Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben alicam cok yakinda su yeni bold u deneyip begenmez isem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 4.1 os ile kullanıyorum limera1n ile jb ledim. cillop gibin çalışıyor. infinite blade daha düşmemiş ama installousa güzel gözüküyo yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 infinity blade acaip olmus. oyun yonunden cok gelisicek bu iphone ve ipodlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Infinity blade cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Iphone için uzatma kablosu veya adaptörü lazım. Yani iphonea giriş kısmı bir uç olacak diğer uç ise onun dişisi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 kablo vs icin buraya yazmaya gerek yok, direkt dealextreme.com a bakmak lazim. ama yorumu olmayan birsey alirken iki kere dusunmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 usb uzatma alsan olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21892 bundan lazım bana işte. Ama turkiyede olması lazım dealextreme ile ugrasamam 30 gunde geliyor ordan bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Esh said: usb uzatma alsan olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 benim bi sorum olucak. jb yaptıktan sonra installous ile yüklediğiniz appleri update etmek sıkıntı yaratıyor mu? zamanında itunesdan indirdiğiniz appleri jb den sonra update etmek sıkıntı yaratıyor mu? sorularım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 hayir sorun yok, installous kendisi updateleri gosteriyor, download edip yukluyor, itunes normal eskisi gibi calisiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 1150 tl ye bi tane iphone buldum fakat 4.1 versiyon sizce almaliyim ne zaman bunun simlocku ? alsamm uzun bir sure cikmazsa simlock sikinti olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ya arasira itunes iphone'u algilamiyor bende. restore atiyim mi diye soruyor. neden olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 benim soruma bi cevap plz ya ona gore alicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Esh said: ya arasira itunes iphone'u algilamiyor bende. restore atiyim mi diye soruyor. neden olur bu? kablonda bi bozukluk falan olabilir tanımıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yoktur ya.boyle ilginc cikarip takiyorum falan. algiliyo sync e ba$liyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ben&Jerry's said: benim soruma bi cevap plz ya ona gore alicam 4.1 icin jailbreak var ancak unlock yok. unlock cikacak deniyor 1 haftaya ama 1 aydir deniyor. biraz bekle istersen ben ayni durumdayim. alet jb li ama unlocksuz :) bok varmis gibi update ettim. basebandini kontrol et eger 02.10.04 ise unlock yok ama 4.1 olup 1.59.00 ise unlock var o zaman al hemen. ama sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 isin kotu yani 4.1'in de hicbir olayi yok. 4.2 olsa hadi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 4.2 ne zaman gelecek bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aciklanmadi daha. bugun ya da sali olarak rivayet edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 gelirse bi haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ya bi$ey takildi aklima, biriyle telefonda konusurken kar$idakinin size soyledigi numarayi dial pada yazinca save this number gibi bi opsiyon yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Alakasız olcak belki ama yeni bir topik açmayayım dedm. bu Iphone için "tema programı" ismi bilen varmı.ancak korsan yazılımla yuklenebiliyormus.nasıl olduğu hakkında bi fikre sahip olan eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 onun icin telefonunu "jailbreak"lemen lazim. google'da aratirsan bayagi birsey bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bu arada mail sesini dei$tiremiyomu$uz asdfas. cok sikko $eyleri var bu ayfonun ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar