tomkat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 oyunun hic bir yerinde gold olmadan geri kalindigini gormedim raider:flask, repair, gem enchant=2k gibi komik bi kapital olduktan sonra baska biseye ihtiyac kalmaz pvper:lol 3g repair, gem, enchant=ayni sey baska ne kaldi cok merak ediyorum gereksiz 16k'lik mountlar disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 para kazanmamak için baya yetersiz olmak lazım. jc kasacaksınız, sonra ucuza gem alıp ya da emblem'le satacaksınız araya adam gibi kar koyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 alt charda gıdıyor evt bırde exp pack baslarında falan delı gıbı gıdıyor mutlak her exp basında bı darkmoon bı world drop ıtem saglam olur trınket agırlıklı bıde proflara gıder onun dısında gıdecek sey anca kozmetık harbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Valla hiçbir özel çaba sarfetmiyorum, sürekli archivement kastığım için ıvır zıvır raidleri(molten, bt vs..) pugluyorum yada archivment olan uld 25, oxy filan kasıyorum oradan itemları DE yapıyorum, BoE ları satıyorum. koleksion ve archivementlar için her gün kesin argent daily tamamlıyorum 1-2 tane daha sürekli yaptığım daily var rep vs.. için.. ha bi de frost için hergün bi dungeon yapıyorum haftada 4-5 gün icc var.. her gece 2-3 flask 20 ye yakın fish feast gidiyor.. onları karşılıyorum(30g a flaskları veriyor guildden birisi, 100-200g da 20 tane fishfeast) item upgradelerde gemleri badgeyle alıyorum arkadaşlar kesiyorlar enchant zaten kendim yapıyorum.. iyi de para birikiyor, bakıyorum günlük 500-800k birikiyor, onları da genelde altları kasmakta paralı mountlar için filan kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 gunluk 500-800k ? FFFFFFFFUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 500-800g'dur o hacıbaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 quuq said: yüklü miktar dediğiniz 250k ise eyv.ama 1k ile şöyle oynanır falanda pek mantıklı gelmiyor bana. 50-100k arası param altlarımdan birinde durur pek dokunmam ama senin için şöle özetleyebilirm 1k ile nasıl oynanabileceğini, 100g param vardı tank altımda, 1 stack fish, 1 stack fort scroll aldım 10g fln kaldı gittim iccye 10 yaptım, ondan çıktım daily ve weeklymi attım.320g vardı bunlar bittiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Sırf iphone dan ah bakarak haftada 7k para yaptım bu kadar zor değil kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 iphonenun parası cıkmamıs daha ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 cipsten çıkmıştı para vermedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yağlı yağlı kafana koyuyosun, bit yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 /withdraw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abvblizzard said: Sırf iphone dan ah bakarak haftada 7k para yaptım bu kadar zor değil kazanmak. prograsmın ismi ne bulamadım apple store da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tirbison Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 o nasıl bişi ya dikkat et bit yapar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sildarine said: abvblizzard said: Sırf iphone dan ah bakarak haftada 7k para yaptım bu kadar zor değil kazanmak. prograsmın ismi ne bulamadım apple store da wow armory diye aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bu botların en önemlisi gliderdı bir arlaar şimdi bakıym dedim nolmuş netmiş zamanında ben de banlanmıştım. cezası kesilmiş şirketin 4milyon dolarmış tazminatı. glider artık yok. şimdi free botlar vs türemiş. ondansanırım bu uygulama geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 böyle bişi yapamaz blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 HolyRaider said: bu botların en önemlisi gliderdı bir arlaar şimdi bakıym dedim nolmuş netmiş zamanında ben de banlanmıştım. cezası kesilmiş şirketin 4milyon dolarmış tazminatı. glider artık yok. şimdi free botlar vs türemiş. ondansanırım bu uygulama geliyor Gliderın yaratıcısı olan eleman blizz de çalışıyor su an. Free bot yok gibi bişey aslında. Pirox , gatherbuddy gibi botlar var ünlü olanlar bunlar. Ancak hepsi blizz tarafından detect edilebiliyor. 15 inden sonra TOS gelirse eğer okumak lazım baştan sona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Fake haber. Blizz. warden'da degisiklik yapacagini hic bir zaman onceden soylemez. Once tespit eder, banlar sonra haber duyulur. Ama Tos'da degisiklik yapacagi gercek olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 prepaid satın alırsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 warden ne bu arada biri beni aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ohyeah said: HolyRaider said: bu botların en önemlisi gliderdı bir arlaar şimdi bakıym dedim nolmuş netmiş zamanında ben de banlanmıştım. cezası kesilmiş şirketin 4milyon dolarmış tazminatı. glider artık yok. şimdi free botlar vs türemiş. ondansanırım bu uygulama geliyor Gliderın yaratıcısı olan eleman blizz de çalışıyor su an. Free bot yok gibi bişey aslında. Pirox , gatherbuddy gibi botlar var ünlü olanlar bunlar. Ancak hepsi blizz tarafından detect edilebiliyor. 15 inden sonra TOS gelirse eğer okumak lazım baştan sona :) glider ın yaratıcısı mercury o da mahkemelerde sürünüyor. hearingiinin recordu bile var. blizzarddaki başkasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Vidar said: warden ne bu arada biri beni aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 WoW oynarkene arka planı inceleyen bişi herhalde. Ulan ne hinlik yapsam ne buşluk yapsam diye bakınıyor senin PCye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 seydir iste abi punkbuster gibi arka planda calisan program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar