Hagii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yarattın takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ne uğraşıyosun olm kız milletiyle. bırak o seni hoşnut etmeye calışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kızın rakiplerinin yanında zengin görün kibar ol. NŞA da ignore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kendin ol olm gerisi yalan... not : eğer kendin oluyosan ve bişiler hala düzelmiyosa yada iyi hale gelmiyosa... bunu izle konu sana ters düşsede sana faydalı olabilecek bilgiler içeriyo hala olmadıysa? fede ile takıl biraz escape öyle yapıyo mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bi kızı hosnut etmekte ne var abi. kız 40 kilo da olsa "aaa sen zayıfladın mı?" desen sevinir. veya "bugun gozume daha bi guzel gozuktun, bi degisiklik mi yaptın" gibi bisi sole. trip atar gibi yapsa bile sevinir. bu konularda cok basit kızlar. hemen sevinebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 şurda bi bodoslama yaşadım. kız ayakabı aldım dedi ben de bunu biliyordum. ney se kız la gidiyoruz. bende hala tık yok. dedi ayakkabılarımı sil. dedim ne diyorsun olmaz. sonra bastı bana kayarı. düşünsene kız ayakkabı almış beğene beğene ben se birşey farketmedim.( yorgunluk mu artık ne derseniz diyin) sonra kızın tekrar kalbini almak için etmediğim kalmadı. ama böyle şeyleri kızlar bir köşeye yazmıştır mutlaka. ne gibi ayrıntılar önemli mesela. nişanlım ufak tefek şeylerden memnun olan birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 barbu said: bi kızı hosnut etmekte ne var abi. kız 40 kilo da olsa "aaa sen zayıfladın mı?" desen sevinir. veya "bugun gozume daha bi guzel gozuktun, bi degisiklik mi yaptın" gibi bisi sole. trip atar gibi yapsa bile sevinir. bu konularda cok basit kızlar. hemen sevinebiliyorlar. peki arkadaşlarının hepsi kilo almışsın derse ve bana sorarsa ne yapacağım ki. ben yok öyle ya veya onlar abartıyor diyorum. var mı bununda raconu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 baya bi şişkosun ama hala en taş varlıksın diye once laf sok sonra yagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 1 kılocuk ya almış ya almamış ben fark edemem öyle şeyleri ama kızların gözünden kaçmıyor hemen de seziyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Hagii said: barbu said: bi kızı hosnut etmekte ne var abi. kız 40 kilo da olsa "aaa sen zayıfladın mı?" desen sevinir. veya "bugun gozume daha bi guzel gozuktun, bi degisiklik mi yaptın" gibi bisi sole. trip atar gibi yapsa bile sevinir. bu konularda cok basit kızlar. hemen sevinebiliyorlar. peki arkadaşlarının hepsi kilo almışsın derse ve bana sorarsa ne yapacağım ki. ben yok öyle ya veya onlar abartıyor diyorum. var mı bununda raconu ben seni böle de seviyorum askitoms, üzülme verirsin dicen. itin poposuna sokarsan arkadaslarinin önünde hem o kilolar iki katina cikar hem de trip yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Saçın çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kalçaların çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gap turuna çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Hagii said: şurda bi bodoslama yaşadım. kız ayakabı aldım dedi ben de bunu biliyordum. ney se kız la gidiyoruz. bende hala tık yok. dedi ayakkabılarımı sil. dedim ne diyorsun olmaz. sonra bastı bana kayarı. düşünsene kız ayakkabı almış beğene beğene ben se birşey farketmedim.( yorgunluk mu artık ne derseniz diyin) sonra kızın tekrar kalbini almak için etmediğim kalmadı. ama böyle şeyleri kızlar bir köşeye yazmıştır mutlaka. ne gibi ayrıntılar önemli mesela. nişanlım ufak tefek şeylerden memnun olan birisi nası bi ilişki lan bu !?! ufak süprizler yapsa sende ne biliim, başını döndürceksen çevir şöyle bi 5dakka başı döner zaten. Sonra başın dönermiş yiyim mi de sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ayakkabıları sil ne demek ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bel altı esprisi yapıldı mı? yapılmadıysa ben yapiyim da eksik kalmasın. ben çok iyi bir yolunu biliyorum da herkes beceremezB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yas kac hacii senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 omuzlarından tut iyice bir silk kendine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bırak insanlar özgürce yaşasın, kimse kimseyi hoşnut edecek duruma düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 alternatifin var mi senin?. Yoksa hemen edin bak o zaman nasil deliye dönecek. Birde ayakkabi silmek nedir onu anlamadim. Eger isin hic bir sekilde espirisi yoksa. Ordan ayaklarin popona vura vura kac. Haci yas kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kiz ayakkabisini sildiriyorsa yandin sen, saf koca saffet olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Kendisiyle alışverişe çıkmak istediğini söyle Montla sıçarken onu ara ve o sesi dinlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kulağının arkasını dille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 hiçbişey bilmiyorsan yalıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar