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sadece yabancilarin oldugu bir ortam da türkce küfür edenlerden nefret etmisimdir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kesin biri birazdan başlıcak Bi gün ingilterede yürüyorum 2 türk geldi arkamdan konuşuyolar türkçe konuşuyolar beni de anlamıyorum sanıyolar.Bi müddet konuştular sonunda döndüm merhaba dedim donup kaldılar...Gibi hikayelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bi gün ingilterede yürüyorum 2 türk geldi arkamdan konuşuyolar türkçe konuşuyolar beni de anlamıyorum sanıyolar.Bi müddet konuştular sonunda döndüm merhaba dedim donup kaldılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Geçen yine central parktayız...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 jandarma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 dedi gençler ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben central park'ın sahibinin yegeniyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sonra jandarma kimlik sordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 "yadeyse" ya değilse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ZUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 elimi cebime götürdüüüüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kimlik de yanımda yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bi gün ingilterede yürüyorum 2 türk geldi arkamdan konuşuyolar türkçe konuşuyolar beni de anlamıyorum sanıyolar.Bi müddet konuştular sonunda döndüm merhaba dedim donup kaldılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yapıldı olm yaktın bütün hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Rikkie said: Geçen yine central parktayız...... vay be insanlar yurtdışında geziyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yurtdısı degil o biz oricinıl yankiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 SeaGle said: Kimlik de yanımda yokmuş.. dedim abi tc numaramı biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 dedi "insan kimliksiz gezer mi lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 beyler avrupada kimlik yok cip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 jeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bi hikaye yapalım diyoruz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 rus bbg evindeki türkte çok güzel küfür ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar