Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 aha böyle bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Amonn said: Gangren said: Gold fiyatlarını patlatmak mı? WoW'da? Yapmayın etmeyin. +1 Wow'da gold ne yapılabilir ki? Raider olsan Consumable,ench,gem, Repair vs. alırsın/yaptırırsın (ki badge sistemi vs.ile o bile yalan oldu). Pvp desen yine aynı gem.ench yaptırır ki oda alsın her hafta bi item alır ona ne para gider. Plz. sacma sapan pet,achiev için lazım safsatasınıda geçin madem achiev kasıon parada kas o zaman.Yani oyunda bisürü cebinde 1k bile parası olmayan adamlar gördüm, gayet bildiğin çatr çatr oyun oynuola bi eksiklikleride yok.Ultima falan diil bu oyun Gold yalan, sadece başkalarına hava atmak zavallılığı "250k goldum var" o kadar. hiç de öyle değil, gold çok lazım bir şey wow'da. ben pve oynarken de pvp oynarken de dediğin cebinde 1k parası olmayan adamlardandım. her gün 4 saat daily yapmak zorunda kalıyordum akşam raid yapacağım diye. flaskı, tamir parası baya ediyor. arada tam oradan az az artanlar birikiyor diye sevinirken item veriyorlardı hadii enchant yaptırma parası. iyi ki bırakmışım şu oyunu da kurtulmuşum. iş mi oyun mu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 paranın gucu yok demek sacma.. paranın gucu tabiki war.. cebinde her gem tipinden 10 tane ile gezip itemi alıp tak diye enchantleyip gemleyip kullanabilmek onemli bi guc.. ayrıca her gelen content te craftları hemen yapabilmek de aynı sekilde onemli bi guc.. ilk shadowedge yaptıgımızda yaklasık 50k falan tutmustu kendi cebinden yapmıstı bi arkadas.. simdi aynı arkadas shadowmourne a gidiyo mesela.. yani ornekler uzar gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 wowda paranın önemi hiç bi zaman bitmez, devamlı oyuncu için. biriktirebildiğin paranın tamamı yeni content geldiğinde fakirlerin önüne geçmeni sağlar çünkü.daha iyi silahlarla daya iyi armorlarla yaparsın aynı dungeon'ı, comsumable harcarken korkmazsın. alırsın bütün top craftları, enchantleri/gemleri bakarsın yoluna , yan taraftaki fakir "ya bu item 2 gün sonra değişir enchant basmıyım" derken. cataclysm de oynamayı planlayanlar da bi 40-50k hazırlamaya başlasın şimdiden mesela. ayrıca alt karakter kasma lüksü var bunun,rl arkadaşlarını boostlama lüksü var(bi arkadaşımı wowa başlatıp mesela 20k para harcayıp 3 günde 5750 gs olmasını sağladım :) bazıları 1 ay uğraşıyor bunun için ), mountlar,petler,parayı basıp raidlerde düşen binekleri/itemları fakirlerin elinden almalar. var oğlu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 parali olmak her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hrisskar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Abi gold kasmak gayet basit bir işlem hani gem'di encht dı felan fistan her daim para lazım wowda şuan 3 charım var total 3k param var ve şuana kadar oyunda çantamda gördüm max 10k felandır tahmini. WoWda para kolay gelir ve aynı kolaylıkla gider bot felan yalan. otur abi 3-4 saat uğraş min 1-1.5k çıkartırsın rahat.8-9 saat full para kasıp 19 soketlik gem alımı yaptım hesapla tanesi 110g dan ve 2 gün sonra onları 0dan bidaha değiştirdime encht felan yaptım. 2 günde 4-5k yakın para harcadım hepsini 8-9 saatlik para kasımıyla yaptım para kasmak gayet basit bişe netten almaya felan gerek yok ha üşeniyorsan kasmaya ayrı tabii. yani gold fiyatları artıcakmış felanmış fistanmış yalan elesso'da dediği gibi çinli bunlar robot bile yapar para kasımı için bot ne gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hybird karakterin varsa o çok koyuyor adama. 4 tane spece epic gemdi enchanttı derken gözüne vurmuşum goldun. çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Alıcan farmerdan 10-20k sonrasını AHden arttırıcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 600g var çantada , boss kesiyom para geliyo repair oluyom para gidiyo. Kısır bir döngü içerisinde param bitmiyo :P Artık disenche basmıyorum 5 mande green yapıp vendorluyom ek gelir yapıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 BonePART said: abi yormucan o bot biter bu bot geir sikinti yok yillarca teleport hack yapti millet hala yapiyo ogrimmarin ortasinda blizz onu durdurmaktan aciz teleport hack ney ? :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Dün adamın biri resmen Show yaptı. Havaya Web adresini yazdirip kendi etrafinda dondurdu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 wardenin sistemi normal antivirus gibi oldugundan kodu biraz dinamik yazarlar, exe ismini saatte bir degistirirler, launcherden, .battan cmd.exeden falan filandan calistirirlar, nah scan olur. wardenin privilegesini dusururler, vesaire. zor diil yani. bi bok degismez. ozellikle firmalar kendi programlarini yapip kullanirsa (internete leak olmayan virus yakalanamaz tarzi) tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yeni warden hakkında bilgiler yavastan geliyor. Bundan sonra LOOP'lu profiller yalan olacak. Adamlar senin kaç saat oyunda kaldıgını ve o saatler içerisinde farm yaparken nereleri kaç sefer geçtiğini kayıt ediyorlarmıs. Dolayısıyla oynayanın bot mu yoksa insan mı oldugu belli olacak artık. Tabi EU'ya daha update gelmediğinden önlem de almaları mümkün deil. Şu anda herkes hack programından ban yemekte. Ne olacağını zamanla göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 privacy hede hodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Absolut said: Dün adamın biri resmen Show yaptı. Havaya Web adresini yazdirip kendi etrafinda dondurdu falan wow uo olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Ya öyle bir route yaparımki 1.5 saat aynı noktadan geçmez yani öyle route takibi ile olmaz o iş. Ancak senin PCde backgroundda çalışan programları inceleyip ondan sonra banlayacak olmalı ki bir işe yarasın. Kaldıki 1 route bitince diğer route'a başla yapabilen programlar var yani route takibi ile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Absolut said: Ya öyle bir route yaparımki 1.5 saat aynı noktadan geçmez yani öyle route takibi ile olmaz o iş. Ancak senin PCde backgroundda çalışan programları inceleyip ondan sonra banlayacak olmalı ki bir işe yarasın. Kaldıki 1 route bitince diğer route'a başla yapabilen programlar var yani route takibi ile olmaz. Abi aynı şeyden bahsedioruz yanlız. Sen diyorsun ki 1.5 saat aynı noktadan geçmez. Bende diorum ki eninde sonunda tekrarlayacak kendisini. Ha büyük looplar yaparsın yakalanmazsın belki o eyv. Kaldı ki adamlar senin makinanda çalışan programlara bakacaklar artık. Ha bu arada harici harddiskten çalıştırırsın botu böylece program bilgisayarında var olmaz. Bunu yapıp banlanmayan tonlarca adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 3-4 routeyi birbirinin ardına eklersin 4 saat aynı noktadan geçmez geçse dahi bir sonraki noktası aynı olmaz. Yakalamalarındaki tek yol hafızayı incelemek. Ona nasıl bir önlem alınır bilmiyorum ama route olayında eğer 10 dakkalık bi routeniz yoksa yakalanmanız pek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 ohyeah said: Absolut said: Ya öyle bir route yaparımki 1.5 saat aynı noktadan geçmez yani öyle route takibi ile olmaz o iş. Ancak senin PCde backgroundda çalışan programları inceleyip ondan sonra banlayacak olmalı ki bir işe yarasın. Kaldıki 1 route bitince diğer route'a başla yapabilen programlar var yani route takibi ile olmaz. Abi aynı şeyden bahsedioruz yanlız. Sen diyorsun ki 1.5 saat aynı noktadan geçmez. Bende diorum ki eninde sonunda tekrarlayacak kendisini. Ha büyük looplar yaparsın yakalanmazsın belki o eyv. Kaldı ki adamlar senin makinanda çalışan programlara bakacaklar artık. Ha bu arada harici harddiskten çalıştırırsın botu böylece program bilgisayarında var olmaz. Bunu yapıp banlanmayan tonlarca adam var hariciden çalıştırmak dediğin eğer sadece bot executable'ının vs haricide durmasıysa o çalışınca yine senin ramde çalışır abi, onun bi faydası olmaz, eğer o gerçekten işe yarıyorsa demekki warden tüm rami taramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 diğer türlü de nası yapılır tam bilemedim, memfs falan olabilir belki, ama sadece botu hariciye atarak olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar