Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PTT

White Wolf

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar haksız yere hiçbirşeyi suçlamaktan hoşlanmıyorum o yüzden belki bilmediğim birşey vardır burdan beni bilgilendirirseniz sevinirim.Shopto dan bir oyun sipariş ediyorum max (taş çatlasa) 4 güne türkiyeye gelen ürün nasıl olurda 3 haftada evine gönderemiyolar anlamıyorum. bir değil herseferinde aynı birkez inat ettim bekledim tam 3 hafta antalya posta officinde bekledi. gittim artık istedim kodu verdim, aklınızda bulunsun kod olmadan ürünüzü asla alamazsanız sonsusa kadar kalır orda yada nolur bilmiyorum.işin komik yanı o kadar labaliki adamlar kodu veriyorum burda yok diyolar arkadaşım 3 haftadır internet sitenizde antalyada gözüküyor diyorum birdaha bakıyor ha burdaymış diyor, yani bu kötü niyet , üzerine konmamıdır,tembellik midir nedir anlıyamıyorum.Yani bilmediğim birşey varsa biri beni aydınlatırsa sevinirim ama yani başbakan falan olsam bu ptt de ciddi temizlik yaparım bu kadar labalilik görmedim ben hayatımda.
Sosyal ağlarda paylaş

memurların geneli öyle ya. işlerini kötü yapıyorlar ki müşteriyi canından bezdiriyolar. Bi soru sorarsın ters cevaplarlar işini yarım yaparlar bi de üstüne haklıymış gibi tavır sergilerler fln. Bu yönde ben özel sektörü daha iyi buluyorum. Basarsın şikayet formunu belki seninki yetmez ama 2-3 formdan sonra şutlarlar adamı biter olay
Sosyal ağlarda paylaş

Friedman said:

memurların geneli öyle ya. işlerini kötü yapıyorlar ki müşteriyi canından bezdiriyolar. Bi soru sorarsın ters cevaplarlar işini yarım yaparlar bi de üstüne haklıymış gibi tavır sergilerler fln. Bu yönde ben özel sektörü daha iyi buluyorum. Basarsın şikayet formunu belki seninki yetmez ama 2-3 formdan sonra şutlarlar adamı biter olay

Doğru söyluyorsunda özel sektöründe pek bir farkı yok, hp falan dünyanın en iyi markalarından biri özellikle laptopda ama türkiyedeki teknik servis rezalet,ya adamlar burda kanun yok istediğimiz gibi at koştururuz diyolar yada bizimkilerde kötü niyet var çünkü bir tane adam gibi laptop yetkili servisi yok ama yurt dışında tanıdıklarım var oralarda öyle olmadığını biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"White Wolf" said:

posta ofisi devasa zaten bu kişilerin ismini yazan bir rozette olmuyor , arkadaşım ismini soyadını ver şikayet edicem diyemiyorsun

dersin dersin.

senin mahallene gelecek adam bellidir. herkesin üstüne ismine zimmetleniyor o. imza attığın listede var postacının ismi. amirine çıkıp böyle böyle desen bile yeter. kulağını çekerler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...