Korax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi tango var, onu bi deneyin video call icin, mukemmel bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 piskopat gibi twitter dan adamlari takip ettigimden dolayi yilbasi hediyesi olarak 4.2.1 jail break le unlock cikartabilirler diye ihtimal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Redmondpie da takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yilbasinda unlock cikmassa kafayi yiyebilirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi bok mu var unlocksuz alıyorsunuz afedersiniz ama. bekleyin biraz daha abi. 1 2 ay bekleyin ne bu sabırsızlık. türkiyeye otursun şu alet bi. lütfen abi kendinize zulmetmeyin ya. ben akışına bıraktım... edit : sonunu kötü bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 trde 1800 olan aleti 900 liraya aliyorum. 7 ay kullanip 1milyara satiyorum. ve yenisini aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 7 ay kullanamiyorsun ki iste, sorun o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 simdiye kadar kullaniyordum:) bu sefer olmadi olmayacak gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bir de, turkiyeden almayin tamam da, simlock-free satan elli tane ulke var, onlardan birinden alin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ben cok alistim gameboy gibi kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 mumtaz naptin hocam o ulkelerin yarisi zaten pahali kalan yarisinada kut diye gidemiyosunki...tesaduf amerikada oluyorsun ordan aliyorsun:) bende isterdim ingilterede hong kongda falan olmak o ara ama olmadi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 her sene tesaduf amerikaya mi gidiyosun olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 4.2.1 icin jailbreak cikti http://blog.iphone-dev.org/ azicik assada download linki vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 2-3 ay once cikti o yahu :D naptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 iPhone Heart Monitor: http://www.youtube.com/watch?v=dY7ZQM5eah8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bu satar yanlız... Bir de Iphone 4'ler ile ilgili bir bug bulunmuş. 2010'dan kalan alarm görevleri 2011'de çalışmıyormuş. Tekrar çalıştırabilmek için alarm'ı yeniden programlamak gerekiyormuş. Yarın işbaşı, Uyuyup kalmayın. :D http://www.gizmocrunch.com/rumors/4584-new-year-iphone-android-alarm-sms-bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Kanuni said: 2-3 ay once cikti o yahu :D naptin. hayir abi untethered bu farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Betada daha o olay diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi link koyduk cikti iste okusana /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Abicim verdigin link benim hergun ziyaret ettigim link ve 1-2 aydir o var orada. Yeni degil o. Bak bu linkten mac varsa beta 4 u cekebilirsin, sadece mac icin betasi var daha unthetteredin. http://www.redmondpie.com/redsn0w-0.9.7-beta-4-out-now-eliminates-the-need-of-usbmuxd-process-windows-version-is-next/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 birazcik assada demistim http://blog.iphone-dev.org/post/1652053923/thanksgiving-with-apple en basitinden hindi gununden bi kac gun sonra size hediyemiz vs diyo nasil 3 aydir orda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 neyse sen bilirsin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hindi gunu bir ay onceydi yahu. betasi filan da olsa 2-3 ay eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dev team zaten en son cikardi bu jb isini once geohot efendi gene limarain mi ne onu cikardi sonra bir baska grup en son bu cingozler. simdide aylardir unlock cikaracaz zart simdi zurt simdi derken 3 ay oldu herhalde aleti kullanmadigim en az iki ay orasi kesin. kafama sicayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar