Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blues Brothers karizması yapılabilecek araba aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar. Aradığım arabanın istediğim tek özelliği budur hehe.

Tabi bi de maliyet olarak 20-30 milyar arası olacak. Biraz araştırdım forumu bikaç tüyo kaptım ama, kesin bikaç bilgi edinmek istiyorum. İlginize[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Şöyle geniş & ağır gözükecek. Hantal manasında değil, güçlü manasında. Ama genişlik aile arabası boyutuna varmayacak. En fazla eski amerikan arabaları gibi.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
benim de ilk aklıma onlar geldi silth
ama ne kadar çıkarım? benzini ne kadar cebimi yakar?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
2000 model civarında alsaydın keşke..
ne bileyim çok para bunun vergisi , tamiri, bakımı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:

Pontiac Formula
Ben bunu bilir bunu söylerim 2 Kapı olmasına rağmen şuan piyasadaki bilumum 4 kapılardan geniş ve uzun[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Mesaj tarihi:
aklıma direk buick geldi benim. şöyle kocaman, gürültülü, bol yakan bişey.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Mesaj tarihi:
Ben zaten BB karizması yapılsın diye söylemedim ki Eski Amerikan arabaları dendiğinde aklıma ilk gerekn arabadır kendi karizması varıdr vs vs[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
  • Yeni Oluştur...