Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 internet şu google engellenmesi zımbırtısından sonra iyice saçma bi hal haldı, kullandığım sitelerin neredeyse hepsi önce google.analytics.com diye biyere yönleniyor fakat orası da galiba engelli, inanılmaz yavaş açılıyor siteler. çözümü olarak bu hosts dosyasıyla oynamalar falan gördüm fakat öyle bi problemim varki saçma ötesi, hiçbişey anlamadım; http://www.freeimagehosting.net/image.php?b0f273045a.jpg hosts dosyası olması gereken klasörün içinde gözükmüyor fakat yeni bir txt dosyası yaratıp adını hosts olarak değiştirmek istediğimde bu dosya zaten var diyor. Klasör seçeneklerinden baktım, gizli dosyaları göster seçeneği açık. cmd'den silmeyi denedim, dosya bulunamıyor diyor. napıcam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dir değil de dir /a yapıp dene bi. Her sitenin Google Analytics'e yönlendirmesinin sebebi de çoğu site sahibinin sitelerinin istatistiklerini Google Analytics ile toplaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sistem tarafından korungudu için görememen normal. klasör seçeneklerinden korunan sistem dosyalarını gizle seçeneğini iptal et . host dosyasıyla oynamana falan gerek yok abi comodo anti-virüs firmasının dns serverlarını kullanman yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dir /a yapınca hosts ve hosts.msn diye 2 dosya daha çıktı ama yine silemiyorum nasıl silicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Notepad'e sag tik yapip yonetici olarak calistiracaksin. Sonra hosts dosyasini acip duzenleyeceksin. XP icin boyle birseye gerek yok. Yine sorun olursa attrib komutuna bakiverin google'dan bing'den falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Xenocide said: dir /a yapınca hosts ve hosts.msn diye 2 dosya daha çıktı ama yine silemiyorum nasıl silicem? dosyayı değil içindekileri sileceksin=) .msn olanı değil uzantısız olanı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oldu vallahi bu sefer oldu. youtube falan diz çöktü önümde jhasdjfj çok sağolun vallahi replere boğmak istiyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar