Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 erkek oyunu oynuyoruz cem, lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ağrısız sızısız çıktığım bi pati maçı yok Tırnak ağrısı çektin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cem, sen zaten bana gelmicem dememişmiydin=) bu arada patpoker de var kadrolara da c.tesi el atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 fde said: Ağrısız sızısız çıktığım bi pati maçı yok Tırnak ağrısı çektin mi hiç?dalga geçiyorum olm =) aramızda ayakkabı vurdu deyip maç satan arkadaşlar var zaten, seninki kabul edilebilir o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Yok abi gelirim bi şekilde oynarım falan diyodum da bu baya kötü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ayakkabı vurması azımsanacak bir şey değil yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Lan ikiniz de sapık mısınız? Alenen dalga geçiyorum olm, altına parantez içinde yazıcam artık aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Dalgacı Mahmut musun sen? Ciddi adamlarız biz. Bizim şakamız yoktur ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ikinizin de bacağını kırarım, çöpe atarım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Neööö!!! Düzelip gelirim ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Wishmaster said: Dalgacı Mahmut musun sen? Ciddi adamlarız biz. Bizim şakamız yoktur ona göre. Her tarafın ciddiyet olsa nolur Emrah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 memur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Sözüm Hakan`a. Hakan, akşam yemeğinde sadece patates püresi ve çorba yemek istemiyorsan susmanı öneriyorum. dsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Beyler orda burda görüyorum, Hakan laflarını. Bugün vuvuzela aldım, kullanmaktan çekinmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 sertac da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Yaz o zaman takımları hade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ayağın nasıl oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Fransa maçını izliyorum, Govou bizim cavanagh'a epey benziyor gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ben bu hafta yokum, haftaya görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Acıyor hala parmaklar ama pazara kalmaz gibi bir şey, sonra yine açılır yaralar bir sonraki haftaya kadar. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Ben de yokum beyler haftaya görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 bu hafta yeterince forvet olmadığından çakılı forvet oynicam gençler, tru dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 fazla forvet yoksa ben de oynarım forvet hiç sorun deil :D biraz koşarım belki bellimi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 FORVET HERE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 forvet iste bebegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar