Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yerel Ağ Kurmak İstiyorum

S-H

Öne çıkan mesajlar

daha önce açılmıştır muhtemelen biraz bakındım benzerini göremedim neyse soruma geçiyorum şimdi ben evimde 2 tane pc kullanıyorum switch ile interneti iki bilgisayarada dağıttım fakat dosya alışverişi ve lan oyunları için yerel bir ağ kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?
googledan aramayla biraz bakındım ama çok yabancıyım terimlere şöyle basit bir şekilde anlatırsanız müthiş olur

işletim sistemi xp
Sosyal ağlarda paylaş

valla xp de her ağ kurmaya çalıştığımda gene kasıyordum. o yüzden tam çözümünü hatırlamıyorum fakat ağ- özellikler - oradan isemci vs gibi şeler vardı ya. onlardan bişiler ekliyodum sanirim. oluyordu. ama cok kasıyordum bende.

daha iyi bilen biri çıkar belki. nette de o kadar cok sorun var ki, aradıgını zor buluyorsun. ama gene de dene sen sansını
Sosyal ağlarda paylaş

Piyasadaki çoğu modemin ağ geçitleri

abi aslında benim anlatımım kadar zor olmasada genel itibari ile böyle. hon oynamaktan ve aptal bir video programından dolayı video biraz kötü oldu.
birkaç çeşit daha dosya paylaşımı ve ağ kurma yöntemi var.
aynı modem ya da herhangi bir hub,switch üzerinden farklı bilgisayarlar internete çıkabiliyorlarsa zaten bir problem yoktur.dosya paylaşımının yapılamamasının sebebi güvenlik duvarı ya da virüs programı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...