kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Merhabalar, 5.1 ses sistemim var, on board ses kartım var gel gör ki herhangi bir müzik dinlerken sadece front left ve right kolonlardan ses alabiliyorum ne center ne de rearlar. bunun sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ben de ilk defa 2-3 ay önce onboard ses kartı kullanmıştım da bir türlü 5.1 sistemi bağlayamamıştım. Muhtemelen yüklü gelen bir ses kartı programı vardı (benimki Realtek yazılımı mesela) orada hangi girişten hangi taraftan ses geleceğini vs. hepsini ayarlayabiliyorsun. Bir de kasa arkasında 2 speaker 1 mikrofon girişi vardır sanırım. O mikrofon girişini de normal speaker için kullanman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 realtek var, normalde test ettiğim zaman gayet 5.1 ses alıyorum ama mp3 dinlerken falan sadece frontlardan ses geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 stereo dosyaları çalarken normaldir o şekilde gelmesi. Sesi diğer kanallara yayacak plugin falan bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yoo bende mesela hepsinden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 e işte onu nasıl başaracağız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yok ben aktiftablet'e demiştim =d sana bi çözüm öneremiyorum, önceki hoparlörlerimde ben de yaşıyordum aynısını, kabullenip öyle kullanmıştım yıllarca sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar