Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Of of.. Cıvımayalım hemen :) Forvet Tora görmek istemiyorum ya ühü :D
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Beyler artık ciddi maçlar yapalım diyoruz. Pati maçları muhabbetti geyikti eyvallah da, bakın 16. maçımız oluyor seri halinde aralıksız. Artık standartları yukarı çekmek istiyoruz futbol kalitesi olarak. Eskiden 3 ayda 1 maç yaptığımız için kimse takmazdı öyle eğlencesine oluyordu da şimdi artık çıtayı yükseltelim ya :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 haftasonu sporu olsun diye yapmıyor muyduk biz bunu?
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Ben bu konuda yalnız olmadığımı biliyorum. Böyle devam ederse millet bi yerden sonra bayar. Niye zevk alamadığı bi maça gelsinler ki, onlar da haklı :D
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat(kale) screwy(kale) aquila fizban cavanagh tora sertac tolga wish noyanh patpoker dreagloth khelben zaugna konn larry mysterious 17 kişiyiz, gelemeyen olursa mysterious dahil olucak kadroya
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 1473185978234 kere yapılmıştır ama ben tek siz hepiniz DAS!
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ntvspor.net said: Göztepe Gülbahçe Arena'da TSİ 20:00'de başlayacak maç için takımlar son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. MUHTEMEL KADROLAR: bitchofbat-tolga-dreagloth-wish-larry-patpoker-cavanagh-zaugna screwy-tora-khelben-aquila-fizban-noyanh-sertaç-konn İlgili haberler: Mysterious: "Son karar hocamızın."
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende.
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 O şekliyle biz baya güçlü oluruz. Karşıda ortasaha yok adam gibi :)
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 VipeR said: İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende. Dahil olmayacak, asil kadrodan birinin gelmemesi durumunda yedeklerde birinci sırada demek istediler.
VipeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Wishmaster said: VipeR said: İki haftadır almiyosunuz kadroya diye yazmadım kadroya mysterious dahil olcsksa tamamlamak için gelirim bende. Dahil olmayacak, asil kadrodan birinin gelmemesi durumunda yedeklerde birinci sırada demek istediler. iyi o zaman.
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat(kale) screwy(kale) Defans Oyuncuları: tora tolga noyanh khelben aquila zaugna Ortasaha Oyuncuları: cavanagh wish dreagloth larry patpoker Forvet Oyuncuları: sertac fizban konn Bunları takımlar oluşturulurken adam paylaşma açısından yazayım dedim. Yoksa biliyorum yani, Khelben-Tolga-Zaugna sürekli ileri çıkacaklar :) Fizboz napar bilmiyorum. Cavanagh da forvete sarkabilir.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Bir gün ben de forvet oynıcam.
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Beni forvet yazin bu mac, ilerde olurum genelde Edit: Tolga ben Bu arada Enginde gelmek istiyor
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Wishmaster said: Bunları takımlar oluşturulurken adam paylaşma açısından yazayım dedim. Yoksa biliyorum yani, Khelben-Tolga-Zaugna sürekli ileri çıkacaklar :) Fizboz napar bilmiyorum. Cavanagh da forvete sarkabilir. :(
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Hadi takımlar kurulsun, konsantrasyon moduna geçicem.
Konn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 beni sercan'ın takıma koyun o forvet oynasın. böylece ben açıkta oynayabilirim. bunun sonucunda güzel maç olur :p
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bitchofbat-konn-sertac-wish-cava-tora-patpoker-zaugna screwy-tolga-fizban-dreagloth-larry-noyan-khelben-aquila ne diyosunuz şuna?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Fazla mı güneşte kaldın yavrucum
Öne çıkan mesajlar