White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Arkadaşlar haksız yere hiçbirşeyi suçlamaktan hoşlanmıyorum o yüzden belki bilmediğim birşey vardır burdan beni bilgilendirirseniz sevinirim.Shopto dan bir oyun sipariş ediyorum max (taş çatlasa) 4 güne türkiyeye gelen ürün nasıl olurda 3 haftada evine gönderemiyolar anlamıyorum. bir değil herseferinde aynı birkez inat ettim bekledim tam 3 hafta antalya posta officinde bekledi. gittim artık istedim kodu verdim, aklınızda bulunsun kod olmadan ürünüzü asla alamazsanız sonsusa kadar kalır orda yada nolur bilmiyorum.işin komik yanı o kadar labaliki adamlar kodu veriyorum burda yok diyolar arkadaşım 3 haftadır internet sitenizde antalyada gözüküyor diyorum birdaha bakıyor ha burdaymış diyor, yani bu kötü niyet , üzerine konmamıdır,tembellik midir nedir anlıyamıyorum.Yani bilmediğim birşey varsa biri beni aydınlatırsa sevinirim ama yani başbakan falan olsam bu ptt de ciddi temizlik yaparım bu kadar labalilik görmedim ben hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 gerçekten sonsus labaliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Tebrik ederim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ptt hatalı ama sende 3 hafta bile bile beklemişin yahu gidip alsaydın 2 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 memurların geneli öyle ya. işlerini kötü yapıyorlar ki müşteriyi canından bezdiriyolar. Bi soru sorarsın ters cevaplarlar işini yarım yaparlar bi de üstüne haklıymış gibi tavır sergilerler fln. Bu yönde ben özel sektörü daha iyi buluyorum. Basarsın şikayet formunu belki seninki yetmez ama 2-3 formdan sonra şutlarlar adamı biter olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Red said: ptt hatalı ama sende 3 hafta bile bile beklemişin yahu gidip alsaydın 2 dakka Abi doğru söylüyosunda 3 hafta gitmedim diye 3 hafta gönderilmezmi,neyi bekliyolar hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kayıtsız gönderi postacının insafına kalmıştır. ondan böyle şeylerde paranıza kıyın kayıtlı alın. adam evine götürür. ben kutuya koydum almışlar der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Friedman said: memurların geneli öyle ya. işlerini kötü yapıyorlar ki müşteriyi canından bezdiriyolar. Bi soru sorarsın ters cevaplarlar işini yarım yaparlar bi de üstüne haklıymış gibi tavır sergilerler fln. Bu yönde ben özel sektörü daha iyi buluyorum. Basarsın şikayet formunu belki seninki yetmez ama 2-3 formdan sonra şutlarlar adamı biter olay Doğru söyluyorsunda özel sektöründe pek bir farkı yok, hp falan dünyanın en iyi markalarından biri özellikle laptopda ama türkiyedeki teknik servis rezalet,ya adamlar burda kanun yok istediğimiz gibi at koştururuz diyolar yada bizimkilerde kötü niyet var çünkü bir tane adam gibi laptop yetkili servisi yok ama yurt dışında tanıdıklarım var oralarda öyle olmadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 shopto dan kayitli geliyo zaten imza karsiligi teslim ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 BonePART said: shopto dan kayitli geliyo zaten imza karsiligi teslim ediyolar o zaman adamı şikayet etme hakkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Zarif said: kayıtsız gönderi postacının insafına kalmıştır. ondan böyle şeylerde paranıza kıyın kayıtlı alın. adam evine götürür. ben kutuya koydum almışlar der. kodlu dedim zaten kayıtlı demek istedim, kayıtlı olduğu halde sıkıntı çıkarıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 posta ofisi devasa zaten bu kişilerin ismini yazan bir rozette olmuyor , arkadaşım ismini soyadını ver şikayet edicem diyemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 "White Wolf" said: posta ofisi devasa zaten bu kişilerin ismini yazan bir rozette olmuyor , arkadaşım ismini soyadını ver şikayet edicem diyemiyorsun dersin dersin. senin mahallene gelecek adam bellidir. herkesin üstüne ismine zimmetleniyor o. imza attığın listede var postacının ismi. amirine çıkıp böyle böyle desen bile yeter. kulağını çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 devlet dairelerine hoş geldin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Özel de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 posta dagitimi sirasinda her zarfin ustune kadar kimin ne dagiticagi yaziyor relax olun ptt gayet isleyen bi kurum senin eksik yaptigin tek bisi war oda erkenden gidip konusmamis olman o kdar web sitesinde geldi dedigi an gidebilirsin eve teslimi yapilmadiysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar