Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 multiplayer oyun söylesenize bana tıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 niye şaşırdın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Loex said: twitter da okudum 4inch muhabbeti doğru gibi apple camları yaptırdığı firmanın linkini falan vermişlerdi tam hatırlamıyorum twiti şimdi corning gorilla glass?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Bu mail appte anlik push notification alma olayi yokmu bende appi acmadan download etmiyor mailleri.mail geldikce bildirsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 olmaz mi ayarlardan mail kismina girip push olayini aktif etmen gerekiyor sadece birde alt kisimdaki yerde manuel olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Zep said: Bu mail appte anlik push notification alma olayi yokmu bende appi acmadan download etmiyor mailleri.mail geldikce bildirsin istiyorumgmail için istiyosan microsoft exchange tanımlıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 rage hd aldım baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zep said: Bu mail appte anlik push notification alma olayi yokmu bende appi acmadan download etmiyor mailleri.mail geldikce bildirsin istiyorum http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740&topic=14252 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 3 saat once ios 4.3 geldi kimse yazmami$ lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 geldi de bana mi geldi. 3g =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 3gslere de bir şey gelmemiş ama update ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Beyler ben bir apple-fanboy olarak bu hafta ici yada pazartesi iphone4 almayi planliyorum. Fakat apple'in ürünleri beni fazlasiyla etkilediginden mantikli düsünemedigime karar verdim. Diger hicbir telefon marka-modellerine elimi bile sürmedne gözüm kapali iphone'a yöneliyorum. Facebook, gmail, youtube, pati, msn gibi ihtiyaclarimi karsilayabilecek daha iyi bir cihaz varmi iphone'dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iphone 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://www.tecnogadgets.com/fotografias/Nokia_6600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mobil cihazlar bölümü trolleniyo.. Ban please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 3gs içinde hiç bişi çıkmamış ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 fakirlere 4.3 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 daha da iphone almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 harbi ha. lock rotation bile yok amma fakiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 unlock yine geçicek sanırım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 unlock gg olmus lol. muscle nerd ve sherif hashim yeni bir sorun farketmisler, o yuzden baya ertelenmis sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bu 3gs'de ben 4.3'e geçtim. pişmanda oldum. keşke kaldığım yerde unlock ve jb yapıp keyfime bakaydım. 4.3'ten eski fw ye geçip jb olayını yapabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 eger cydia ile shsh kaydettiysen yapabilirsin. kaydetmediysen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yok yok daha önceden jb falan filanım yoktu. daha yeni vericem bakireliğini telefonun. fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar