Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Of of.. Cıvımayalım hemen :) Forvet Tora görmek istemiyorum ya ühü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 adamdan ciddiyet akiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Beyler artık ciddi maçlar yapalım diyoruz. Pati maçları muhabbetti geyikti eyvallah da, bakın 16. maçımız oluyor seri halinde aralıksız. Artık standartları yukarı çekmek istiyoruz futbol kalitesi olarak. Eskiden 3 ayda 1 maç yaptığımız için kimse takmazdı öyle eğlencesine oluyordu da şimdi artık çıtayı yükseltelim ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 kim diyo ? ben demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 haftasonu sporu olsun diye yapmıyor muyduk biz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ben bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum. Böyle devam ederse millet bi yerden sonra bayar. Niye zevk alamadığı bi maça gelsinler ki, onlar da haklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bayadır maçlar zevkli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat(kale) screwy(kale) aquila fizban cavanagh tora sertac tolga wish noyanh patpoker dreagloth khelben zaugna konn larry mysterious 17 kişiyiz, gelemeyen olursa mysterious dahil olucak kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Takım önerin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 1473185978234 kere yapılmıştır ama ben tek siz hepiniz DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ntvspor.net said: Göztepe Gülbahçe Arena'da TSİ 20:00'de başlayacak maç için takımlar son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. MUHTEMEL KADROLAR: bitchofbat-tolga-dreagloth-wish-larry-patpoker-cavanagh-zaugna screwy-tora-khelben-aquila-fizban-noyanh-sertaç-konn İlgili haberler: Mysterious: "Son karar hocamızın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 O şekliyle biz baya güçlü oluruz. Karşıda ortasaha yok adam gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 VipeR said: İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende. Dahil olmayacak, asil kadrodan birinin gelmemesi durumunda yedeklerde birinci sırada demek istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Wishmaster said: VipeR said: İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende. Dahil olmayacak, asil kadrodan birinin gelmemesi durumunda yedeklerde birinci sırada demek istediler. iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat(kale) screwy(kale) Defans Oyuncuları: tora tolga noyanh khelben aquila zaugna Ortasaha Oyuncuları: cavanagh wish dreagloth larry patpoker Forvet Oyuncuları: sertac fizban konn Bunları takımlar oluşturulurken adam paylaşma açısından yazayım dedim. Yoksa biliyorum yani, Khelben-Tolga-Zaugna sürekli ileri çıkacaklar :) Fizboz napar bilmiyorum. Cavanagh da forvete sarkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bir gün ben de forvet oynıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Beni forvet yazin bu mac, ilerde olurum genelde Edit: Tolga ben Bu arada Enginde gelmek istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Wishmaster said: Bunları takımlar oluşturulurken adam paylaşma açısından yazayım dedim. Yoksa biliyorum yani, Khelben-Tolga-Zaugna sürekli ileri çıkacaklar :) Fizboz napar bilmiyorum. Cavanagh da forvete sarkabilir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Hadi takımlar kurulsun, konsantrasyon moduna geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 beni sercan'ın takıma koyun o forvet oynasın. böylece ben açıkta oynayabilirim. bunun sonucunda güzel maç olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat-konn-sertac-wish-cava-tora-patpoker-zaugna screwy-tolga-fizban-dreagloth-larry-noyan-khelben-aquila ne diyosunuz şuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Fazla mı güneşte kaldın yavrucum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar