Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Evet arkadaşlar. Aradığım arabanın istediğim tek özelliği budur hehe. Tabi bi de maliyet olarak 20-30 milyar arası olacak. Biraz araştırdım forumu bikaç tüyo kaptım ama, kesin bikaç bilgi edinmek istiyorum. İlginize[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Şöyle geniş & ağır gözükecek. Hantal manasında değil, güçlü manasında. Ama genişlik aile arabası boyutuna varmayacak. En fazla eski amerikan arabaları gibi.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 benim de ilk aklıma onlar geldi silth ama ne kadar çıkarım? benzini ne kadar cebimi yakar?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 305/350 cu in V8 ler olduğu gibi V6 lar da bulunur. bu url çok uzundu, sayfayı genişletiyodu, kısalttım /zed [Bu mesaj Mino tarafından 07 Ağustos 2004 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Zed tarafından 09 Ağustos 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 2000 model civarında alsaydın keşke.. ne bileyim çok para bunun vergisi , tamiri, bakımı[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Pontiac Formula Ben bunu bilir bunu söylerim 2 Kapı olmasına rağmen şuan piyasadaki bilumum 4 kapılardan geniş ve uzun[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zuhaha bu polis teskilatindaki kostebek i arayan iyi polis steven segal in arabasi olur anca[signature][hline]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 aklıma direk buick geldi benim. şöyle kocaman, gürültülü, bol yakan bişey.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ponçiyak la bluz birader karizmasımı yapılıyo lol :) mafia oyununda kullanılan arabalardan birisini al işte abi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ben zaten BB karizması yapılsın diye söylemedim ki Eski Amerikan arabaları dendiğinde aklıma ilk gerekn arabadır kendi karizması varıdr vs vs[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Öne çıkan mesajlar