S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 daha önce açılmıştır muhtemelen biraz bakındım benzerini göremedim neyse soruma geçiyorum şimdi ben evimde 2 tane pc kullanıyorum switch ile interneti iki bilgisayarada dağıttım fakat dosya alışverişi ve lan oyunları için yerel bir ağ kurmak istiyorum nasıl yapabilirim? googledan aramayla biraz bakındım ama çok yabancıyım terimlere şöyle basit bir şekilde anlatırsanız müthiş olur işletim sistemi xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yapmışsın zaten :). Sanırım başka bişi sormak istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yok ağ bağlantılarım kısmında göremiyorum diğer pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 valla xp de her ağ kurmaya çalıştığımda gene kasıyordum. o yüzden tam çözümünü hatırlamıyorum fakat ağ- özellikler - oradan isemci vs gibi şeler vardı ya. onlardan bişiler ekliyodum sanirim. oluyordu. ama cok kasıyordum bende. daha iyi bilen biri çıkar belki. nette de o kadar cok sorun var ki, aradıgını zor buluyorsun. ama gene de dene sen sansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Birşeylerini eşitliyosun Ama bilemedim onu ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 güçlerimizi birleştirirsek çözücez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 usb ye takıp falan da bişeyler yapıyodun ama o galiba wireless ağdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Wireless ağda o, ayar dosyası oluşturuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Piyasadaki çoğu modemin ağ geçitleri abi aslında benim anlatımım kadar zor olmasada genel itibari ile böyle. hon oynamaktan ve aptal bir video programından dolayı video biraz kötü oldu. birkaç çeşit daha dosya paylaşımı ve ağ kurma yöntemi var. aynı modem ya da herhangi bir hub,switch üzerinden farklı bilgisayarlar internete çıkabiliyorlarsa zaten bir problem yoktur.dosya paylaşımının yapılamamasının sebebi güvenlik duvarı ya da virüs programı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 video açılmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yutup abi ondandır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 private gözüküyor video, o yüzden açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 diğer bilgisayar paylaşım açmazsa göremezsin. ağ komşularına bakman lazım görebilmek için oda anca aynı workgroupraysanız görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 youtube sorunlu 2-3 gündür o yüzden izleyemedim videoyu ktunnel'den deniycem birazdan aynı work group'a nasıl bağlanıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 work group olayını hallettim şimdi A bilgisayarı B bilgisayarını görüyor fakat B,A'yı görmüyor ve lan oyun kurduğumda görmüyorlar birbirlerini nasıl halledebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar