Zep Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bende oyuzden türkiyeyi seçmek zorunda kalmıştım ama şuan değiştiremiyorum işte regionı geçerli bi ödeme şekli seçmeme rağmen. bide kredi kartı bulsam değiştirebilecekmiyim acaba oda var bi uyarı falan da vermiyor çünkü. regionı değiştirmeyi başarmış olan var mı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sereglin said: Mum_Chamber said: unlocked'lar dedigin, iphone at&t disinda bir yerde satilmiyor amerikada, at&t'de de simlock free satilmiyor. ikinci el piyasasidir o. apple satmaya baslarsa muhtemelen iphone 4'u 599, gs'i 399'dan satar. at&t sadece refurbished 3gs'ler icin taahhutlu fiyati 99'dan 49'a dusurdu. oyle cok bir ucuzlama yok yani =) nasıl satılmıyor abi Bestbuy en yaygın commerce ve 2.5 senedir satıyorlar. Sürekli stock olmuyor tabi. Alırken uyarıyor adam, At&t'siz çalışmayacaktır diye, tabi hıhı cekiyoruz unlocklayacağımız için. ( Aslında unlocked dediğim contract'siz satiyor. dedigin gibi onlar simlock-free degil, bestbuy da at&t'ye kilitli telefonu satiyor. 200 dolar olansa on odemesi. kontratsiz pesin alirsan 599'a satiyor bestbuy ama yine at&t locked. zaten bu sartlarda apple'dan da alabiliyorsun. benim dedigim at&t disinda bir operatorle satilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 iphone 5 çıkış tarihi kesinleşti mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 efsane hala suan cikarmalari/duyurmalari cok sacma olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 her sene oldugu gibi bu senede haziran ayinda usa de cikar. iphone 5 olmaz iphone 4s olur widget eklerler androiddeki gibi, 8mpx camera koyarlar, belki 4 inch ekran falan. June 29, 2007 (2g) July 11, 2008 (3g) June 19, 2009 (3gs) June 24, 2010 (4) June 24, 2011 (5 veya 4gs) gun tarihinden emin degilim salladim ama ay en fazla temmuz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gelsin de alalim, baydim 4 ten asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 terbiyesizlik artik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 allahtan nokia samsung htc ceolarindan biri apple in basinda degil her ay bir tane iphone benzeri turevi bir sey sunarlardi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Esh said: gelsin de alalim, baydim 4 ten asdfa küfür gibi bi post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sali gunu verizon iphone duyurulacak. iphone 5 de kanuni'nin dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Iyice cope at durumunda olcak elimizde ki 3g ayfonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hic sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 telefonu "en iyisi bu, bu da bende" kafasiyla kullaniyorsan tabi cope at olur. yoksa yeni iphone cikinca eskiler kaybetmis sayilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ama almanya kaybedince biz de kaybetmi$ sayildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yenilince o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Temmuzda çıkar, Avrupa'ya gelişi Eylül-Ekim, Türkiye'ye araba fiyatından gelişi Ekim, TR'ye resmi gelişi Aralık, unlock'unun çıkması ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 iphone 6 geldiiiiiiiii olcak ozaman sdfsd bide yok lan, ciktimmi hemen agustosta preorder fiyatlari gelir araba fiyatiyla asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 konuda hype eksikligi var, yakinda iphone 7 konusmaya basliycaz. concept ler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2011'e dönelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi saçmalamadan iphone 4 ü tartışsak? 32gb kontratsız gören bilen yer mekan_? bi de simlock tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sen sacmalamadan tartis yeevrum, engel olan mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Esh said: ama almanya kaybedince biz de kaybetmi$ sayildik. Ciddi ciddi okurken koptum birden:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 beyler kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 arkadaş hala iphone yok piyasada. hatta bi vodafone bayiisi çok bekleme apple hala yılbaşı tatilinde dedi :D ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ya dusundumde ne boktan durup binlerce insan sherif hashimi bekliyo unlock icin diyelim adam oldu ne bok yiycez biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar