Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 merhaba g19 klavyemin adaptörünü kaybettim, logitech de yedek parça desteği vermiyor klavyeye. fakat adaptörün detayları bunlar: Nalin AC ADAPTER Model: NLD240051W1A Input: 100-240V~50/60Hz 0.6A Max Output: 5.1V ---2.4A erkek soketli. şimdi sorum şu, eğer ben bu özelliklerde bir adaptör alırsam herhangi bir adaptör sorunsuz çalıştırır mı? böyle bir adaptörü nerede bulabilirim? şimdiden Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Türkiyedesin dimi? Inputları büyük ihtimalle aşşağı yukarı aynıdır adaptörlerin belirli bir alanda zaten. Outputa bakıcan, Output: 5.1V ---2.4A Aynı olucak çalışması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 calistirir calistirmasina da , logitech nasil yedek parca destegi vermiyor ona takildim. Su ana kadar en aptal teflon ayaktan , kablosuz reciever a kadar herseyi tedarik ettiler. turkiye kesmediyse international support u dene, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 5 V 2.4 amper adaptor bulursun ya agzi uyan bisi bul al ayarlilar war 30 35 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya yok vermiyorlar, geçen senede uk de unutmuştum adaptörü aradaım getiremiyoruz filan dediler. burdada adamın biri kızmış yedek parça desteği yok diye aslında yaptıkları yasadışı birşeyde, uğraşacak halim yok. çok teşekkürler, gidip bir adaptör alıyım bari, girişi uyan bulurum inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 her volt amperde abidik gubidik adaptör bulmak için buraya gidin lamerden biraz hallice site siteden almadım, orada telefon bulup aradım, şu şu voltajda adaptör var mı diye. sonra gittim mecidiyeköyde yerinden aldım. ama iyi kötü nete bakıyorlar stok takibi falan vardı en son. orijinal aletinkini alacaz diye hiç bir sıradışı numarası olmayan adaptörlere dünya para vermeyin. ancak aletiniz çok cix ise, kıyamıyorsanız veya alternatif ürün dandik gibiyse orijinal kasın. (kaldı ki eskiden adaptörlerin üzerinde yine ürünün markası yazardı, artık ona bile kasmıyolar geldiği gibi kutuya koyuyolar, zin xang hon industries falan yazıyo koskoca philips adaptöründe.)buranın adaptörleri fena değildi. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar