Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone 4 - This changes everything. Again.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

abi gelince zaten faturaliya gecicem, 500 dakika 1000 dakika neyse artik. Internetide sunuda bunuda derken aylik 70-80 lirayi bulur heralde benim fatura. Öyle olacagina direk aliyim bi turkcellden iphone paketli falan, tikir tikir kullaniyim. Aktivasyondu falandi filandi ugrasmam hic olmazsa. Varmi netten paketleri gorebilecegimiz biyer?

Edit: Buldum
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Oturma izni ile tax free almak olayın mantığına da aykırı zaten. Söyleyebilirdik de. Her neyse, geçmiş olsun hayal kırıklığı olduysa. Münih güzel şehir, iyi eğlenmişsindir umarım.

Mum_Chamber said:

sorsan soylerdik roket adam. o yuzden ben denk geldikce o tarz alisverisleri misafirlerin gelmesine yakin alip, onlar donerken tax return aldiriyorum =)

Global Blue'ye attığım mailde de aynı şeyi demişlerdi de, öğreniminin bittiğini belgele dediler, onu yapmama rağmen yemedi yani. Neyse artık, napalım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca 4GB çok fazla değil mi bu alete ya? 1GB hayli hayli hayli yeter gibi geliyor bana, son bi haftadır çılgınca kullanıyorum aleti, 200MB anca oldu 3G kotası.

TR'ye döndüm kısa bir süreliğine, gidip Cepnet alıcam Vodafone'dan, hızı önemli değil şimdilik idare etsin yeter. Aylık 8 lira, 100MB'ı geçince 96kbps oluyo hız. Mail alsın push çalışsın yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...