Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Reeder a mi? Genel olarak bana mi? Asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 "Byline" programı oldukça iyi gibi duruyor şimdilik RSS için. paralı versiyonu da var parasız versiyonu da var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mobilerss diye bir program indirdim, onu deniyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 su ana kadar; byline (reklamli versiyon basarisiz, reklamsizi reeder dan pahali), rss reader (arayuz basarisiz), netnewswire (hem yetersiz hem pahali), Feeds(reeder dan kotu, eyecandy cok, pahali -4$), doppler (image handling basarisiz, parasinin karsiligi degil), Newsrack (asiri fazla eyecandy, ekran kullanimi zayif, 5 dolar pahali) kullandim, arkadaslardan inceledim vs. bunun disinda inews, manifesto, feedler falan saymiyorum bahsetmeye degmez. reeder gonlumun sampiyonu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 KHaRoN said: Reeder a mi? Genel olarak bana mi? Asdfs genel olarak sana, bu adama guvenin sdfs, henuz tavsiye ettigin hicbiseyden pisman olmadim, software gurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Rus bi grupda baslamis unlock ve Jb icin http://www.freakgeeks.com/2011/2002/russian-hackers-working-on-the-unlock-for-baseband-2-10-043-10-04/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 turklerde basladi. donanimhaberden toplandi bir ekip umarim birseyler yaparlar. devteam insanlarin canina tak ettirdi resmen martta ciakrsa 7 ay bekleyenler oluyor. bende 3 ay beklemis oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 adamlar canlari istemedikleri icin mi cikartmiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 yeni surumu bekleyiyolar bazen, tekrar ugrasmayalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 turkler kirar ins ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ehehe turkler kirdi diye gurur mu duyacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bence hemen kırılsın da bitsin bu eziyet haykırışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hala sahibindende 1 haftaya kirilacak diye aletleri okutanlar var ya. ne kadar uckaatci varsa bizim millette arkada$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi de yakin zamanda almi$ olan varsa, istanbulda hangi $ubede ip4 wardir sozle$meli alicaz bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mum_Chamber said: ehehe turkler kirdi diye gurur mu duyacaksin? evet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 brezilyali bi herif kirdim cuamrtesi yayinlicam diyorda kolpa herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Esh said: bi de yakin zamanda almi$ olan varsa, istanbulda hangi $ubede ip4 wardir sozle$meli alicaz bi tane. osmanbey türk telekom binasının giriş kapsının tam karşısında bir turkcell bayii var. orda var gayet hoş. 32 gb 2200 tela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kim o brezilyali sitesi biseyi varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ronaldinyoyla ronaldo kırıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ronaldo adamin adi twitterda vardi donanimhaberden takip ediyorum bende. twitterdaki rumuzu unlock la baslayan biseydi donanimda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 arkadaşlar şu "kırma" muhabbetinin cılkını çıkarmadan brrşşş=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 22 ocak da kırıcakmış öyle diyo twitter umut fakirin ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Ronaldobrazilian mış ismi twitterda ccc turksnow ccc http://www.youtube.com/watch?v=eCp6XpJ8EZg&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 musclenerde reis le kapışıyo lar twitter da google translate le takip ediyorum. ben inanmıyorum 22 sinde unlock cıkıcagına yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar