cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 haftasonu aklınızı alıcam yiğit de yok ferit de yok ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 hahahahhaha efsaneydi bu ya BiTcH_oFBaT said: son 5 dakka yerden kalkmadım zaten. en son sağ kanatta top auta çıkmasın diye koşup sol kanata verdiğim pasa kendim koşuyodum. Defans çöktü yediğim efsane golden sonra ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 bende yokum agalatörler haftaya inş. maş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Welcome back İldo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cavanagh said: haftasonu aklınızı alıcam yiğit de yok ferit de yok ehuehben oyunda olabilir miyim agbi.. biraz kırıyım istedim =)) bi de ben vurmuyorum kendiniz gelip carpıp yere dusuosunuz daha guzel oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 cavanagh zaugna fizban tora tolga khelben konn screwy dreagloth wishmaster fde aquila khala bitchofbat noyanh larry _MysteriouS_ 17 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 screwy said: cavanagh said: haftasonu aklınızı alıcam yiğit de yok ferit de yok ehuehben oyunda olabilir miyim agbi.. biraz kırıyım istedim =)) bi de ben vurmuyorum kendiniz gelip carpıp yere dusuosunuz daha guzel oluyo =) Bana bak beni kızdırma, momentum yasasını ihlal ederim. Bi koyarım uçarsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 yalnız ben ilhan'a karşı oynamak istiyorum. takımları ayarlarken bunu da ayarlarsanız sevinirim :) kendimi geliştirmenin en iyi yollarından biri ilhan'a karşı oynamak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bana da İlhan`ı verin, çocuk bensiz gol atamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben zenci dmc oynıycam :p ona göre takıma koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 BiTcH_oFBaT said: yalnız ben ilhan'a karşı oynamak istiyorum. takımları ayarlarken bunu da ayarlarsanız sevinirim :) kendimi geliştirmenin en iyi yollarından biri ilhan'a karşı oynamak :) kendini geliştirmek için ildenizi izle yaptıklarını yapma mesela kaleden gelen topu sekerek ustunden yeme tuttugun topu iceri alma :D carsamba bunların hepsi wardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 it's the football sometimes i don't want see the back i want to see front bu arada hangi tuttuğum topu içeri aldım? bi tane hatalı gol yedik diye neler geldi başımıza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Bir daha oku mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 İlhan-wish-dreagloth bağladık o zaman. Karşıda noyan olsun yine kızsın bana "az koş lan" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tora tolga ben de karşınızdayız o zaman, önümüze gelene bin tekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Ben wishten olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 sen koşmuyosun ki olm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Koşmasın ya gerek yok :) hallederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Hatta tuna'yı da istiyorum. Gol attırcam ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tuna gelmiyormuş. ama emrah cidden durdururm seni. harbişden bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Beni durdur, ben takımı oynatan biriyim. Kızdırmayın Hakan'ı gol kralı yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 gene mi serenin toplarını cıkarcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 emrah maçın başında öyle bir durdururum ki kenarda oturursun bütün maç. torayla birlikte double bicycle kick yaparız sana gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Hiçbişi olmaz. İstersen dene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 1 saat önce falan maçtan geldim,ayağıma bi darbe aldım,önemsemeiştim ama sanırım tırnağım çıkıyor,basamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar