yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 synorin said: sınavın son 7 dksına kadar kaldım sandım. Son 7 dkda tüm cevapları telefona atmış arkadaşlar. Çatır çatır geçirdim acımadım. Üstüne gittim içtim kafam da güzel...mutluyum be patiler :) sfds sen tıp okumuyo muydun ya? nası adamlara emanet edicez kendimizi cıkcıkcık ya senin kopya çektiğin sorulardan müzdarip bir hastan gelirse, napcan ha napcan? sanki iktisat okuyo camışa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 eline böbreğini alıcan yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Benim doktorum olma o zaman nesterle delersin beni felan. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bazen insanın hak ettiği notu alması erdemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ahaha kopya cekemeyen, cekenlerinde iyi not almasi sonucu sinir stress sahibi olan birini görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 synorin said: sınavın son 7 dksına kadar kaldım sandım. Son 7 dkda tüm cevapları telefona atmış arkadaşlar. Çatır çatır geçirdim acımadım. Üstüne gittim içtim kafam da güzel...mutluyum be patiler :) oho o ne biçim kopya yöntemiymiş ya. nasıl yakalanmadın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi tıp okuyorum da öyle sandığınız gibi deil ya boş boş şeyler 1. sınıfta. böyle bir hasta gelicek durumu falan değil yani. inanılmaz boş şeyler ilk seneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ilk senelerde bende az buçuk kopya çekiyordum da, şimdi son seneler götüm yusufluyor kopya çekmeye. bi yakalansan direk uzaklaştırma, sonra bi ton dava vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar