Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Fason varken üretim derdiyle uğraşılır mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yahu 4.3 de çıkmadı bi kırcam sapıttı bb im artık geçmem lazım iphone a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Munih franz joseph strauss havaalanindan bildiriyorum, eger ab icinde oturma izniniz varsa devam eden, tax free den yararlanamiyorsunuz, siz 71 euro beklerken fisinize kocaman REJECTED damgasini basiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Oturma izni ile tax free almak olayın mantığına da aykırı zaten. Söyleyebilirdik de. Her neyse, geçmiş olsun hayal kırıklığı olduysa. Münih güzel şehir, iyi eğlenmişsindir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sorsan soylerdik roket adam. o yuzden ben denk geldikce o tarz alisverisleri misafirlerin gelmesine yakin alip, onlar donerken tax return aldiriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Millet, peki turkcell'den faturali olarak alinca nekadara geliyo? Turkiyeye geliyorum, acaba elimdeki simkilitliyi burada birakip turkiyede 1 tane dahami alsam diom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 3-4 paket var, tcell bireysel in cihaz sub sitesinde yaziyor paket fiyatlari. asagi yukari giderli bi dataplani ile birlikte 2450 civari biseye geliyordu yanlis hatirlamiyorsam. adam gibi data plani olmadan smartphone kullanilmayacagini dusununce ben daha mantikli bulmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi gelince zaten faturaliya gecicem, 500 dakika 1000 dakika neyse artik. Internetide sunuda bunuda derken aylik 70-80 lirayi bulur heralde benim fatura. Öyle olacagina direk aliyim bi turkcellden iphone paketli falan, tikir tikir kullaniyim. Aktivasyondu falandi filandi ugrasmam hic olmazsa. Varmi netten paketleri gorebilecegimiz biyer? Edit: Buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 en iyi vodafone. turkcell aşırı kazıkçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi oha lan, ikiside cok pahali yinede :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 4gb paketin fiyati biraz sacma yuksek bence, 1gb lik data plani tam yetiyor gibi ama ayarinda. anam anam kotam diye dolasmadan rahatlikla kullaniliyor. paket almazsan da 1gb net paketi 32 lira gibi bisey olmali. oyle animsiyorum ben en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 abi saka maka turkiyede cok pahali ya iletisim. Gunluk burda 60 kurus gibi bisey sinirsiz internet. Bilemedim celistim kendi kendimle, bakalim nolcak artik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 simdi anlam veriyor olman lzm "abi ben 3g yi kokune kadar kullaniyorum aehuaerh" soylemlerine gelen tepkileri =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Doru, simdi anlam verdim yani, wireless falan dusunmuyorum cunku ben burda, bildigin abaniyorum yani tethering falan filan. Bilmiom napcem artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 crack warez linki iphone dahi olsa yasaaaaaak //mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kendercik said: Oturma izni ile tax free almak olayın mantığına da aykırı zaten. Söyleyebilirdik de. Her neyse, geçmiş olsun hayal kırıklığı olduysa. Münih güzel şehir, iyi eğlenmişsindir umarım. Mum_Chamber said: sorsan soylerdik roket adam. o yuzden ben denk geldikce o tarz alisverisleri misafirlerin gelmesine yakin alip, onlar donerken tax return aldiriyorum =) Global Blue'ye attığım mailde de aynı şeyi demişlerdi de, öğreniminin bittiğini belgele dediler, onu yapmama rağmen yemedi yani. Neyse artık, napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ayrıca 4GB çok fazla değil mi bu alete ya? 1GB hayli hayli hayli yeter gibi geliyor bana, son bi haftadır çılgınca kullanıyorum aleti, 200MB anca oldu 3G kotası. TR'ye döndüm kısa bir süreliğine, gidip Cepnet alıcam Vodafone'dan, hızı önemli değil şimdilik idare etsin yeter. Aylık 8 lira, 100MB'ı geçince 96kbps oluyo hız. Mail alsın push çalışsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bak vodafone iyiymis aslinda, ama konusma ucretleri nasil? gecsemmi acaba vodafone'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yanki go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Huh ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Vodafone MB'a 5 lira alıyordu Alman Vodafone'una roaming sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 200mb'a 15 dolar veriyorum ben, fuck att. kullanmiyorum da lan aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 telden nete girmeyin. wifi kovalayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kim_Banladi_Lan said: ya olay ne abi 1 hafta yurtdisi yaptigimizda kart mi alalim ne yapalim? 120 lira para vericem 6 gun internet kullanimi icin. Evet, Vodafone Almanya'da haftalık 3 euro internet. 10 euroluk karttan alın, 3 hafta takılın. Diğer dandik telefona da diğer kartı takarsınız falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar